kingofman
Válasz tylerhungary kommentjére
2011. jún. 10. 14:18

@tylerhungary

Értelek, de ha lehet kihagynám a "told" részt.

Skype, mikrofon, mikogo... akit érdekel a játékom, egy gyors HMreplay és úgy is levágod, hogy éri vagy nem éri. ;)

kingofman
Válasz tylerhungary kommentjére
2011. jún. 10. 16:53

az a baj evvel az egésszel hogy millió más (kicsit sikeresebb) embert is lehetne stakelni,ö pedig semmiféle eredmény alapján szeretné ha valaki bizadalmat fektetne belé...

- Így van, kockázat nélkül nincs nyereség.(képletesen)

nekem az egész elsö hozzászólása túlságosan a profitról szól,úgy hogy közben nem tudhatjuk hogy mennyit is tud az mtt-ről...

- Mért, miről szóljon?

"Várom az ajánlatokat. 1-3$-ig is szívesen, de 5-10$-ig jó... hát még fölötte"
-honnan veszed hogy vernéd a mezönyt?

- Ezt kicsit hülyén írtam. Szerintem meg van a tudásom.

"Célom: Minél hamarabb nagy score behúzása, majd osztozkodás után saját erőből vagy további kölcsönösen kedvező alkuval tovább folytatni stakerrel."
-minél hamarabb...hat persze mindenkinek minél hamarabb jól jönne ha esne valami...

- Így kell hozzá állni vagy nem? Tötyöljek előtte pár hónapig? :)

természetesen az h nyitott vagy a tanulásra,közös sessionokre az legalább biztató...arra akartam célozni az egésszel hogy nagyon türelmetlennek tünsz....tanusíts egy kis tiszteletet a játék iránt is kitartóan tanulj és told a lehetöségeidhez mérten,biztosan meglesz az eredménye...

- Türelmes vagyok amúgy csak kicsit zavar, hogy napi pár MTT-vel b,szom az időt mikor többet is nyomhatnék, de nincs miből... nem erre van a staking, nagyobb lesz és hamarabb.

Ha lehet ajánlatokkal bombázzatok, tudom csak a jót akarjátok, de én is tudom mit kell tennem, hogy oda érjek, de ha lehet azt kihagynám.

köszönöm ;)

(bocsi a rossz szerkesztésért!)

Krono
Válasz kingofman kommentjére
2011. jún. 10. 17:03

Nem akarlak elkeseríteni, de ismerek olyan mid/HS regeket, akik kerestek stakert, de még úgy sem találtak, hogy kiváló játékosok, és tavaly jó roi-t is csináltak...

ha személyesen nem ismersz olyan embereket, akik ezzel foglalkoznak, mármint stakeléssel, vagy ők maguk stakeltek, és eltudnák neked intézni, akkor nem sok eredménnyel fogsz keresgélni

titcar
2011. jún. 10. 17:08

Sziasztok PA-sok!

kingofman (PSnick: livnowpaylat) vagyok, 21 éves. Magamról röviden ennyit :)
Több mint 5 éve pokerezek, de komolyabban az utóbbi egy évben kezdtem el tanulni. Konkurens oldal (PS) által jutottam első 50$-hoz amit lassan, de biztosan elbuktam, ahogy azt illik. Sokáig kerestem a helyemet CG/MTT/STT, de nem tudtam leállni egynél végül MTT-knél kötöttem ki. Nagyobb sikerem még nem volt, mert a rollom nagyon kicsi (jelenleg80$) így nem tudok kellő darabszámot lenyomni (micron elég kevés van azok is össze-vissza)

Tudom... sokan mondták, hogy álljak rá valamire míg összeszedek egy értelmes rollt MTT-re, de őszintén ehez semmi kedvem.

LIVNOWPAYLAT Poker Results and Statistics - Official Poker Rankings

Tavaly volt egy 3.helyem PP-n, de a nagy részét cashoutoltam a többit pedig PS-re toltam... a többi fent (cikázás CG-MTT-STT) között.

