Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia versenyek > Póker Akadémia Téli Bajnokság

odu
Válasz Godmode kommentjére
2008. jan. 31. 6:50

Szinte az egész torna során hasonló blöffökkel vagy idétlen visszahívásokkal kellett próbálkoznom. Néhányan ezt meg is látták...))

De!
Remélem ez lesz a következő néhány nap legnagyobb csalódása számodra.
Akkor mosolyogva hátra is dőlhetsz és rágyújthatsz egy kubai szivarra...:cool:

odu
Válasz Demiro kommentjére
2008. jan. 31. 6:52

Gratulálok, szerintem jól játszottál! Egy versenyt mázli nélkül nehéz nyerni.

köszönöm...

buktar
Válasz odu kommentjére
2008. jan. 31. 7:24

Hol késik már az összetett lista?

kisrapi
Válasz odu kommentjére
2008. jan. 31. 7:55

Szinte az egész torna során hasonló blöffökkel vagy idétlen visszahívásokkal kellett próbálkoznom. Néhányan ezt meg is látták...))

Jah, például én eléggé felkúrtam magam a játékodon....szóval ha ez volt a cél akkor wp.
Azt hiszem legközelebb én sem 3SnG, és 2 CG asztal mellett fogom nyomni az akadémiás versenyt :), így az elején nem is figyeltem semmire, csak rákukkantottam a lapomra és dobtam, mivel az egész verseny alatt pár alacsony pocketet kivéve a legjobb lapom EGY DARAB AQ volt, mire vége lett a 2SNG-nek már jóval átlag alatt álltam...végső elkeseredésemben egy 33-al PF all-in mentem, amit odu 88-al tartott.
A főversenyre szigorúan csak az akadémiás verseny fog menni!

Admin
Válasz buktar kommentjére
2008. jan. 31. 9:42

Póker Akadémia Téli Bajnokság 9. forduló

Hol késik már az összetett lista?

Sry, ez a szokásostól eltérően egy kis csúszással került ki. A pontokat is mindjárt jóváírjuk.

Az összetett eredmények alapján úgy tűnik az első hely sorsa már eldőlt, viszont a további négy pontot érő helyezésért, köztük a dobogós helyekért még nagy küzdelem várható. :-)

A 9. forduló eredményei és a Téli Bajnokság összetett állása a következő oldalon tekinthető meg.

A következő, egyben záró forduló február 3-án (vasárnap), 20:30 órakor lesz. A kliensben már lehet rá jelentkezni. A jelszó a szokásos: pa2008

buktar
Válasz Admin kommentjére
2008. jan. 31. 9:43

Köszi!

Grat Skiboy!

(A pontokat is megkapjuk?)

Admin
2008. jan. 31. 9:45

Köszi!

Grat Skiboy!

(A pontokat is megkapjuk?)

A pontokat is mindjárt jóváírjuk. Már folyamatban... :-)

buktar
Válasz Admin kommentjére
2008. jan. 31. 9:59

Megkaptam. Kösz!

Lesz tavaszi bajnokság is?

Admin
2008. jan. 31. 10:11

Megkaptam. Kösz!

Lesz tavaszi bajnokság is?

Legyen? :-)

A részletek kidolgozás alatt.

A következőkben mit csináljunk másképp? Mi volt az ami a Téli Bajnokságban tetszett és fordítva, mi az ami nem?

Várjuk az észrevételeket és javaslatokat!

kanrich_
Válasz odu kommentjére
2008. jan. 31. 10:48

Bevallom őszintén egy picit én is "bekészültem", amikor a vakcsatánknál AQ-val emeltem SB-ből, amire Te visszaemeltél, majd az all-in-omat megadtad ha jól emlékszem 34offsuit-tal és nyertél, és a döntő asztal előtt kiejtettél!

Dehát ez a póker. Az all-in-em megadása egyébként még jó is volt, ott megvolt a pot oddsod, viszont az adott lappal letámadni egy SB emelést szerintem nem a legjobb!

Gratulálok én is!

Élő ügyfélszolgálat