A mai versenyen Zehy-fish(amúgy cápa) fogja képviselni érdekeimet. Vigyázzatok rá, segítsétek mindenben és toljatok neki sok-sok zsetont.
A mai versenyen Zehy-fish(amúgy cápa) fogja képviselni érdekeimet.
pont az 5-lapos pókert hagyod ki? szomorú.....
Engem is bánt a dolog (pont az 5lapos, cserélőst...:( ), de megyek síelni. Persze, ha kiérünk kezdésre, és találok vmi megfelelő netcaffé-t, akkor bármi elképzelhető, de sztem erre - sajnos - kevés az esély. Majd vasárnap "találkozunk"! :D
Grat Mérnök mégegyszer, nagyon sajnálom hogy így végződött....remélem nem szenvedett semmi maradandó károsodást:(
Nekem nagyon tetszett, úgy érzem többször fogjuk mostantól otthon is játszani...
Skiboyra pedig ki fogok tűzni valami vérdíjt. 7 versenyből 6x végzett a pontokban.....
Be lehet vetni ilyet ? :-)
Hello
Én feladom megőrülök! Elmondom mik a tünetek és remélem valaki tudja a választ erre az x-aktás ügyre: Eddig azt hittem hogy a netem szarakodik de nem azzal nincs semmi baj a Bestpokeres client simán működik semmi megszakadás, a paraminon a cg simmán megy, benveztem egy 2euros versenyre 280-ból 10.-ként végeztem kb 3 óra játék minden tökéletes sosem szakadt meg na de pokerakademias versenyek minden jó míg bent nem vagyok a 3-ban ott elkezd megszakadni a kapcsolat EZ HIHETETLEN!!!!
Egyébként fair play díj az Kisrapi-é mindenképp. Köszi. Remélem legközelebb már ez nem lesz mivel nem erről a gépről játszok az tuti:mad:.
Kisrapi volt egy-két jó parti a HU-ban:) Amikor először allin keveredtünk azt hiszem a :Qh::Qd:-hot érkezett neked :4d::4c: nekem meg nem jött semmi a :Kc::Kd:-hoz. Itt álltam kb 4000-el majd leestem 2800!!! és innen álltam fel 19000-re sorozatban kapott drillekkel, egyébként nem csak akkor voltak amikor láttad akkor kaptam vagy 5-öt egymás után csak dobtad az emeléseimre:) és itt szakadt meg a játék:mad:.
Póker Akadémia Téli Bajnokság 7. forduló
A 7. fordulóban az első helyen holtverseny született. A heads up-ba jutott két játékos (kisrapi, mernok) megosztozott az ezen két helyért járó pontokon. Ennek oka, hogy mernok Internet kapcsolata megszakadt. Köszönhetően kisrapi fair play hozzállásának a két játékos ezen megoldás mellett döntött.
A 7. forduló eredményei és a Téli Bajnokság összetett állása a következő oldalon tekinthető meg.
A következő forduló január 27-én (vasárnap), 20:30 órakor lesz. A kliensben már lehet rá jelentkezni. A jelszó a szokásos: pa2008
Hello
Kisrapi volt egy-két jó parti a HU-ban:) Amikor először allin keveredtünk azt hiszem a :Qh::Qd:-hot érkezett neked :4d::4c: nekem meg nem jött semmi a :Kc::Kd:-hoz.
Grat kisrapi!
Hihetetlen vagy mernok! Gondold el mi lett volna egy nagyobb verseny vagy satellite HU -jában. Diliház.
Megoldás: nem kell bejutni az első háromba! Kevesebb ideg, és mellesleg vissza tudnálak előzni! :D