Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia cikkek, hírek > PókerAkadémia Twitch - vasárnapi session RiverBróval

CharlieHarperHu
Válasz Pokeradmin kommentjére
2022. jún. 18. 15:59

Én már tisztán látok ;)

RiverBroPkr
2022. jún. 18. 16:15

Nagyon hangos volt a zene? Koszi hogy jelzed!

Smasszer
Válasz RiverBroPkr kommentjére
2022. jún. 18. 18:01

Koszi az észrevételt a hibaimmal tisztában vagyok , viszont engem nem mtt jatékban backingelnek hanem Spin. csak hogy tisztán lassunk. Az észrevételeid jók

Egy spin sessiont megnéznék!

EUBANK
2022. jún. 18. 19:38

Egy spin sessiont megnéznék!

Ha a wildhungarian lesz a viszonyítási alap, azt nehéz lesz megugorni, mármint esztétikalilag

EUBANK
2022. jún. 18. 19:41

De egyébként tök logikus, ha spinbe vagyok nyerő, akkor versenyket streamelek, nehogy lenyulják a spin stratégiám

lecso10
Válasz EUBANK kommentjére
2022. jún. 19. 13:42

Érdekes ez a helyzet, hogy egy (több) kezdő (talán) sztrímernek nekiugranak páran, kritizálva a játéktudást, a "műsor" minőségét, színvonalát. Egyrészt örülni kellene, hogy magyar nyelven is elérhető ez a fajta tartalom az érdeklődők számára, hazai játékosoktól. Másrészt 2022-ben joggal vár el minőséget az átlag júzer.

Ennek megfelelően szerintem inkább támogatni lenne érdemes a próbálkozókat, akik vállalták, hogy kiállnak (ülnek) a kirakatba, kitéve magukat így pozitív és negatív kritikáknak, véleményeknek. Biztosan nem egyszerű.

Azonban...
Kívülállóként nézve, a hazai pókervilág meghatározó médiafelülete által megjelenített, támogatottnak tűnő sztrímerek esetében tényleg joggal vár el az ember még ingyenes tartalom esetében is többet, mint Póker Pistitől, aki leül délután pötyögni a szobájában és ezt élőben sztrímeli is, amíg anyu rá nem szól, hogy kapcsoldárkiaztaszartmertholnapiskola! Teljesen pozitívan állok ehhez a dologhoz, rendszeresen nézem a sztrímeket. Nyilván nem egy Kadarkai riport volt egyik sem, de az interjúk kifejezetten tetszettek.

Ők elkezdték, ez értékelendő még akkor is, ha pár dolcsi leeseik nekik ezért innen onnan. Támogatni kell őket, és majd megérkezik a minőség is (Pl Luigi), aztán pedig csak idő kérdése, és kinövi magát valaki random sztrímer is brutál nézettséggel, pl bebaszós MTT szessönnel stb. :D Biztosan feltűnik idővel a hazai póker közösség Zsozéatyája. :) Én várom.

Élő ügyfélszolgálat