Ahogy mondtam: grt Skiboy!
És még egy infó: vasárnap a döntőn, lehet ismét Zehy fogja képviselni érdekeimet. Ez attól függ, hogy találok-e csigazabálók sípályájának közelében nezkávézót. Mindenképpen jelzem addig, ha nem akkor a versenyen a chat-be jelzem (vagy Zehy jelzi).
Mindenkinek sok sikert az elkövetkező 10-11 napra, vigyázzatok magatokra és kedvenc fórumomra... ;)
Gratulalok a nyerteseknek... ;)
Illetve mindenkinek, akinek most nem is sikerult jo helyezesen vegeznie, de az osszetettben remekelt... :) Koszi a versenyeket!:cool: Legkozelebbi pedig legyen mondjuk egy rakerace Paraminon, mostmar ugyis mindenkinek van accja.... :D
Én is gratulálok mindenkinek és külön gratulálok az első helyezett Skiboy-nak! Ezek szerint maradt még valami a tourny tudásodból...végülis ha jól emlékszem annak idején Te nyerted meg az első magyar online pókerbajnokságot is...
Gratulálok én is mindenkinek, sajnos nem tudtam részt venni csak az első két versenyen, de ígérem a tavaszi bajnokságon aktívabb leszek!
Köszi, végül csak sikerült megnyerni a Téli bajnokságot. Volt néhány érdekes leosztás és szituáció, remélem a Tavaszi folytatásban meg tudom őrizni az elsőséget. :cool:
Gratulálok az összes 'díjazott' résztvevőnek , de legfőképpen skiboy-nak!:)
Nagyon jódolognak tartom/tartottam ezt a bajnokságot, és hogy őszinte legyek iszonyatosan élveztem is!
Nagyon remélem hogy lesz még ilyen alkalom, ahol összemérhetik tudásukat a tagok;)
Póker Akadémia Téli Bajnokság 10. forduló eredményei
A 10. forduló eredménye, valamint a Téli Bajnokság végeredménye a következő oldalon tekinthető meg. Ezzel véget ért ezen versenysorozat.
A Póker Akadémia Téli Bajnoka Skiboy lett. Gratulálunk neki ehhez a szép eredményhez! :)
Kapcsolódó cikkünk:
Skiboy a Póker Akadémia Téli Bajnoka
Először is nagy grat Skiboy, a legszebb az egészben az, hogy mennyire kiegyensúlyozott teljesítményt tudtál nyújtani...erre ilyen erős mezőnyben nem sokan lennének képesek.
Sajna pont a nagydöntőn nem tudtam indulni, azaz annyira fáradt voltam, hogy semmi kedvet nem éreztem a pókerezés iránt, és inkább egy kiadós alvást választottam...nagyon jó volt a versenysorozat, élveztem minden percét:)
Én is gratulálok a győztesnek, a helyezetteknek és minden résztvevőnek!
Én a végére kezdtem belejönni, de sajnos ledermannal nem bírtam. :) Sajnálom, hogy vége, mert egy végig meglehetősen színvonalas küzdelemben alakult ki a végeredmény, én is élveztem minden percét.
Reménykedem a mihamarabbi folytatásban!
Gratulálok mindenkinek! Skiboy verhetetlen a Paraminon. :D
Nagyon tetszett a sorozat, várjuk a folytatást.