zo6Hwf
Válasz Melech kommentjére
2021. máj. 3. 23:18

A Nature meg a Science magazinban megjelenő kutatások mögött ott állnak a nagy hatalmú lobbik...a kőművesek és vállalataik...

A Pfizer volt igazgatója elmondja:

https://www.youtube.com/watch?v=CAoFFZMT16Y

Holnap jön a kőműves felmérni a teendőket a ház körül, majd megkérdezem tőle miért lobbizik ilyenek mellett, bár ahogy ismerem Pista bácsit a kis körtepálinkája jobban érdekli mint a covid.

Vikibaba
Válasz Melech kommentjére
2021. máj. 3. 23:21

Melech te itt trollkodsz?Vagy hiszel ebben a sok hülyeségben amit ide írtál?Bármelyik is, őszintén sajnállak.

Gizdalord
Válasz Pokeradmin kommentjére
2021. máj. 4. 0:25

Bakker lemaradtam erről a topikról. Ha bárkinek őszinte kételyei vannak az oltással kapcsolatban szivesen válaszolok illetve adok linkeket forrásokhoz.

1 Dolgot lehet kijelenteni 100% os bizonyosságról. Aki nincs beoltva az 3-5% esélyel meghal a covidtól. Az lényegtelen hogy kinek milyen anekdotális bizonyitékai vannak.
És 1 dolgot ki lehet jelenteni az oltásról:
Aki be van oltva az 0% eséllyel hal bele a covidba. Ennyi.
Még egy dolgot ki lehet jelenteni az oltásról: Még senki nem halt bele (a covidba meg 3millió felett már)

Ha kérdés van jöhet

Gizdalord
Válasz subzero2000 kommentjére
2021. máj. 4. 0:34

Miért kéne az egész lakosságot beoltani, ha csak egy kisebb % veszélyeztetett?
Miért maradjon otthon mindenki, ha elég lenne az idős és beteg embereknek?
Miért hordjunk maszkot a szabad levegőn is?
Hány évet vegyenek még el az életünkből a járványra hivatkozva?

1. Mert a nyájimmunitással véded a veszélyeztetetteket, amihez 70-90% átoltottság kell
1.1 mert ha szabadon terjed a nem beoltottak között azok 3-5%-a továbbra is mind meghal, illetve a terjedés miatt gyorsabban mutálódó vírus nagyobb odds-al lesz olyan variáns ami ellen már őket sem védené az oltás
2. Lásd 1.1
3. Lásd 1.1 + mert nagyon effektíven csökkenti a vírus terjedését
4. Miért gondolod hogy éveket akarnak elvenni az életedből? "Nekik" ez miért jó?

Gizdalord
Válasz iKeksz kommentjére
2021. máj. 4. 0:36

Jó lenne minél hamarabb lezárni ezt a topicot!

Nem értem az ilyet. Azért lett létrehozva hogy beszéljenek róla. Most ezt teszik. Ha nem tetszik ez a topik akkor miért az a megoldás, hogy senki ne beszélhessen benne, miért nem az, hogy te nem beszélsz benne és nem is nézed. Így számodra nem zavaró tovább akik meg folytatni akarják megtehetik.

hokuszpoker
2021. máj. 4. 0:56

Hülyeség ellen kellene inkább oltás...

Airhawk
Válasz Gizdalord kommentjére
2021. máj. 4. 4:35

Bakker lemaradtam erről a topikról. Ha bárkinek őszinte kételyei vannak az oltással kapcsolatban szivesen válaszolok illetve adok linkeket forrásokhoz.

