@Gizdalord:
Lenne 1 kérdésem: kínál riverbro fizetős oktatást?
(lusta vagyok utána nézni és egyébként sincs tiktok meg fb stb accountom)
Ha nem akkor nem értem mi ez a nyomozás a teljesítményét/múltját illetően.
Tök jó hogy népszerűsíti a pokert és sok (?!) potenciálisan új játékoshoz eljut a tartalma legyen az bármilyen.
Ha kínál akkor megértem, hogy szeretnél valamiféle jól mutató referenciát. Ami bizonyítaná, hogy nem egy újabb kókler árulja a lócitromot a teljesen kezdőknek és mások kárára próbálja megteremteni a megélhetését.
@Gizdalord:
Lenne 1 kérdésem: kínál riverbro fizetős oktatást?
(lusta vagyok utána nézni és egyébként sincs tiktok meg fb stb accountom)
Ha nem akkor nem értem mi ez a nyomozás a teljesítményét/múltját illetően.
Tök jó hogy népszerűsíti a pokert és sok (?!) potenciálisan új játékoshoz eljut a tartalma legyen az bármilyen.
Ha kínál akkor megértem, hogy szeretnél valamiféle jól mutató referenciát. Ami bizonyítaná, hogy nem egy újabb kókler árulja a lócitromot a teljesen kezdőknek és mások kárára próbálja megteremteni a megélhetését.
Most esik csak le, hogy mennyire rossz dolog azzal szembesülni, amikor Gizdának igaza van... :D
Most esik csak le, hogy mennyire rossz dolog azzal szembesülni, amikor Gizdának igaza van... :D
Szerintem hanyagold az interjúkban a "hogyan kezdtél el pókerezni" kérdéskört, meg a hasonló dolgokat, mert nagyjából mindenki ugyan úgy kezdte és baromira érdektelen - főleg, ha mondjuk Luigival beszélgetsz, akiről tényleg már anyám is tudja, hogy hogyan kezdte a pókert.
Rengeteg érdekes kérdést lehetett volna nekik feltenni, amit eddig még nem kérdeztek tőlük.
Szerintem hanyagold az interjúkban a "hogyan kezdtél el pókerezni" kérdéskört, meg a hasonló dolgokat, mert nagyjából mindenki ugyan úgy kezdte és baromira érdektelen - főleg, ha mondjuk Luigival beszélgetsz, akiről tényleg már anyám is tudja, hogy hogyan kezdte a pókert.
Rengeteg érdekes kérdést lehetett volna nekik feltenni, amit eddig még nem kérdeztek tőlük.
Akkor pörgesd át :) Szerintem meg teljesen jó std felvezető kérdés. Az jobb lenne ha az lenne a kérdés mi volt a jeled az óvodában?
Belenéztem felületesen az alábbi videóban 13 perc 55 másodpercnél. (10h,4h) flop, turn, river mindenhol hibázik, valamint a zenétől én nem hallom, hogy mit mond.
https://www.twitch.tv/videos/1504583418
Ettol voltak sokkal rosszabb handek is :D.teljesen random nyomkodja,limpelgetes,AKval 5x open,100 bbs pushok,minden betmeretezes rossz pre es post is.A top nalam az mikor JJt kap gombon,mindenki dob hozza,aszongya, ezzel menni kell,es be****** egybe:))Neki 27 bb,kisvak 16,nagyvak 24 bb,kos verseny:)):)):))
elcsiptem meg egy ****a handet a mestertol.:D Ep oben 2bb,o kozvetlen mellette "3betel"(ATo) 3 bb ig,aszongya,"oooo misclic,4ig akartam":)):)):))