freeSolo74
Válasz Pokeradmin kommentjére
2021. máj. 5. 16:31

jaj de szívszorító tragikus történet, bezzeg régen mindenki örökké élt

Ja. Nekem gyomorszorító volt. Meg ijesztő meg döbbenetes.
Neked meg egy cinikus vállrándítás.

Hát ja. Nem vagyunk egyformák.

csiga19794
Válasz koviii kommentjére
2021. máj. 5. 17:34

jaj de szívszorító tragikus történet, bezzeg régen mindenki örökké élt

Ez nem volt méltó hozzád képest:(

Beszélj egy covid ITO-n dolgozó ismerőssel,ha van olyanod. Nagyon komoly dolgokat fogsz hallani tőle a vírussal kapcsolatban. Az,ha valakit le tudnak szedni a gépről már-már csodaszámba megy. Ez a 3.hullámnak nevezett valami iszonyú terrort tol. 20on és 30x éveseket öl meg és nem kellemes dolgokon mennek át előtte sem,amíg eljutnak addig,amíg gépre teszik őket. Nem megyek bele jobban itt,ha gondolod privátba megbeszéljük,de nincs kedvem itt napokig harcolni:)
Nem tudom,hogy a vakcina megoldást hoz-e,de jelenleg nincs jobb valóban. Azt viszont tudom,hogy nem szeretnék olyan körülmények között meghalni,amit hallottam és van olyan ismerősöm,aki csak ezért oltatta be magát,mert azt mondta,hogy az ellenségének sem kívánja. Ha hallgattad a podcastet,azt is tudod mi az eredeti foglalkozásom,szóval eü.szinten elég hiteles forrásaim vannak:)

koviii
Válasz csiga19794 kommentjére
2021. máj. 5. 18:13

Ez nem volt méltó hozzád képest:(

Beszélj egy covid ITO-n dolgozó ismerőssel,ha van olyanod. Nagyon komoly dolgokat fogsz hallani tőle a vírussal kapcsolatban. Az,ha valakit le tudnak szedni a gépről már-már csodaszámba megy. Ez a 3.hullámnak nevezett valami iszonyú terrort tol. 20on és 30x éveseket öl meg és nem kellemes dolgokon mennek át előtte sem,amíg eljutnak addig,amíg gépre teszik őket. Nem megyek bele jobban itt,ha gondolod privátba megbeszéljük,de nincs kedvem itt napokig harcolni:)
Nem tudom,hogy a vakcina megoldást hoz-e,de jelenleg nincs jobb valóban. Azt viszont tudom,hogy nem szeretnék olyan körülmények között meghalni,amit hallottam és van olyan ismerősöm,aki csak ezért oltatta be magát,mert azt mondta,hogy az ellenségének sem kívánja. Ha hallgattad a podcastet,azt is tudod mi az eredeti foglalkozásom,szóval eü.szinten elég hiteles forrásaim vannak:)

Igazad van.
Nem nehéz közönyösnek maradni most, hogy napi 100x az ember képébe tolják a sok halált kéretlenül is. Ettől függetlenül nincs világvége, szóval ne is csináljunk úgy.

csiga19794
Válasz koviii kommentjére
2021. máj. 5. 18:54

Igazad van.
Nem nehéz közönyösnek maradni most, hogy napi 100x az ember képébe tolják a sok halált kéretlenül is. Ettől függetlenül nincs világvége, szóval ne is csináljunk úgy.

Hidd el,hogy nem esek hasra 1-1 hírtől. Láttam én elég cifra dolgot:)
Lehetne ettől sokkal rosszabb is a helyzet,ha nem lennének megfelelő intézkedések,ami ellen lázadoznak,vagy jobban mondva lázítanak.
Lehet,hogy nincs világ vége,de...........ne csináljunk,úgy mintha semmi nem történne:p

peraspera
2021. máj. 5. 19:16

Kene meg egy migransos topik is pls.

kry
Válasz peraspera kommentjére
2021. máj. 5. 19:22

áhhh, a 2022-es országgyűlési választásokról kellene egy :D

csiga19794
2021. máj. 5. 19:54

1 biztos. Ha beüt a mikron és,ha lesz 8.hullám is,akkor a topiknyitó gazdag lesz.

rockett
Válasz csiga19794 kommentjére
2021. máj. 5. 20:15

1 biztos. Ha beüt a mikron és,ha lesz 8.hullám is,akkor a topiknyitó gazdag lesz.

Szerintem előbb patkolunk el a Covidban, minthogy a mikronból meggazdagodna bármelyik fórumozó. :))

Bandessz
Válasz peraspera kommentjére
2021. máj. 6. 9:54

- Óra átállításnál nyári vagy a téli maradjon?
- Bitcoin lufi vagy sem?
- Tesla túlhypeolt vagy tényleg úttörő?
- Puzsér exhibicionista pöcs vagy gondolatébresztő zseni?

Ezeken mind jól el tudnék szórakozni.

maxzol22
2021. máj. 6. 10:09

Tegnapi mecshez mit szoltok ? :)
apropo a föld vajon lapos-e?

Élő ügyfélszolgálat