Köszönöm a pozitív visszajelzést!
Köszönöm a visszajelzést! Én sem érzem úgy, hogy egy sikeres magazinnal fel tudnám venni a versenyt. Viszont próbálok jobb lenni. Azzal sincs semmi baj ha nem tetszik hiszen mindenkinek nem is fog. Értékelem az őszinteségedet.
Véletlen bármilyen féle bizonyítvány pókeres tehetségéről, eredményeiről? Tudom pofátlan galád ember vagyok.
Hajrá Robi!!! :)
.
TicToc
Lehet valamiről lemaradtam... én még ott tartok az egy kínai kémprogram...
De persze ha mindenki használja és még pénzt is hoz mit számít pár személyes
adat információ amivel fizetünk ha már amúgy is egy kémeszköz lapul a zsebünkben :D
vergődés helyett mi lenne, ha inkább példát vennél RiverBróról, és te is elkezdenél alkotni valamit? biztosan segítene is neked az elindulásban, nekem elég pozitív, segítőkész embernek tűnik. :)
Mi az hogy alkotni valamit? A blogomat írom, azt egyelőre nézik legalább annyian mint ezeket a podcasteket, azon kívül meg pókerezem minden nap szinte., kisebb nagyobb sikerrel.
Milyen vágyat elégít ki nálatok, ez az állandó mutogatás? :D
nézd, még te magad is többször elismerted, hogy azt úgy kell tekinteni, hogy egyszerűen csak leírod, ami éppen eszedbe jut. ezzel nincs is gond, nulla befektetett energiából nem is várhatunk műalkotást. vagy most akkor mégis alkotásnak akarod nevezni azokat a helyesírási hibáktól hemzsegő, megfogalmazásban zavaros irományokat a blogodban? :)
Mi ez a poszt? Nagyjából blikk szint, kit érdekel ez plüssfigurás hülyeség? Jó, hogy nem arról van cikk, hogy milyen pizsamában alszik vagy mi volt a reggelije.