Hát ez egy érdekesversenyvolt:eek:
Makk hegyek, bad beat csomagok kiosztva sok embernek és a végén is a legszerencsésebb nyert :)
Grat a HU résztvevőinek. gg
Remélem a köviben többszerencsém lesz:rolleyes:
Ma nem nyerhetett más, mondtam W2P-nek a verseny közepén, hogy neki szurkolok....sajna godmode nem volt elég Slash mögé. Ebből is látszik, hogy az én aurám az erősebb:P
Ma nem nyerhetett más, mondtam W2P-nek a verseny közepén, hogy neki szurkolok....sajna godmode nem volt elég Slash mögé. Ebből is látszik, hogy az én aurám az erősebb:P
Érdekes verseny volt...
Az elején néhányat lopkodtam, majd jött egy TT, amivel előttem emeltek, én ráemeltem ő adott. A flopra top setem lett, emeltem is vele amit megadott 1 srác, azthiszem Hun_B volt. a turnre lejött a 3 szín, check-check, majd riverre nut fullom lett, emeltem majd dobott. Többnyire ennyi történt, aztán egy jó ideig trash lapok...Lopkodtam velük néhányat, egyszer Want2push elkapott egy KK-val...J5o-val inkább nem mentem be ellene:)
Aztán jött egy meghatározó parti, rahan ellen. Emeltem preflop AA-val, rahan és kanrich huga megadták. Ártatlan és gyönyörű flop, 358...Vagyis inkább csak annak tűnik. Kisrapi ellen pont így estem ki AA vs 88 ellen. Nyitottam flopon, amire rahan 3szor annyival válaszolt. Kanrich huga dobott, én pedig elbizonytalanodtam. Megint így kell kiesnem? Megint lemákol egy setet egy kisebb pocket?De nem tudtam dobni, és rátoltam az allint. Kicsit több zsetonom volt, mint neki, ő callolt KK-val, és riverre még egy A is jött. Nehezen hittem a szememnek, hogy egy ilyen partit behúztam, és ezzel CL lettem. Utólag is bocsi dzsairosz:)
Nem sokkal később AK-t pillantottam meg, és kaptam is egy emelést, amire raise-zel válaszoltam. Allin ment, pontosan már nem tudom ki, én fogadtam.
JJ-t mutatott, amit floppolt K párral vertem, és ezzel tovább nőtt a stackem.
Itt megint volt egy hosszabb lapszünet, lopkodtam megint, néha egy egy párt elvittem showdownig.
Majd jött a Final Table...CL-ként kerültem az asztalhoz, és egyből be is indult a lapjárás. Nem sokkal később AA-t kapok, eduard emel én ráemelek, majd Fry allin megy...eduard dob, én természetesen megadom. Mutatás: AA vs AA. Mondtam is magamba, fogadok flössel üt. Nem ez történt, ÉN vertem őt flössel...Nem hittem a szememnek. Ezáltal még biztosabb CL lettem. Pár handdel utána megint AA-t látok és azt, hogy eduard megint emel:) ráemeléssel válaszoltam, majd eldobta. (Szegény eduard megint beleszaladt egy AA-ba Kepees ellen, ott ki is esett) Folyt tovább a játék, megintcsak lopkodtam pár vakot, potyogtak az emberek, míg 4-en maradtunk.
Want2Push, Kepees, Mcmurphy és Én. Kevés floppot láttunk, majd Kepees kiejtette Mcmurphy-t. Nem sokkal később kapott 2 csúnya pofont Want2pushtól...Itt Want2Pushnak ki kellett volna esnie, helyette bennmaradt velem Heads Up-ozni.
És itt jött az ami rám igazán jellemző. Az igazi Slash szerencse.
Folyamatosan olyan lapokat kaptam, melyeknek az értékét összeadjuk, a 9-et nem haladja meg. Ment a lopkodás, majd kaptam egy A3-at. Riverre sorom lett, Want2Push emelt riveren, én allinnel válaszoltam, majd dobott. Ekkor nagyon kevés zsetonja volt már, sima győzelemnek tűnt. Két jó lapért imádkoztam. A 2 jó lap meg is lett, csak nem nálam. Esélyem sem volt, minden flop eltalálta, én pedig kaptam a folyamatos """jó""" lapjaimat. majd jött a sorsdöntő parti, K5 (megjegyezném, hogy ez volt az egyik legjobb lapom HU-ban preflop) flopot néztünk, ami K77 volt. Emeltem, majd kaptam egy raise-t. Itt lehet hogy dobnom kellett volna, tudom 10ből10 ember itt eldobja. Én nem tettem. Allin mentem vele, amit természetesen fogadott Q7-tel, amivel még fullja is lett. Itt elszállt minden remény, kaptam 1-2 A9-et amivel allin mentem, majd a végső döfés a JTs allinem amit persze KKval el is fogadott.
Most elvileg örülnöm kéne, mégiscsak 2. helyezett lettem sok jó játékos között, de én mégis nagyon csalódott vagyok, mert végre egy nap a szerencse is kedvezett nekem, godmode is nagyon szurkolt (amit köszönök is neki, nagyon jól esett:)) és aztán egy ilyen Heads Upban alul maradok. Úgyérzem ezt a versenyt nekem kellett volna megnyerni, de ez van
Slash szerencse...de persze grat Want2Push!
Üdv,
Jó kis beszámoló sok érdekes, néha szerencsés partyval, Slash ragyogással, majd Slash bad beat-el tarkított laptalansággal:rolleyes:, és bukással:mad:
Ez a verseny egyikünknek sem mondható igazságosnak, de ez van. Túllépünk rajta, és a kövi versenyen orvul 23o-val kiejtjük w2p-t, ezzel elégtételt véve sérelmeinken ;)
Azért grat w2p, ninicsharag ;)
gl on the next game!
Igazatok van! 3 parti alatt 4 AA-t kaptam a pofámba, ez nem badbeat! :) Egyébként esélyetek se lenne! :))))))))))))))))))) Najó, csak viccelek természetesen. Emlékezzetek csak 8 AA-omra nem olyan régről (amikor persze nem nyertem meg...)
Póker Akadémia Téli Bajnokság 8. forduló
A 8. forduló eredményei és a Téli Bajnokság összetett állása a következő oldalon tekinthető meg.
A következő forduló január 30-án (szerdán), 20:30 órakor lesz. A kliensben már lehet rá jelentkezni. A jelszó a szokásos: pa2008
Gratulalok a nyerteseknek, jok voltatok!
Jo voltal Slash, szep a 2. hely is, heads-up nem egy konnyu tudomany, sokszor nincs mit tenni, Harrington is megirta...
Amit viszont en irtam, azt hamarosan be is valtom, elkezdtem cash heads-upozgatni, a kovetkezo videon ezt fogjatok latni (talan meg ezen a heten)
Gratulálok a győzteseknek. Sajnos az utóbbi két fordulót ki kellett hagynom, főleg a második ért meglepetésként, mert a hét elején még azt hittem, hogy hétfőn lesz. Mivel a tanfolyam ahol voltam kb. este 11-kor végződött szombaton és vasárnap is, max. a heads upra értem volna haza. :)
Fry! Hányadik versenyen búcsúztál AA -al?