Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > Koroknai András 6. helyet szerzett a WSOP Main Eventen

Joe Oetschay
Válasz Pokeradmin kommentjére
2012. okt. 30. 15:54

én azért annak örülök,h egy magyar képviselt bennünket volt egy ilyen nívós eseményen..

Dinicsek
Válasz Joe Oetschay kommentjére
2012. okt. 30. 16:02

Én szimplán csak gratulálni szeretnék Korinak! Örülök, hogy szurkolhattunk neki. Bárki másnak is szívesen fogok szurkolni a jövőben a hozzászólók közül hasonló szituációban...
(igaz, nekem nincsenek olyan jó melleim, mint rockettnek :D - csak hogy én is jól beszóljak valakinek, mert olyan kedvem van :D )

FeketeS
Válasz Romsy kommentjére
2012. okt. 30. 16:09

feketeS: ez már a bullshit generator 3.0? ;)

Én kérek elnézést azért, hogy próbálok partit elemezni. Legközelebb majd én is 1 soros válaszokat írok, mint te, az tényleg jobb a közösségnek. Egyáltalán nem állítottam, hogy az elemzésem helyes, biztos vannak benne hibák, de legalább megpróbáltam lemodellezni a partit a rendelkező infók alapján, illetve rávilágítani arra, hogy mik azok a dolgok, amik miatt jó move lehet az allin. Felteszem, nem vagyok egyedül azzal az állásponttal, hogy mondjuk te elemezd a partit. Oké, hogy néha fetrengve röhögősek a postjaid, de ilyenkor jöhetne 1-1 elemzés is, mely rávilágít mondjuk arra, hogy mik a baromságok az elemzésemben, és mondjuk mindezt nem ironikusan, vagy 2 szóban. Peace :)

Sutyi
Válasz FeketeS kommentjére
2012. okt. 30. 16:18

Amazing tweet from Negreanu :

Merson wins that pot and my phone rings. It's @phil_hellmuth "They are just giving him chips man! I'm going to finish 2nd again" HAHA!

Romsy
Válasz FeketeS kommentjére
2012. okt. 30. 16:26

Én kérek elnézést azért, hogy próbálok partit elemezni. Legközelebb majd én is 1 soros válaszokat írok, mint te, az tényleg jobb a közösségnek. Egyáltalán nem állítottam, hogy az elemzésem helyes, biztos vannak benne hibák, de legalább megpróbáltam lemodellezni a partit a rendelkező infók alapján, illetve rávilágítani arra, hogy mik azok a dolgok, amik miatt jó move lehet az allin. Felteszem, nem vagyok egyedül azzal az állásponttal, hogy mondjuk te elemezd a partit. Oké, hogy néha fetrengve röhögősek a postjaid, de ilyenkor jöhetne 1-1 elemzés is, mely rávilágít mondjuk arra, hogy mik a baromságok az elemzésemben, és mondjuk mindezt nem ironikusan, vagy 2 szóban. Peace :)

valóban nem volt szép dolog ironizálnom. :o

Matt Coburn
Válasz Sutyi kommentjére
2012. okt. 30. 16:28

Mindez oké, de mi történt a verseny további részében? Minimálisan annyi infó nem ártana, hogy ki fog holnap headsupolni. Vagy még zajlik a küzdelem?

redoubtable
2012. okt. 30. 16:30

Én a döntőből 1 db leosztást láttam. Reggel mikor felkeltem az első dolgom az volt, hogy bekapcsoltam a gépet és nyitottam meg az első streamet ami be volt linkelve. Éppen Sylvia 3betelte Mersont amit Kori 4betelt.... Tudja mindenki.... Szóval a kiesésére keltem sajnos.

A teljesítményéhez csak GRATULÁLNI lehet! Nem olvastam vissza de látom megy a vita... Szomorú! Főleg, hogy olyan emberek teszik akik a repülőre sem tudnának felülni nem hogy a 10K-t becsengetni! Gondolkozzatok már el!

Már tuti nem így játszaná meg Kori sem! Én sem így játszottam volna! Én 4bet/foldoltam volna! De én egy senki vagyok Kori meg WPT-t nyert! Meg utólag nagyon könnyű mindenkinek okosnak lenni!

A cocain feliratot pedig nem hagytam volna hogy kitakarják!

FeketeS
Válasz Romsy kommentjére
2012. okt. 30. 16:39

Nem, félreértesz. Semmi gondom az iróniával, imádom a posztjaid nagy részét :). Csak azzal van bajom, hogy ilyen esetekben anélkül gúnyolsz ki, hogy bármiféle indoklást írtál volna, akár előtte, akár utána. Sokkal jobb játékosnak tartalak magamnál, és épp ezért örülnék neki, ha te is részletesen elemeznéd a partit, vagy csak megindokolnád milyen hülyeséget írtam a saját elemzésemben. Végülis csak azért vagyok itt, hogy tanuljak, és gondolom sok fórumozó is így van vele.
Ismétlem ,semmi bajom a stílussal, csak mondjuk 20-25 db irónikus posztra juthatna mondjuk 1 stratégia jellegű, főleg 1 ilyen megosztó handnél.

Argentína
2012. okt. 30. 16:42

ezen a handen kurvara nincs mit elemezni, Kory ugy erezte Greg light lesz (mint elotte Sylvia is az volt QJvel, amit nyilvan tudott...), bebaszta, hatha dob, hat nem volt light...
ez h itt sok hobbyjatekos mit ir teljesen lenyegtelen, megint elojon a tipikus magyar mentalitas...

naggeri
2012. okt. 30. 16:47

fúú mennyi MTT Maaaster van itt. :)
grat Kory. Tökös volt, meghúzta, most nem jött be, de ki tudja hányszor ment ilyen move-ok miatt tovább a main eventen.
egyártelmű h. nem a pénz motiválta, hanem a győzelem, és ezzel szerintem semmi baj sincs.

Élő ügyfélszolgálat