A Nature meg a Science magazinban megjelenő kutatások mögött ott állnak a nagy hatalmú lobbik...a kőművesek és vállalataik...
A Pfizer volt igazgatója elmondja:
https://www.youtube.com/watch?v=CAoFFZMT16Y
Melech te itt trollkodsz?Vagy hiszel ebben a sok hülyeségben amit ide írtál?Bármelyik is, őszintén sajnállak.
Bakker lemaradtam erről a topikról. Ha bárkinek őszinte kételyei vannak az oltással kapcsolatban szivesen válaszolok illetve adok linkeket forrásokhoz.
1 Dolgot lehet kijelenteni 100% os bizonyosságról. Aki nincs beoltva az 3-5% esélyel meghal a covidtól. Az lényegtelen hogy kinek milyen anekdotális bizonyitékai vannak.
És 1 dolgot ki lehet jelenteni az oltásról:
Aki be van oltva az 0% eséllyel hal bele a covidba. Ennyi.
Még egy dolgot ki lehet jelenteni az oltásról: Még senki nem halt bele (a covidba meg 3millió felett már)
Ha kérdés van jöhet
Miért kéne az egész lakosságot beoltani, ha csak egy kisebb % veszélyeztetett?
Miért maradjon otthon mindenki, ha elég lenne az idős és beteg embereknek?
Miért hordjunk maszkot a szabad levegőn is?
Hány évet vegyenek még el az életünkből a járványra hivatkozva?
Jó lenne minél hamarabb lezárni ezt a topicot!
Hülyeség ellen kellene inkább oltás...
Bakker lemaradtam erről a topikról. Ha bárkinek őszinte kételyei vannak az oltással kapcsolatban szivesen válaszolok illetve adok linkeket forrásokhoz.
1 Dolgot lehet kijelenteni 100% os bizonyosságról. Aki nincs beoltva az 3-5% esélyel meghal a covidtól. Az lényegtelen hogy kinek milyen anekdotális bizonyitékai vannak.
És 1 dolgot ki lehet jelenteni az oltásról:
Aki be van oltva az 0% eséllyel hal bele a covidba. Ennyi.
Még egy dolgot ki lehet jelenteni az oltásról: Még senki nem halt bele (a covidba meg 3millió felett már)
Ha kérdés van jöhet
Ez tényleg jó nagy marhaság, pedig én aztán oltás párti vagyok, már 10 napja megkaptam a másodikat is. Pontos adat hogy mennyi ember fertőzödött meg nincs, a tünetmentesek miatt nem is lesz, így azt se lehet pontosan megmondani mennyire halálos. Egy biztos hogy elképesztően fertőző és ennyi. Még a vakcinák hatékonyságáról se tudnak sokat, eddig a Pfizer nagyon jól teljesített nagy mintán minden vírus variánssal szemben és ez biztató és remélhetőleg így is marad akkor is ha változik a vírus.
Mivel meggyőzni úgy se tudunk senkit, hogy az az igaz, amit mi gondolunk(hiszünk), ezért érdekesebb kérdés lenne, hogy miért gondoljuk(hisszük) azt, amit?
Valójában ebben a témában legtöbbünknek csak hiedelmeik vannak, hiszen nem vagyunk képesek leellenőrizni se a vírust, se az oltást, tehát elfogadjuk valamelyik álláspontot, a jelenlegi tudásunk(vagy nemtudásunk) alapján.
Azért azt elég necces elképzelni, hogy a világ összes orvosa, kutatója stb. benne van az "összeesküvésben". (ja és az összes betege is)
Teljesen igazad van, és nem szarkazmusból mondom.
Én sem láttam soha se az Antarktiszt, se a nitrogénatomot, nem jártam a Marson, ahogyan vírus membránfehérjét sem szintetizáltam és vakcinát sem fejlesztettem.
Ezeket mind csak elhiszem, hogy léteznek. (A többi kismillió dolog mellett, amik a világképemet adják).
Jogos, hogy mi alapján teszem én a hitemet bárki más hite elé, és verem a cinket valakire, aki ugyanúgy csak hisz valamiben, amit sose látott, és kismillió ilyen dolog alapján rakja össze a világképét.
Mert nem a hitemet védem más hitével szemben.
A becsapott szomszéd nyugdíjas nénit védem, az otthonában a részeg apja által összevert kisgyereket védem, a lámpavasra felhúzott feketéket, a lágerekben dózerral hullahegybe hányt *****kat, Drezda lakosait, Hirosíma lakosait, a síkföldi indiánokat, az aztékokat, az orrszarvúakat, a tigriseket, a bálnákat, a tengeri teknősöket, és sorolhatnám.
Az emberi szűklátókörűség és az önző ostobaság áldozatait.
Vannak, akiket a fenti dolgok nem zavarnak különösebben, vagy legalábbis jobban zavarja, ha a szomszédnak nagyobb a tévéje, újabb a kocsija, szebb a háza. És ugyan hallott róla, hogy a szebb ház, az újabb kocsi és a nagyobb tévé ára döbbenetes mennyiségű szenvedés, amit a teknősöktől a feketéken át a szomszéd néninek kell elszenvedni, csak ezt nem éri fel ésszel, mert szűklátókörű. Vagy nem is érdekli, mert önző és ostoba.
Nem tartom előbbrevalónak, hogy én abban hiszek, hogy a földi életemmel lehetőleg ne okozzak döbbenetes mennyiségű szenvedést más Földön élőknek. Szemben valaki más hitével, aki szerint vannak ennél fontosabb dolgok.
Én csak kiállok érte, mert ennyi, amit tehetek.