Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia versenyek > PS 4,40$ 180 fős Sit N Go versenysorozat kezdődik!!!

Evolution
Válasz Evolution kommentjére
2011. máj. 3. 15:43

én ebből csak annyit szűrtem le, h a deal miatti bonyodalmakról van szó. javítsatok.

maxzol22
2011. máj. 3. 15:50

Ok!!

Rövid magyarázat ancsa 1975 FAIL!!!!!!!!!!!!!
plusz még egy két gyanus nick van amit ugyanaz az ember küködtet ,attól a "nemes" céltól vezérelve hogy mint pl a fentebb emlitett versenyen keresztül pénzt csaljon ki a pókert kedvelő emberekből.

SENKI NE KÜLDJÖN PÉNZT!!!!!!!!!!!

Evolution
Válasz maxzol22 kommentjére
2011. máj. 3. 16:00

hát ez fasza. akkor minimum BAN! MODERÁTOROK, AKADÉMIÁSOK! UTÁNA TUDNÁTOK JÁRNI A DOLOGNAK ALAP SZINTEN?

Ha az 5 dollárom kellett ancsa, és télleg egy hatalmas fail vagy, akkor egészségedre, és takarodj ;)

maxzol22
2011. máj. 3. 16:11

Ha minden igaz kivizsgálás alatt!!

Küldtem mailt már a supportnak de szerintem többen is .
Azért jó lenne még összedobni a többi gyanús nickname-t is ,több lehetséges is van de alaptalanul senkit sem akarok meggyanusitani.

Addig is egy tanács mielőtt bárkinek is pénzt küldenétek nézetek utána mióta van regelve hány hozzászólása van.

Ha pl vki 1-1.5 évvel 1000 hozzászólással a háta mögött nem valószinű hogy csaláson gondolkozik már.

plusz ha vki tud többet ancsa1975röl ki van mögötte jó lenne ha bedobná hogy mindenki megismerje ki ez az áldott jó lélek:))

Evolution
Válasz maxzol22 kommentjére
2011. máj. 3. 16:13

+1 Infót Akarunk Ancsáról!

Mezo_gsi
2011. máj. 3. 16:19

Tilt Elek és Ancsa saját elmondásuk alapján egy pár, de sokakban felmerült, hogy egy és ugyanaz a személy a két nick, (sőt még a gerike nick is felmerült)tehát multiacc.
A pénzcsere topikot érdemes elolvasni újra ezen tények fényében onnantól kezdve, hogy "szegény ancsát lehúzta gerike 34$-al" ...

Dozso
2011. máj. 3. 16:36

a versenyt gondolom profit alapján számolja.
Huu most buktam 5$t?

ancsa1975
2011. máj. 3. 16:41

hát ez fasza. akkor minimum BAN! MODERÁTOROK, AKADÉMIÁSOK! UTÁNA TUDNÁTOK JÁRNI A DOLOGNAK ALAP SZINTEN?

Ha az 5 dollárom kellett ancsa, és télleg egy hatalmas fail vagy, akkor egészségedre, és takarodj ;)

Nincs szükségem az 5$ od ra, nem kötelező regisztrálni a versenyre mint az előzőekben írtam visszaküldöm bárkinek aki meggondolta magát.
nos szeretnéd visszakapni az 5$-t?Mert akkor küldöm 'balintreal névre.

ancsa1975
Válasz Dozso kommentjére
2011. máj. 3. 16:42

a versenyt gondolom profit alapján számolja.
Huu most buktam 5$t?

téged is megkérdezlek visszaküldjem?

Evolution
Válasz ancsa1975 kommentjére
2011. máj. 3. 16:46

Nincs szükségem az 5$ od ra, nem kötelező regisztrálni a versenyre mint az előzőekben írtam visszaküldöm bárkinek aki meggondolta magát.
nos szeretnéd visszakapni az 5$-t?Mert akkor küldöm 'balintreal névre.

miért nem inkább azzal foglalkozol, h tisztázd a neved?

Élő ügyfélszolgálat