Lehet. 'balintreal'
és akkor ugyanerről a nickről nevezve! $5 átküldve :)
Most őszintén ez a multiacc-s dolog csak engem zavar nem hiszem el??????????
Senki sem kezdett el kételkedni azok után ami tegnap este kiderült egyértelmüen ancsa1975-ről ,nem már emberek .
Most őszintén ez a multiacc-s dolog csak engem zavar nem hiszem el??????????
Senki sem kezdett el kételkedni azok után ami tegnap este kiderült egyértelmüen ancsa1975-ről ,nem már emberek .
Azért én azt tanácsolom egy kicsit jobban utána kellene járni az egésznek mielőtt bárki is küldene pénzt,mivel úgy láttam tegnap este egy értelmes magyarázat sem érkezett a felhozott kérdésekre.
KÖsz srácok h most írtok! én az eleje óta nem olvastam a topicot, most amikor felvetődött, h mégis küldeném a dodot szólhattatok volna, nem utána ;)
Kajakra azt hittem már mindenkinek tiszta az egész ,erre ide belépve azt láttom van még aki küldözgeti a pénzt,áááááááá
Remélem mielőbb törlik az össze áll nickname-t.
Addi is senki ne küldjön pénzt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KÖsz srácok h most írtok! én az eleje óta nem olvastam a topicot, most amikor felvetődött, h mégis küldeném a dodot szólhattatok volna, nem utána ;)
Kajakra azt hittem már mindenkinek tiszta az egész ,erre ide belépve azt láttom van még aki küldözgeti a pénzt,áááááááá
Remélem mielőbb törlik az össze áll nickname-t.
Addi is senki ne küldjön pénzt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
'Azért eléggé meglepő dolgok kerültek felszínre éjszaka!Nem tudom mit gondoljak!?Mindenesetre nem kérem vissza a nevezési díjat,ha átvertél,így jártam.A verseny eredményét nem profit alapján számoljuk!?'
igen ennyit írt. ez rohadt sok info.