Azért eléggé meglepő dolgok kerültek felszínre éjszaka!Nem tudom mit gondoljak!?Mindenesetre nem kérem vissza a nevezési díjat,ha átvertél,így jártam.A verseny eredményét nem profit alapján számoljuk!?
Az ártatlanság vélelme mindenkit megillet most ne kezdjétek el ostorozni őt mert mint nőnek kva szarul eshet ha tényleg nincs semmi alapja az egésznek.
Azért eléggé meglepő dolgok kerültek felszínre éjszaka!Nem tudom mit gondoljak!?Mindenesetre nem kérem vissza a nevezési díjat,ha átvertél,így jártam.A verseny eredményét nem profit alapján számoljuk!?
opr-ről 3 éve töröltettem magam. sharkscopeon nem tudod nézni? mert akkor ezek szerint nekem ugrott a bajnokság!
evo nem kötöszködni akarok de akkor miért neveztél?
Ha láttad az infokat és szabályokat. Sharkscopeon amugy az utolso 10 vagy akárhány versenyed jelenik meg. És ha jól tudom nem is olyan pontos.
evo nem kötöszködni akarok de akkor miért neveztél?
Ha láttad az infokat és szabályokat. Sharkscopeon amugy az utolso 10 vagy akárhány versenyed jelenik meg. És ha jól tudom nem is olyan pontos.
scopeon mindenre lehet szűrni! időre, darabra, mindenre. ugyanígy tournament sharkon! de nem neveztem még, előtte akartam ezt tisztázni.
Igazából én megtudom nézni az eredményeket a sharkscope-n de aki nem előfizető az nem tudja követni. És úgy gondolom a verseny során mindenki kíváncsi a többiek eredményére.
Dönsék el a többiek hogy nekik megfelel e ha a te eredményedet a sharkscope-n
követjük.
Ez nekem új, hogy valaki törölteti magát OPR-ről... Ilyet lehet? :)
Mondj egy PS nicket pls.
törölni sztem nem de láthatatlan lehetsz.
Bocsi nem figyeltem,h neveztél-e már. De ha a szervező tudja követni az eredményeket így és látszik az első 100 eredmény akkor részemről okés.
Én nem tudom követni mert nem vagyok előfizető.