Dini az első adást nem tudod valahova feltölteni???
Felélap
Azért az gáz, hogy Majka végig "felélap"-nak hívta a fölélapokat! Nyelvész nem fért a büdzsébe, úgy néz ki!
Azért az gáz, hogy Majka végig "felélap"-nak hívta a fölélapokat! Nyelvész nem fért a büdzsébe, úgy néz ki!
Sztm összességében olyan lett az adás ami ma magyarországon eleadható...sajnos még nem várhatunk egy magyar HSP-t:(Kicsit ilyen...kicsit olyan..de a miénk:D
Én is ott voltam a forgatáson...bélát próbáltam bedrukkolni az FT-re.az 5. asztal lesz...szal még várni kell rá h kiderüljön h sikerült-e.Minenképpen nézéttek majd meg azt az adást...nagyon jó volt a hangulat...nemtom mennyire jön majd át a tv-képernyőkön keresztül.Béla balján Polgár Kriszta ül majd.Ricsi felkészítette bélábol őt szépen:D:D...lesz sok "lol"-ozás...."onetime"-ozás....feltéve ha nem vágják ki:D
Jó szórakozást:)és gl az asztaloknál
Unibet Pókermilliomos
A videa.hu-n elerheto az első epizód. A tv6-on pedig vasárnap 2030-tól ismételnek.
a videa.hu-n csak 7 féle beharangozót meg pár indterjút találtam, esetleg be tudnád linkelni?
Majd nézzétek a 3.adást gerivel szétjátszottuk az asztalt, szerintem az az adás biztos vicces lesz. Ricsiék asztala sem volt rossz (2.asztal) ahogy láttam, ott is voltak akciók, meg ott hárman azért tudtak játszani (Ricsi, Debreczeni Zita, Daniblue vagy hogy hivják).
Dini az első adást nem tudod valahova feltölteni???
Én nem láttam a mostani adást, de a körítés a helyszínen nagyon profin volt megcsinálva, de lehet hogy azért nem lesz annyira szórakoztató a dolog, mert mi a harmadik adásban éjféltől keztünk el játszani és reggel 6-ra lett vége a forgatásnak, úgyhogy akkor már annyira senki sem volt az elemében.
"Majka jól kommentált (bár volt néha egy két elejtett butasága - tök mindegy, hogy a lapok egyszínűek-e vagy sem...)"
Ezt szerintem meg is magyarázta a másik műsorvezetőnek, hogy azért van így, mert a nyerési esélyed alig nő a suited lap esetén, és gondolom ezzel arra akart utalni, hogy sokan beleszeretnek egy rossz lapkombinációba, csak azért, mert egyszínű (J7s vagy valami hasonló lap volt Győzőnél). Ebben mondjuk szerintem igaza is volt, nem mondott nagy hülyeséget.
Az AQ esetén meg ki akar Kaló ellen játszani, mikor ott van az asztalnál két fish?
Másrészt abban sem lehetett volna biztos, hogy 3bet esetén Győző dob, akkor meg nem biztos, hogy az AQ annyira jó lap, hogy feltegyem rá a tornát.
Sziasztok sajnos nekünk a kábelről levették a Viasat3-t :S Ha neten megtalálható és letölthető akkor szivesen fogadok linket, vagy esetleg akadémiára nem teszik fel? :)