Azért all-int menni 5 bet után ennyi zsetonnal, azért az elég nagy hülyeség volt. Azt gondolom nem hitte, hogy 2,7 offal emelgetnek ellene, egy ilyen szituban. Lényegében egy minimum 3-dik helyet dobott el ezzel a gamblerkedéssel. Nagyon sokszor volt mákja riveren all-in szituban a versenyen, kár volt odadobni ezt egy rossz játékkal.
Miert kell majdnem mindenkinek azt hajtogatni h igy volt szar, meg ugy volt szar a move?Nem tudhatjatok mi jatszodott le a fejeben, abban az adott spotban, milyen historyval stb.
Inkabb oruljetek a sikernek:)
Grat Kori, szerintem nagyon szép eredmény, aki meg irigykedik érjen el hasonló eredményeket, és utána.....
Szép volt Kory!Ő volt ott és abban a szituban így döntött.Ennyi.A sok nagyokos meg vegyen vissza.
Hatalmas grat Kori!!!!
Amugy a gyerek is elvolt tévedve mi a faszt indukál AK val egy ilyen FT-n ilyen Icm hatás mellett! Fini lett vna neki ha Kori mutat egy 55-öt mondjuk vagy J10s-et
A 9,2 es 5bet helyett csak simán AI mentem Aks el , vna amugy Danfiuval értek egyet Kory megjátszásárol, sztem jo volt csak nem pont ezen az Ft-n léptem vna meg
Ja és kiváncsi vagyok h Biga" the nuts" Csiga hogy játszotta vna meg?
Akik itt "okosan" azt szajkózzák, hogy túlértékelte a KQ-t ,azok vajon mire gondolnak? Kori azt hitte KQ=AA??? Mert nyilván pontosan tudta mi van a kezében, egyértelműen light allin ment, sajna az ellenfélnek lapja és mersze is volt megadni, és mákolni sem sikerült :(
A költői kérdés az, hányszor kényszerül itt dobni Merson az allinre, ezt persze csak tippelni lehet, ezért nehéz játék a póker.
Tételezzük fel ,hogy Merson dob az allinre, akkor most ez a move lenne a legnagyobb dolog, és mindenki tapsolna!
Én így is tapsolok , szép volt Kori! Gratulálok!
Gyenge játékos sajnos, nem is érdemelt többet !