beci87
Válasz peti29 kommentjére
2020. szept. 5. 12:57
visszaultem, 5 handen belul jott egy KK vs AA persze
ki is szalltam zoomrol, 3.5 dollaros sit ang go, elso hand bammeg, KJs, 3 nagyvak nyitas, 1 call flop 9 7 J es meg flush draw-t is ad
all in kerulok floppon, ott van nala a 97o ami fullra fejlodik:))
Erről a klasszikus jut az eszembe:
Megy a vadász az erdőben, egyszer csak meglát egy barlangot. Belelő kettőt, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
– Ejnye vadász, megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
A vadász nem tud mit tenni, megteszi amit a medve kért. Másnap megint megy a barlanghoz, ezúttal egy géppisztollyal. Beleereszt egy sorozatot, kis idő múlva sértetlenül kijön a medve:
– Ejnye vadász, megint megpróbáltál megölni. Egy módon nem öllek meg, ha leszopsz.
Hát a vadász megint megteszi, hogy mentse az életét. Harmadnap teljesen felfegyverkezve megy a barlanghoz. Ráereszt 3 aknát. A barlang teljesen összeomlik, nagy por száll fel. Kis idő múlva sértetlenül előjön a medve a vállát porolva:
– Vadász, vadász te szopni jársz ide…
regie
Válasz Pokeradmin kommentjére
2020. szept. 5. 15:36
Megoszthatnad a grafot es a statokat , hogy ránézhessunk! Akkor meg segíteni is tudnánk neked!
Buksisak
2020. szept. 6. 0:45
Pár téttel feljebb kéne játszanod, ahol kevesebb az ilyen bolond akik ellen nem lehet nyerni!
SötétEgér
2020. szept. 6. 1:21
Na igen, mindenki átélte, én pl össze se tudom számolni hány billentyűzetet, egeret törtem mire megtanultam nevetni a badbeateken. Te viszont jelenleg káros vagy magadra, átestél a ló másik oldalára, már azért ülsz be, hogy bebizonyítsd magadnak és nekünk, hogy te vagy a világon a legszerencsétlenebb, holott ez nem igaz. Pihenned kellene minimum 2 hetet, ameddig kiürül a fejed...
kacsa1st
Válasz peti29 kommentjére
2020. szept. 6. 8:19
en bolond starson elhiszem A5o-val 5 J A floppon hogy erdemes betolni a teljes stacket 3 way potban hahahaha
3-as all in, egyiknek 55 pocket masiknal JJ pocket
[video=youtube;9gZP8vk6eXM]https://www.youtube.com/watch?v=9gZP8vk6eXM[/video]
Jozsicica
2020. szept. 6. 16:40
Játszon a KKpokeren 60%rakebackkel kínai/mongol fishek ellen. Ha itt nem tud nyerő lenni jobb abbahagyni.