Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia versenyek > Póker Akadémia Téli Bajnokság

mernok
Válasz buktar kommentjére
2008. jan. 25. 8:22

Kisrapi a következő versenyen vasárnap megint HU ott majd végig játszuk:).

mernok
Válasz mernok kommentjére
2008. jan. 25. 8:34

A legjobb partim a verseny során skiboy kiejtése volt:D. De sajnos így is pontszerző helyen végzett. Azt hiszem skiboy SB vagy BB volt én :5h::6c::7d::8c:-ra emeltem mindenki dob csak skiboy adja meg a pot kb 2500 nála még van 1700 nekem kb 10000. Cserél 1-et én jövök cserélek én is 1-et de nem jön a sorom hanem egy :8d:-as mellyel párom alakul ki. Skiboy azonnal betolja a maradék pénzét, ha elveszti ezt a potot akkor vége a játékának mert marad kb 5-6 BB pénze ezért arra jutottam hogy csak el akarja dobatni a lapom tehát megadtam mutat egy nagy semmit ezzel kiejtettem:D.
Mellesleg kaptam a verseny során egy 7-es és egy 6-os pókert és mind a kettővel allin sikerült mennem valakivel:D. Igaz én meg belefutottam a :4c::5c::6c::7c::8c:-ba:eek:.
Összeségében jó volt a verseny élveztem minden megvolt nekem most hozzá ami kell ehhez a pokerhez: 0,00001% tudás és 99,99999% szerencse:D

Slash
2008. jan. 25. 14:08

34567 volt az:)

kanrich_
2008. jan. 25. 14:09

Összeségében jó volt a verseny élveztem minden megvolt nekem most hozzá ami kell ehhez a pokerhez: 0,00001% tudás és 99,99999% szerencse:D

Ez azért így nem igaz. Ebben a játékban ugyanúgy dominál a tudás, mint a Hold'em-ben, vagy éppen az Omaha-ban! Itt is ugyanúgy esélyek vannak, és tudnod kell, hogy mire mész, melyik lapot dobd el.
Pl: :7d: :8c: :9h: :Ts: :9d: lap esetén mit dobsz el? Az egyik 9-est, vagy éppen pont a két kilencest tartod meg?

mernok
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. jan. 25. 14:19

Ez azért így nem igaz. Ebben a játékban ugyanúgy dominál a tudás, mint a Hold'em-ben, vagy éppen az Omaha-ban! Itt is ugyanúgy esélyek vannak, és tudnod kell, hogy mire mész, melyik lapot dobd el.
Pl: :7d: :8c: :9h: :Ts: :9d: lap esetén mit dobsz el? Az egyik 9-est, vagy éppen pont a két kilencest tartod meg?

Nem tudom, ez inkább szerencsejatek szerintem, majd most hétvégén kipróbáljuk élőben:D.
Hogy melyiket dobnám el? Éppen itt lehet variálni. De ha jó poziban ülök akkor van informáciom hogy a többiek mennyit cseréltek, és például ha mindenki 1-et cserélt akkor én már semmiképp sem a sorra mennék inkább megtartanám a két 9-est. Mert ha bejön is a sorom akkor a másiknak vagy szine van vagy (nagyobb sorra) vagy fullja amivel nem biztos hogy nagy csatába mennék, a két 9-sre megjöhet a póker vagy a full:D. A drill-el meg jobb vagy ha valakinek nem jött a szine vagy a sora de véletlen be párosodik a lapja.
Ha rossz a pozi akkor mindenképp a sorra mennék. Lásd Zoleee-t is sorral szedtem le:D.
Na most jól vagy nagyon rosszul logikázok?:confused:

Slash
2008. jan. 25. 17:55

Tök jók ezek a versenyek, én nagyon élveztem eddig mindet:)

Ha befejeződik a mostani, mikor indul a következő?:D

kanrich_
Válasz Slash kommentjére
2008. jan. 27. 19:31

Sziasztok,

ne feledjétek, ma este versenyforduló!
A magician07 nicknév mögött sajnos ezúttal nem én, hanem a húgom áll majd, mert jelen kell lennem egy vacsorán, de így is nyerő lesz! :)

Mindenkinek egy kalappal!

bojanika
Válasz kanrich_ kommentjére
2008. jan. 27. 21:04

Sziasztok,

ne feledjétek, ma este versenyforduló!
A magician07 nicknév mögött sajnos ezúttal nem én, hanem a húgom áll majd, mert jelen kell lennem egy vacsorán, de így is nyerő lesz! :)

Mindenkinek egy kalappal!

Ezt k..va jo lett volna olvasni...
K5s preflop limp, majd check/raise-re fish call flopon, úgy, hogy mögötte még van játékos... eszembe nem jutott, hogy nálad ilyen remek lap lehet... Nem tudtam, hogy nem Te játszol....

Így már érthető. No comment...

eduard
Válasz bojanika kommentjére
2008. jan. 27. 22:10

Mernoknek: 75pikk volt nálam...

Egyébként meg a FT-n amikor pár volt nálam csak és kizárólag AA-ba futottam... A 3.-nál megadtam, így lettem 6. Jó játék volt!

kanrich_
Válasz bojanika kommentjére
2008. jan. 27. 22:35

Ezt k..va jo lett volna olvasni...
K5s preflop limp, majd check/raise-re fish call flopon, úgy, hogy mögötte még van játékos... eszembe nem jutott, hogy nálad ilyen remek lap lehet... Nem tudtam, hogy nem Te játszol....

Így már érthető. No comment...

:) Bocs bojanika! De nem mondhatod, hogy nem írtam le előre!

Élő ügyfélszolgálat