Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Koroknai András 6. helyet szerzett a WSOP Main Eventen

Accelerated
Válasz Tinti kommentjére
2012. okt. 30. 9:32

Baromi büszke vagyok az eredményre! Viszont kár volt túlhúzni azt a KQ-t:(

fecooka
Válasz chapuisat kommentjére
2012. okt. 30. 9:38

Nem kell elfogultnak lenni vele ! Nem érdekel hogy korábban miket ért el. Igenis jogosan szidják!!

Volt neki rengeteg ideje, pénze hogy felkészüljön a döntőre rendesen. Ehhez képest nagyon alulteljesített !

Elején rohadt feszes volt, mikor lehetett volna lazább is annyi zsetonnal. A végén meg meg betolja a leglazább, legjobb játékos ellen KQval mikor annyira jól áll! Amatőr hiba.

Soha nem lesz többet ilyen lehetősége!

mzoleee
Válasz Pokeradmin kommentjére
2012. okt. 30. 9:42
thomyca
Válasz mzoleee kommentjére
2012. okt. 30. 9:59

Elég nehéz innen megítélni, helyes vagy rossz lépés volt.
Én eldobtam volna, de az adott helyzetben lehetett jó döntés az all in.

mpagnes
Válasz mzoleee kommentjére
2012. okt. 30. 10:04

szép volt

aki az első helyért játszik tol ilyen lapra mindent, kár volt, hogy az ellenfél megadta.....meg aztán itt egyes hozzászólók honnét tudják, hogy ők ott mit miért tennének??? ugyan.....

ivan41
Válasz mpagnes kommentjére
2012. okt. 30. 10:17

A fene tudja!
5.bet-re eldobtam volna egy KDo-t, olyan ellen akinek több zsetonja van.
Nagyon sokszor dominálva van ez a kéz. Bár ellenem nagyon jól teljesít.
Kori ült az asztalnál, az Ő joga volt eldönteni, hogy mit csinál.

Egy dobogós hely mindenféleképpen jobb lett volna.

ivanesz
Válasz ivan41 kommentjére
2012. okt. 30. 10:22

Hát nem tudom,lehet,hogy ez nem az én szintem és nem látom át a dolgokat de ez őrültségnek tűnik nekem.

ZsoleszAK47
Válasz fecooka kommentjére
2012. okt. 30. 10:23

Gyenge játékos sajnos, nem is érdemelt többet !

ha jövőre eléred legalább ugyanezt az eredményt, akkor kinyalom a segged, viszont ha nem akkor süllyedj el mélyen a föld alá! irigy g*ci

trixilw
2012. okt. 30. 10:25

Hát én gratulálok neki hogy volt vér a pucájában ezt meglépni, ez egy rohadt jó lépés volt. És az AK rohadtul nem egy easy call ebben a szituációban. Talán ha már light irányba mozdolunk el, akkor azt mondom, a lap nem igazán a legjobb volt hozzá (hisz a call range szénné dominálja), de akkor is szép move.

benczy
2012. okt. 30. 10:28

Szerintem is hiba a KQo, néztem, nem a legelejétől, s szeritem Kori eggyel kevesebb "én tudom h te tudod h én tudom h...", mint Merson. Nem az a baj h kiesett, hanem h még volt 3 játékos, aki sokkal alatta volt tudásban. i think

Élő ügyfélszolgálat