Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Indul az Unibet Pókermilliomos

ceewyl
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. márc. 22. 13:29

"Az AQ esetén meg ki akar Kaló ellen játszani"

ha kijutsz mondjuk egy EPT-re, és az asztalodnál csupa nagynevű játékos lesz, akkor is feltennéd ezt a kérdést? ki akar AQ-val mondjuk Devilfish ellen játszani? +csak az első jut tovább a döntőbe, a 2. hellyel semmire nem megy, és ahhoz h döntős lehessen, ahhoz pont Kalót kell legyalulni.
jó, persze, ez egy más közeg volt, ez igaz, de akkor is.. én kanrichal értek egyet

Majd ha az EPT-n top4-be kerül két ilyen játékos, akkor válaszolok erre a felvetésre.

fejes1988
Válasz ceewyl kommentjére
2009. márc. 22. 13:50

Majd ha az EPT-n top4-be kerül két ilyen játékos, akkor válaszolok erre a felvetésre.

:D Kicsit sarkos, valóban..
de én úgy értettem, azért írod hogy ki akar Kaló ellen játszani, mintha félni kellene tőle..egyébként persze, igaz, ott volt a két hal celeb, akiket bármikor levághat, de könyörgöm, az egy AQ volt..szted ez hosszútávon jó dobás?

ceewyl
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. márc. 22. 14:01

:D Kicsit sarkos, valóban..
de én úgy értettem, azért írod hogy ki akar Kaló ellen játszani, mintha félni kellene tőle..egyébként persze, igaz, ott volt a két hal celeb, akiket bármikor levághat, de könyörgöm, az egy AQ volt..szted ez hosszútávon jó dobás?

Azt egy percig sem mondtam, hogy +EV a dobás, szerintem csak nem annyira rossz, mint ahogy az Kanrich és a többség leírta.

Valószínűleg én sem dobtam volna, de mivel az adás vágott, így nem lehet tudni, hogy volt-e a dobásnak bármilyen előzménye.

nemtudomhogy
Válasz Polacheck kommentjére
2009. márc. 22. 14:04

a döntő asztal az jó lessz ha a 6 profi fogja játszani csak akkor!!!!

kanrich_
2009. márc. 22. 14:36

Azt egy percig sem mondtam, hogy +EV a dobás, szerintem csak nem annyira rossz, mint ahogy az Kanrich és a többség leírta.

Lehet sarkosan fogalmaztam, mindenesetre engem eléggé meghökkentett. Az a baj ezzel, hogy csak az első jut tovább és a vakok pedig nagyon gyorsan nőttek, vagyis túl sokszor nem fogunk ilyen erősségű lapot kapni. Kaló Dénes pedig azért emelt párszor (oké a műsor vágott, de pl. mondták, hogy 74-gyel is emelt), szerintem ezt fel kellett volna vállalni ellene, hiszen itt 4 embernél a preflop raise range-e azért nagyon tág és az AQ bőven veri azt. Szerintem nincs idő és elegendő tér a maradék időben arra, hogy itt most egy AQ-t dobjunk.

ceewyl
Válasz kanrich_ kommentjére
2009. márc. 22. 14:40

Lehet sarkosan fogalmaztam, mindenesetre engem eléggé meghökkentett. Az a baj ezzel, hogy csak az első jut tovább és a vakok pedig nagyon gyorsan nőttek, vagyis túl sokszor nem fogunk ilyen erősségű lapot kapni. Kaló Dénes pedig azért emelt párszor (oké a műsor vágott, de pl. mondták, hogy 74-gyel is emelt), szerintem ezt fel kellett volna vállalni ellene, hiszen itt 4 embernél a preflop raise range-e azért nagyon tág és az AQ bőven veri azt. Szerintem nincs idő és elegendő tér a maradék időben arra, hogy itt most egy AQ-t dobjunk.

Ha Győző nem limpelt volna, 99%, hogy 3betel.

gergo221
Válasz pokeradmin kommentjére
2009. márc. 22. 14:47

"Itt egy picit meglepődtem, és nagyon nehezen tudom elképzelni azt, hogy 500/1000-es vakoknál 4 játékossal az asztalon 27k zsetonhalommal előttem egy ilyen játékban be tudtam volna dobni az AQ-t. Hogyan? Miért? Persze nagyon okos játéknak tűnik így, hogy látjuk azt, hogy a Kaló Dénesnél AK van, de azért szerintem ez itt egy óriási hiba volt. Mire várunk? AA-ra?"

Na ja, egy 4handeden ez tényleg autoallin.
Én csak erre tudtam gondolni, lehet kiestem volna,de azért Kalónak is van egy range-e, amit még jó esetben, verni lehet.
De lehet,hogy ez az egyetlen út,hogy sztárokká váljunk a TV-ben. :)
Nem vesszük figyelembe szerintem,hogy azét ez mégiscsak egy kamerás asztal volt, és köztudott,hogy sokan különböző féle képen reagálják ezt le.
Szerintem ez az AQ fold ennek a mellékhatása lehetett.

(basszus,! Ezt hogy írják? " különböző féle képen"...nem vagyok benne bizti,hogy így kell írni)

betis
2009. márc. 22. 16:11

Majd nézzétek a 3.adást gerivel szétjátszottuk az asztalt, szerintem az az adás biztos vicces lesz. Ricsiék asztala sem volt rossz (2.asztal) ahogy láttam, ott is voltak akciók, meg ott hárman azért tudtak játszani (Ricsi, Debreczeni Zita, Daniblue vagy hogy hivják).

Dini az első adást nem tudod valahova feltölteni???

Én nem láttam a mostani adást, de a körítés a helyszínen nagyon profin volt megcsinálva, de lehet hogy azért nem lesz annyira szórakoztató a dolog, mert mi a harmadik adásban éjféltől keztünk el játszani és reggel 6-ra lett vége a forgatásnak, úgyhogy akkor már annyira senki sem volt az elemében.

V.Peti
Válasz betis kommentjére
2009. márc. 22. 16:15

betis és a hozzá hasonlóak: nem tudom van-e TV-tek otthon, de ma hajnali 1től lesz ismétlés.

betis
Válasz V.Peti kommentjére
2009. márc. 22. 16:16

betis és a hozzá hasonlóak: nem tudom van-e TV-tek otthon, de ma hajnali 1től lesz ismétlés.

Bécsben vagyok még egy hétig sajnos.

Élő ügyfélszolgálat