Kérésem:

- Várom az ajánlatokat. 1-3$-ig is szívesen, de 5-10$-ig jó... hát még fölötte.
Nem is a beülő a fontos, hanem hogy havonta megfelelő mennyiséget letudjak tolni a hosszútáv miatt. (jelenleg napi max6-8 :S )

- Havi darabszámban megegyezünk +várható profit osztozkodásban is.

- Nem vagyok profi, de nem is egy eltévedt játékos így, ha van időd és MTT-s vagy, akkor néha 1-2 segítség, közös elemzés se ártana.
Folyamatosan fejlődök, elemzek, PS-n kézelemző szekcióban elég aktív vagyok
, videózás, skype csoportban is benne vagyok.

Ezen kívül bármilyen ajánlatra nyitott vagyok!

Célom: Minél hamarabb nagy score behúzása, majd osztozkodás után saját erőből vagy további kölcsönösen kedvező alkuval tovább folytatni stakerrel.

Játékom megtekinthető: kérésre mikogo+skype+mikrofon vagy videót csinálok.

Kérdéseket, észrevételeket szívesen várom!

(Konkurens oldalon is megtaláltok kingofman nicken + van naplóm is IgaziPokercs-Feketén az MTTk világában címen)

üdv
kingofman

tényleg úgy gondolod van aki ez alapján stakelne, mert úgy érzi megtérülő befektetés lenne?

WARETRAPS
Válasz titcar kommentjére
2011. jún. 10. 17:19

vagy a konkurrens oldalon kéne stakert keresgélni, vagy előbb itt egy kis ismertségre szert tenni, a közösség hasznos, és megbízható tagjává válni mielőtt segítséget kérsz.

kingofman
Válasz titcar kommentjére
2011. jún. 10. 17:19

@titcar
Ne ez alapján stakeljen. Kezdetnek elég, ha megnézi mit tudok majd dönt.

@WARETRAPS
PS-n státuszhoz kötött a staking részleg.(hamarosan oda is írok, de előtte el kell érni a megfelelő státuszt)
Megértem, hogy idegenként* kezeltek. Itteni fórum részleget nem használom.
PS közösség aktív tagja vagyok, PA-ra max.hírek, blogolvasás, videózás képen tekintek... többre nincs időm.

kukutyin
2011. jún. 10. 18:22

No offense, de: manapság baromi nehéz stakerhez jutni, és ebben a topikban semmi olyan nincs, amitől megérné, még akár rövid távra is. Nem ismer senki, nincsenek eredményeid, és nem látott senki játszani erről a fórumról. Ne gondold azt, hogy valaki csak úgy hasraütésre pont Téged fog választani bele a vakvilágba ezer más ember helyett. Legalább egy videót készíthettél volna KÜLÖN KÉRÉS NÉLKÜL a játékodról, és az alapján sokkal könnyebb eldönteni, egyáltalán a közeljövőben halvány gondolatként bárkiben is felmerülne-e ez a lehetőség.

kingofman
Válasz kukutyin kommentjére
2011. jún. 10. 19:26

de rendes vagy :S +egy off amit én is tudok^^

+1 videó, de e helyett ott van a bármikor rendelkezésre álló skype, mikrofon, mikogo tripla... HH-k meg vannak kéznél.

köszi

KungFuPanda
2011. jún. 10. 19:49

Oké-oké, hogy backert keresel, de minek kellett kiszedned három badbeat HH-t? Ettől nem fogsz hamarabb backert találni, sőt...

kingofman
Válasz KungFuPanda kommentjére
2011. jún. 10. 19:56

Oké-oké, hogy backert keresel, de minek kellett kiszedned három badbeat HH-t? Ettől nem fogsz hamarabb backert találni, sőt...

csali? xDD (de tölthetek fel HH-kat is)

Hozhatok még elég frissek és mind std... vicces fiú vagyok (:

Élő ügyfélszolgálat