Viszont a sakkban egyáltalán nincs benne hogy a leggyengébb is legyőzheti a legjobbat. Ezért is szebb a póker. :)
Szebb a lóf@szt! Tegnap is összecsukták az ász páromat 82-vel!!!:)):)):))
Évekkel ezelőtt abbahagytam a pókert, s maradt a fórum olvasgatása. Mikor megláttam ezt a témát, s a reakciókat beléptem a Stars számlámba, s az ott lévő 9 usd-vel elkezdtem nézni a kínálatot. Sosem tudtam nyerő cash game játékot tolni, így maradt az sng. Anno 2010 előtt super turbo (nagyjából a mai Hyper turbo) sng-t nyomtam nagy tételben eljutva 50 usd-s sng-ig, így ezek kínálatát néztem át. Beültem pár 1 dolláros KO 36 fős Hyper sng re. 3 nap alatt (kb 60-70 sng), 38 usd-nél tartok. Ez a mezőny egy vicc. A játékosok min. 70 %-a komplett idióta. Vagy félre értik a játék lényegét vagy csak a nevezési díj mihamarabbi elvesztése a cél. Az is igaz hogy biztos EV felett futok, de kezdőként, józan paraszti észt használva, nagyon jó tanuló pálya ez a mezőny.
Évekkel ezelőtt abbahagytam a pókert, s maradt a fórum olvasgatása. Mikor megláttam ezt a témát, s a reakciókat beléptem a Stars számlámba, s az ott lévő 9 usd-vel elkezdtem nézni a kínálatot. Sosem tudtam nyerő cash game játékot tolni, így maradt az sng. Anno 2010 előtt super turbo (nagyjából a mai Hyper turbo) sng-t nyomtam nagy tételben eljutva 50 usd-s sng-ig, így ezek kínálatát néztem át. Beültem pár KO 36 fős Hyper sng re. 3 nap alatt (kb 60-70 sng), 38 usd-nél tartok. Ez a mezőny egy vicc. A játékosok min. 70 %-a komplett idióta. Vagy félre értik a játék lényegét vagy csak a nevezési díj mihamarabbi elvesztése a cél. Az is igaz hogy biztos EV felett futok, de kezdőként, józan paraszti észt használva, nagyon jó tanuló pálya ez a mezőny.
2010 előtt már mintának számított 60-70 db 36 fős hyper sng?
Az értő olvasást neked ajánlom:) de lehet kissé félreérthető voltam. Szóval ma nem minta a 60-70 db,nem hogy hyper sng-n,ami 10BB-vel indul (ha jól tudom),hanem semmilyen játékban (de még 6-700 db sem). Talán 2010 előtt annak számított????
Az értő olvasásba tényleg kár belemenni, mindenki eldönti maga érthető volt-e amit írtam.
A 60-70 db arra nem minta hogy 3, 5 vagy 10 % ROI-t lehet elérni, de arra igen, hogy a mezőny minőségét fel lehessen mérni. És a téma is erre irányult szerintem, hogy hol lehet gyenge mezőnyt találni induláshoz, s tovább fejlődni akár ezen az ágon vagy később a kezdeti sikerekből tanulva más típusra átevezni. Erre szerintem ez egy megfelelő választás.
Igen. Valóban a témába vág,amire szerettem volna kilyukadni. 60-70 db ilyen vacak az hány leosztás is? 4-600?(csak tipp) Ebből felmérted,hogy vicc a mezőny?
úgy csináld, ahogy qwert987 írta! csak akkor tegyél be mindent, ha ki is tart a lapod riverig! :)
Ez a post úgy kezdődött, hogy végig se merem olvasni mert biztos vagyok benne, hogy olyan brutális még aludni se tudnék.