1 Dolgot lehet kijelenteni 100% os bizonyosságról. Aki nincs beoltva az 3-5% esélyel meghal a covidtól. Az lényegtelen hogy kinek milyen anekdotális bizonyitékai vannak.
És 1 dolgot ki lehet jelenteni az oltásról:
Aki be van oltva az 0% eséllyel hal bele a covidba. Ennyi.
Még egy dolgot ki lehet jelenteni az oltásról: Még senki nem halt bele (a covidba meg 3millió felett már)

Ha kérdés van jöhet

Ezeket ugye Te sem gondolod komolyan? :D

Félelmetes mennyi agymosott, gondolkodni nem tudó ember van itt is.

sakkos000
2021. máj. 4. 5:21

Ez tényleg jó nagy marhaság, pedig én aztán oltás párti vagyok, már 10 napja megkaptam a másodikat is. Pontos adat hogy mennyi ember fertőzödött meg nincs, a tünetmentesek miatt nem is lesz, így azt se lehet pontosan megmondani mennyire halálos. Egy biztos hogy elképesztően fertőző és ennyi. Még a vakcinák hatékonyságáról se tudnak sokat, eddig a Pfizer nagyon jól teljesített nagy mintán minden vírus variánssal szemben és ez biztató és remélhetőleg így is marad akkor is ha változik a vírus.

hétpár
2021. máj. 4. 7:15

Mivel meggyőzni úgy se tudunk senkit, hogy az az igaz, amit mi gondolunk(hiszünk), ezért érdekesebb kérdés lenne, hogy miért gondoljuk(hisszük) azt, amit?

Valójában ebben a témában legtöbbünknek csak hiedelmeik vannak, hiszen nem vagyunk képesek leellenőrizni se a vírust, se az oltást, tehát elfogadjuk valamelyik álláspontot, a jelenlegi tudásunk(vagy nemtudásunk) alapján.

Azért azt elég necces elképzelni, hogy a világ összes orvosa, kutatója stb. benne van az "összeesküvésben". (ja és az összes betege is)

freeSolo74
Válasz hétpár kommentjére
2021. máj. 4. 8:10

Teljesen igazad van, és nem szarkazmusból mondom.

Én sem láttam soha se az Antarktiszt, se a nitrogénatomot, nem jártam a Marson, ahogyan vírus membránfehérjét sem szintetizáltam és vakcinát sem fejlesztettem.

Ezeket mind csak elhiszem, hogy léteznek. (A többi kismillió dolog mellett, amik a világképemet adják).

Jogos, hogy mi alapján teszem én a hitemet bárki más hite elé, és verem a cinket valakire, aki ugyanúgy csak hisz valamiben, amit sose látott, és kismillió ilyen dolog alapján rakja össze a világképét.

Mert nem a hitemet védem más hitével szemben.

A becsapott szomszéd nyugdíjas nénit védem, az otthonában a részeg apja által összevert kisgyereket védem, a lámpavasra felhúzott feketéket, a lágerekben dózerral hullahegybe hányt *****kat, Drezda lakosait, Hirosíma lakosait, a síkföldi indiánokat, az aztékokat, az orrszarvúakat, a tigriseket, a bálnákat, a tengeri teknősöket, és sorolhatnám.

Az emberi szűklátókörűség és az önző ostobaság áldozatait.

Vannak, akiket a fenti dolgok nem zavarnak különösebben, vagy legalábbis jobban zavarja, ha a szomszédnak nagyobb a tévéje, újabb a kocsija, szebb a háza. És ugyan hallott róla, hogy a szebb ház, az újabb kocsi és a nagyobb tévé ára döbbenetes mennyiségű szenvedés, amit a teknősöktől a feketéken át a szomszéd néninek kell elszenvedni, csak ezt nem éri fel ésszel, mert szűklátókörű. Vagy nem is érdekli, mert önző és ostoba.

Nem tartom előbbrevalónak, hogy én abban hiszek, hogy a földi életemmel lehetőleg ne okozzak döbbenetes mennyiségű szenvedést más Földön élőknek. Szemben valaki más hitével, aki szerint vannak ennél fontosabb dolgok.

Én csak kiállok érte, mert ennyi, amit tehetek.

Élő ügyfélszolgálat