Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia versenyek > PS 4,40$ 180 fős Sit N Go versenysorozat kezdődik!!!

Evolution
Válasz Dozso kommentjére
2011. máj. 3. 15:18

Lehet. 'balintreal'

Evolution
Válasz Evolution kommentjére
2011. máj. 3. 15:19

és akkor ugyanerről a nickről nevezve! $5 átküldve :)

maxzol22
2011. máj. 3. 15:32

Most őszintén ez a multiacc-s dolog csak engem zavar nem hiszem el??????????

Senki sem kezdett el kételkedni azok után ami tegnap este kiderült egyértelmüen ancsa1975-ről ,nem már emberek .

Tir-X
Válasz maxzol22 kommentjére
2011. máj. 3. 15:33

Most őszintén ez a multiacc-s dolog csak engem zavar nem hiszem el??????????

Senki sem kezdett el kételkedni azok után ami tegnap este kiderült egyértelmüen ancsa1975-ről ,nem már emberek .

Dehogynem, és akinek van egy csöppnyi esze, az azóta nem küld neki egy fillért sem. Szóval csak gratulálni tudok annak, aki a történtek után még küldi neki az $5-t :P

maxzol22
2011. máj. 3. 15:35

Azért én azt tanácsolom egy kicsit jobban utána kellene járni az egésznek mielőtt bárki is küldene pénzt,mivel úgy láttam tegnap este egy értelmes magyarázat sem érkezett a felhozott kérdésekre.

Evolution
2011. máj. 3. 15:38

KÖsz srácok h most írtok! én az eleje óta nem olvastam a topicot, most amikor felvetődött, h mégis küldeném a dodot szólhattatok volna, nem utána ;)

maxzol22
2011. máj. 3. 15:38

Kajakra azt hittem már mindenkinek tiszta az egész ,erre ide belépve azt láttom van még aki küldözgeti a pénzt,áááááááá

Remélem mielőbb törlik az össze áll nickname-t.

Addi is senki ne küldjön pénzt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tir-X
2011. máj. 3. 15:41

KÖsz srácok h most írtok! én az eleje óta nem olvastam a topicot, most amikor felvetődött, h mégis küldeném a dodot szólhattatok volna, nem utána ;)

Könyörgöm, ugyanezen topic előző két oldalán volt róla szó, Hachiko írta. Azt olvasva csak gyanúsnak kellett volna lennie, hogy valami nem stimmel, nem? Ha kérdeztél volna, szólunk. A lényeg, hogy sztem senki ne küldjön ennek a kamugépnek semmit.

Evolution
2011. máj. 3. 15:41

Kajakra azt hittem már mindenkinek tiszta az egész ,erre ide belépve azt láttom van még aki küldözgeti a pénzt,áááááááá

Remélem mielőbb törlik az össze áll nickname-t.

Addi is senki ne küldjön pénzt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meséld már el mi van plíz, mert nem vágom, és még szerintem sokan rajtam kívül. mi ez a multiaccos dolog? ancsa fail? v mivan?

Evolution
2011. máj. 3. 15:42

'Azért eléggé meglepő dolgok kerültek felszínre éjszaka!Nem tudom mit gondoljak!?Mindenesetre nem kérem vissza a nevezési díjat,ha átvertél,így jártam.A verseny eredményét nem profit alapján számoljuk!?'

igen ennyit írt. ez rohadt sok info.

Élő ügyfélszolgálat