Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia versenyek > PS 4,40$ 180 fős Sit N Go versenysorozat kezdődik!!!

ancsa1975
Válasz Hachiko kommentjére
2011. máj. 3. 11:36

Azért eléggé meglepő dolgok kerültek felszínre éjszaka!Nem tudom mit gondoljak!?Mindenesetre nem kérem vissza a nevezési díjat,ha átvertél,így jártam.A verseny eredményét nem profit alapján számoljuk!?

Nem leszel átverve ebben biztos lehetsz.
Az eredményt profit alapján számolom, igazad van elrontottam ahibát kijavítottam.

hunsilverline
Válasz ancsa1975 kommentjére
2011. máj. 3. 11:47

Az ártatlanság vélelme mindenkit megillet most ne kezdjétek el ostorozni őt mert mint nőnek kva szarul eshet ha tényleg nincs semmi alapja az egésznek.

rshrhx
Válasz Hachiko kommentjére
2011. máj. 3. 13:04

Azért eléggé meglepő dolgok kerültek felszínre éjszaka!Nem tudom mit gondoljak!?Mindenesetre nem kérem vissza a nevezési díjat,ha átvertél,így jártam.A verseny eredményét nem profit alapján számoljuk!?

Kimaradtam, meséljetek, mi történt?
PMben is jöhet.
:)

Evolution
Válasz rshrhx kommentjére
2011. máj. 3. 13:19

opr-ről 3 éve töröltettem magam. sharkscopeon nem tudod nézni? mert akkor ezek szerint nekem ugrott a bajnokság!

Dozso
Válasz Evolution kommentjére
2011. máj. 3. 13:55

evo nem kötöszködni akarok de akkor miért neveztél?
Ha láttad az infokat és szabályokat. Sharkscopeon amugy az utolso 10 vagy akárhány versenyed jelenik meg. És ha jól tudom nem is olyan pontos.

Evolution
Válasz Dozso kommentjére
2011. máj. 3. 14:07

evo nem kötöszködni akarok de akkor miért neveztél?
Ha láttad az infokat és szabályokat. Sharkscopeon amugy az utolso 10 vagy akárhány versenyed jelenik meg. És ha jól tudom nem is olyan pontos.

scopeon mindenre lehet szűrni! időre, darabra, mindenre. ugyanígy tournament sharkon! de nem neveztem még, előtte akartam ezt tisztázni.

ancsa1975
2011. máj. 3. 14:15

scopeon mindenre lehet szűrni! időre, darabra, mindenre. ugyanígy tournament sharkon! de nem neveztem még, előtte akartam ezt tisztázni.

Igazából én megtudom nézni az eredményeket a sharkscope-n de aki nem előfizető az nem tudja követni. És úgy gondolom a verseny során mindenki kíváncsi a többiek eredményére.
Dönsék el a többiek hogy nekik megfelel e ha a te eredményedet a sharkscope-n
követjük.

Evolution
Válasz ancsa1975 kommentjére
2011. máj. 3. 14:24

Igazából én megtudom nézni az eredményeket a sharkscope-n de aki nem előfizető az nem tudja követni. És úgy gondolom a verseny során mindenki kíváncsi a többiek eredményére.
Dönsék el a többiek hogy nekik megfelel e ha a te eredményedet a sharkscope-n
követjük.

Gyorsan döntsetek, mert beadandó írás közben jó, ha megy 4-5 asztal :) ráadásul ez jó móka. Kb ezen építettem rollt anno :) és nagyon szerettem!

CantusPutnok
2011. máj. 3. 14:33

Ez nekem új, hogy valaki törölteti magát OPR-ről... Ilyet lehet? :)
Mondj egy PS nicket pls.

Dozso
Válasz CantusPutnok kommentjére
2011. máj. 3. 15:04

törölni sztem nem de láthatatlan lehetsz.
Bocsi nem figyeltem,h neveztél-e már. De ha a szervező tudja követni az eredményeket így és látszik az első 100 eredmény akkor részemről okés.
Én nem tudom követni mert nem vagyok előfizető.

Élő ügyfélszolgálat