Stakert keresek MTT-re
Sziasztok PA-sok!
kingofman (PSnick: livnowpaylat) vagyok, 21 éves. Magamról röviden ennyit :)
Több mint 5 éve pokerezek, de komolyabban az utóbbi egy évben kezdtem el tanulni. Konkurens oldal (PS) által jutottam első 50$-hoz amit lassan, de biztosan elbuktam, ahogy azt illik. Sokáig kerestem a helyemet CG/MTT/STT, de nem tudtam leállni egynél végül MTT-knél kötöttem ki. Nagyobb sikerem még nem volt, mert a rollom nagyon kicsi (jelenleg80$) így nem tudok kellő darabszámot lenyomni (micron elég kevés van azok is össze-vissza)
Tudom... sokan mondták, hogy álljak rá valamire míg összeszedek egy értelmes rollt MTT-re, de őszintén ehez semmi kedvem.
LIVNOWPAYLAT Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings
Tavaly volt egy 3.helyem PP-n, de a nagy részét cashoutoltam a többit pedig PS-re toltam... a többi fent (cikázás CG-MTT-STT) között.
Kérésem:
- Várom az ajánlatokat. 1-3$-ig is szívesen, de 5-10$-ig jó... hát még fölötte.
Nem is a beülő a fontos, hanem hogy havonta megfelelő mennyiséget letudjak tolni a hosszútáv miatt. (jelenleg napi max6-8 :S )
- Havi darabszámban megegyezünk +várható profit osztozkodásban is.
- Nem vagyok profi, de nem is egy eltévedt játékos így, ha van időd és MTT-s vagy, akkor néha 1-2 segítség, közös elemzés se ártana.
Folyamatosan fejlődök, elemzek, PS-n kézelemző szekcióban elég aktív vagyok
, videózás, skype csoportban is benne vagyok.
Ezen kívül bármilyen ajánlatra nyitott vagyok!
Célom: Minél hamarabb nagy score behúzása, majd osztozkodás után saját erőből vagy további kölcsönösen kedvező alkuval tovább folytatni stakerrel.
Játékom megtekinthető: kérésre mikogo+skype+mikrofon vagy videót csinálok.
Kérdéseket, észrevételeket szívesen várom!
(Konkurens oldalon is megtaláltok kingofman nicken + van naplóm is IgaziPokercs-Feketén az MTTk világában címen)
üdv
kingofman
"Tudom... sokan mondták, hogy álljak rá valamire míg összeszedek egy értelmes rollt MTT-re, de őszintén ehez semmi kedvem."
ez az igazi alázat:)
Ha jó vagy mtt-ken, akkor a 45fősöket tönkrevernéd, majd később a 180fősöket is, így elég jó br-t tudnál összelapátolni, akár elég rövid idő alatt is az MTT-khez.
A SharkScope nem melletted szól, de úgy látom CG-ben nem vagy teljesen sikertelen. Miért nem azt a vonalat erősíted inkább?
Tudom... sokan mondták, hogy álljak rá valamire míg összeszedek egy értelmes rollt MTT-re, de őszintén ehez semmi kedvem.
gl...
A SharkScope nem melletted szól.
A SharkScope nem melletted szól, de úgy látom CG-ben nem vagy teljesen sikertelen. Miért nem azt a vonalat erősíted inkább?
Van egy hozzáállásod az biztos. Jó hogy nem egyből WSOP-ra keresel stakert :)
Azt hiszem Tyler igazat szólt, alázatban még van egy kis lemaradásod. Hogy viselnéd az MTT-vel járó óriási swingeket, ha még az sem tudod elfogadni, hogy CG-ben favoritként teszed be a pénzed, és lejavulnak?!
Azt hiszem Tyler igazat szólt, alázatban még van egy kis lemaradásod. Hogy viselnéd az MTT-vel járó óriási swingeket, ha még az sem tudod elfogadni, hogy CG-ben favoritként teszed be a pénzed, és lejavulnak?!