Kisrapi a következő versenyen vasárnap megint HU ott majd végig játszuk:).
A legjobb partim a verseny során skiboy kiejtése volt:D. De sajnos így is pontszerző helyen végzett. Azt hiszem skiboy SB vagy BB volt én :5h::6c::7d::8c:-ra emeltem mindenki dob csak skiboy adja meg a pot kb 2500 nála még van 1700 nekem kb 10000. Cserél 1-et én jövök cserélek én is 1-et de nem jön a sorom hanem egy :8d:-as mellyel párom alakul ki. Skiboy azonnal betolja a maradék pénzét, ha elveszti ezt a potot akkor vége a játékának mert marad kb 5-6 BB pénze ezért arra jutottam hogy csak el akarja dobatni a lapom tehát megadtam mutat egy nagy semmit ezzel kiejtettem:D.
Mellesleg kaptam a verseny során egy 7-es és egy 6-os pókert és mind a kettővel allin sikerült mennem valakivel:D. Igaz én meg belefutottam a :4c::5c::6c::7c::8c:-ba:eek:.
Összeségében jó volt a verseny élveztem minden megvolt nekem most hozzá ami kell ehhez a pokerhez: 0,00001% tudás és 99,99999% szerencse:D
34567 volt az:)
Összeségében jó volt a verseny élveztem minden megvolt nekem most hozzá ami kell ehhez a pokerhez: 0,00001% tudás és 99,99999% szerencse:D
Ez azért így nem igaz. Ebben a játékban ugyanúgy dominál a tudás, mint a Hold'em-ben, vagy éppen az Omaha-ban! Itt is ugyanúgy esélyek vannak, és tudnod kell, hogy mire mész, melyik lapot dobd el.
Pl: :7d: :8c: :9h: :Ts: :9d: lap esetén mit dobsz el? Az egyik 9-est, vagy éppen pont a két kilencest tartod meg?
Tök jók ezek a versenyek, én nagyon élveztem eddig mindet:)
Ha befejeződik a mostani, mikor indul a következő?:D
Sziasztok,
ne feledjétek, ma este versenyforduló!
A magician07 nicknév mögött sajnos ezúttal nem én, hanem a húgom áll majd, mert jelen kell lennem egy vacsorán, de így is nyerő lesz! :)
Mindenkinek egy kalappal!
Sziasztok,
ne feledjétek, ma este versenyforduló!
A magician07 nicknév mögött sajnos ezúttal nem én, hanem a húgom áll majd, mert jelen kell lennem egy vacsorán, de így is nyerő lesz! :)
Mindenkinek egy kalappal!
Mernoknek: 75pikk volt nálam...
Egyébként meg a FT-n amikor pár volt nálam csak és kizárólag AA-ba futottam... A 3.-nál megadtam, így lettem 6. Jó játék volt!
Ezt k..va jo lett volna olvasni...
K5s preflop limp, majd check/raise-re fish call flopon, úgy, hogy mögötte még van játékos... eszembe nem jutott, hogy nálad ilyen remek lap lehet... Nem tudtam, hogy nem Te játszol....
Így már érthető. No comment...