Unibet Pókermilliomos - Ahogy én láttam - by Kanrich_
hát azért mégis szinvonalasabb volt, szerintem. a celebeknek is több fogalmuk volt, ha nem is voltak prok.
meg legalább mindenkiről tudtam, hogy kicsoda :)
a müsort pedig tuti nézni fogom.
Alexandra lehet,h nagyon aranyos ,de Q magassal ad all int, meg 88-al preflop nem csinál semmit, és akkor megy all in,mikor kijön QJ10 fölélapok. No meg ott van Szabó Győző aki instacallol mindent. A celebek itt se különbek :)
Majka
Mondjuk szerintem Majka is mondott néha furcsa dolgokat... Első all-in az derék volt tőle. De tényleg még mindig jobb, mint a TV2 produkciója, de befejezhették volna igazán ezt a részt egy győztessel.
"Majka jól kommentált (bár volt néha egy két elejtett butasága - tök mindegy, hogy a lapok egyszínűek-e vagy sem...)"
Na igen, erre én is felkaptam a fejem.
Az AQ dobást szintén nem értettem, bár ugye kutyaütő vagyok, de Kaló azér 4 főnél már lazábban játszott, szerintem visszaemeltem volna, hogy lássam mi van. Kérdés hogy megéri-e visszaemelni, és belátni, hogy bajban vagyunk, mint inkább simán dobni.
Ja, és az se tetszett, hogy az index szerint Majka leszólta a Korda Gyurit. Nem kell ez a plusz feszültség szerintem.
ezt nem lehet megnezni vhol ? elaludtam =/
AQ dobás rofl
ebben a helyzetben ugyan pont indokolt volt, de hosszútávon...
egyébként valóban egy fokkal jobb, mint a TV2-é. még épp nézhető kategória...
"Majka jól kommentált (bár volt néha egy két elejtett butasága - tök mindegy, hogy a lapok egyszínűek-e vagy sem...)"
Ezt szerintem meg is magyarázta a másik műsorvezetőnek, hogy azért van így, mert a nyerési esélyed alig nő a suited lap esetén, és gondolom ezzel arra akart utalni, hogy sokan beleszeretnek egy rossz lapkombinációba, csak azért, mert egyszínű (J7s vagy valami hasonló lap volt Győzőnél). Ebben mondjuk szerintem igaza is volt, nem mondott nagy hülyeséget.
Az AQ esetén meg ki akar Kaló ellen játszani, mikor ott van az asztalnál két fish?
Másrészt abban sem lehetett volna biztos, hogy 3bet esetén Győző dob, akkor meg nem biztos, hogy az AQ annyira jó lap, hogy feltegyem rá a tornát.
Ezt szerintem meg is magyarázta a másik műsorvezetőnek, hogy azért van így, mert a nyerési esélyed alig nő a suited lap esetén, és gondolom ezzel arra akart utalni, hogy sokan beleszeretnek egy rossz lapkombinációba, csak azért, mert egyszínű (J7s vagy valami hasonló lap volt Győzőnél). Ebben mondjuk szerintem igaza is volt, nem mondott nagy hülyeséget.
Az AQ esetén meg ki akar Kaló ellen játszani, mikor ott van az asztalnál két fish?
Másrészt abban sem lehetett volna biztos, hogy 3bet esetén Győző dob, akkor meg nem biztos, hogy az AQ annyira jó lap, hogy feltegyem rá a tornát.