Miert kell majdnem mindenkinek azt hajtogatni h igy volt szar, meg ugy volt szar a move?Nem tudhatjatok mi jatszodott le a fejeben, abban az adott spotban, milyen historyval stb.
Inkabb oruljetek a sikernek:)
Gyönyörű KQ megjátszás wsop főverseny döntő asztalán :))
Icipicit elrontottad kedves Kori! De gondolom ezt már te magad is tudod, és az érzelem mentes kivonulásod vagy az interjúd már csak hab a tortán.
Miert kell majdnem mindenkinek azt hajtogatni h igy volt szar, meg ugy volt szar a move?Nem tudhatjatok mi jatszodott le a fejeben, abban az adott spotban, milyen historyval stb.
Inkabb oruljetek a sikernek:)
Minden tiszteletem Kori-é, de ebben a szituban nem játszott jól a 5 bet miatt. A stack miatt, meg pláne, mert gyak egy jó stratégiával simán Hu-t játszhatott volna és ott már garantált 5 misi és kötetlen játék az ő stílusával nézve.
Egy ilyen szituban egy jó játékos 10/9-el dob és nem teszi fel két lapra az egész versenyét.
Gondolom egy 5bet után te is dobtál volna egy ilyen szituban ?
Egyetértek Marioval, nem az a kérdés, hogy milyen lapja van a Korynak, hanem, hogy milyen a range, amivel 5 betel, de foldol a cl egy 80BB-s pushra. Nem értek hozzá, de az AKs-t én lehet, hogy eldobtam volna, hiszen, miért tegyek fel rengeteg sok pénzt egy "húzólapra". Pláne, amikor shortstackek is vannak az asztalon. Tehát a kérdés az, hogy mivel adtok meg egy szituációban cl-ként? Sztem read is kellett hozzá.
A másik oldalon viszont 6 bet olléhoz ez volt a legrosszabb lap.
Kemény itt 1-2 hozzászólás, kicsit olyan érzésem van, mint amikor Birs-t savazták, mert "csak" 4. lett az EPT-n...
Olyan ez, mint amikor a kettőt gumilabdába dekázó gyerekek fikázzák Ronaldót vagy Messit, mert kapufát rúgott.
Grat Kori!
Mr Chaotic: Masok zsebeben nem szep dolog turkalni
Kemény itt 1-2 hozzászólás, kicsit olyan érzésem van, mint amikor Birs-t savazták, mert "csak" 4. lett az EPT-n...
Olyan ez, mint amikor a kettőt gumilabdába dekázó gyerekek fikázzák Ronaldót vagy Messit, mert kapufát rúgott.
Grat Kori!
Mr Chaotic: Masok zsebeben nem szep dolog turkalni
egyesek itt vagy mocskosul irigyek, vagy totálisan idióták.
"én a helyében nem így játszottam volna.." meg hogy " gyenge játékos..."
Ezekről egy dolog a véleményem: Tudom, hogy te nem így játszottad volna!!! Azért ült ott Kori a döntőben, mert ő nem úgy játszik mint te!!!
Merész vállalkozás volt Kori részéről az AI, de ha csak azt nézzük, hogy ő ült a legjobban a lapjain, róla alakult ki a legfeszesebb imidzs az asztalnál, én fura megadás volt Merson részéről. Aki túlértékelte a lapját ebben a helyzetben az pont nem Kori volt. 80BB-t 6 bet allinra megadni AKs-el szerintem őrültebb, mint light 6bet (blöff) All In menni KQo-val. Ha esélyem lenne rá, feltenném a kérdés Mersonnak, hogy "Ugyan mire tetted Korit?" Ilyen simán feltenni a versenyét a flipre a Main Event döntőjében 6 főnél, az asztal leginaktívabb játékosa ellen (még ha csak lapsivatag volt) ...
Sebaj Kori, egy ország büszke rád!!! MAX RESPECT!!!
/A fanyalgók meg majd jövőre megnyernek talán egy freerolt!! :)) /
Eloszor is hatalmas grat.
Probaljuk mar egy kicsit az amerikai gyerek oldalarol nezni a dolgot.
Lehet nem jol latom de nekem a preflop jatek alapjan Korynal AA vagy KK vagy AK de legrosszabb esetben is QQ, JJ.
Hat ez megadni egy AKval szerintem nagyon meleg...