Mar a mikro be van kapcsolva:)
Ne bántsátok, ő legalább le tudta írni. :)
reirreT+1 :D
Ne bántsátok, ő legalább le tudta írni. :)
Mar a mikro be van kapcsolva:)
Megkérlek titeket ne offoljatok, köszönöm szépen!
Kérés adott.
Nem igazán értem a többieket, hogy miért gondolják, hogy a hozzáállással van a gond.
Én ahogy olvasom a szavait, és a bemutatkozó írását, elég összeszedettnek tűnik a dolog.
Attól függetlenül, hogy nincsenek anyagi lehetőségeim a stakelésre, szerintem még lehet benne potenciál. Az meg, hogy leírta őszintén, és nem ígért össze-vissza fűt-fát, mint ahogy az általában szokás, az +1 pont. ("Stakelj engem, és jövő nyárra megnyerem neked a wsop-t. Te is jól jársz, én is, és mindenki happy.")
A leírtak alapján tanulni is akar, és tanul is, csak nem tud kellő mennyiséget játszani, hogy meglegyen a kellő tapasztalat.
Az én javaslatom a következő:
Tényleg, 45-180-asokon mikrón szinte minden percben indulnak versenyek, onnan próbálj meg annyi bankrollt építeni, amennyi biztosan elég egy mikrós MTT elinduláshoz, aztán vesd bele magad az iparba. Rengeteg MTT-s tolja a 180-asokat mostanság a tornák mellett, ha épp nem indul kellő számú verseny.
Sok sikert, a munkához pedig kitartást és sikeres fejlődést!
Cantus +1
CantusPutnok: Szeretném annyira rózsaszínben látni a világot, mint te.
az a baj evvel az egésszel hogy millió más (kicsit sikeresebb) embert is lehetne stakelni,ö pedig semmiféle eredmény alapján szeretné ha valaki bizadalmat fektetne belé...
nekem az egész elsö hozzászólása túlságosan a profitról szól,úgy hogy közben nem tudhatjuk hogy mennyit is tud az mtt-ről...
"Várom az ajánlatokat. 1-3$-ig is szívesen, de 5-10$-ig jó... hát még fölötte"
-honnan veszed hogy vernéd a mezönyt?
"Célom: Minél hamarabb nagy score behúzása, majd osztozkodás után saját erőből vagy további kölcsönösen kedvező alkuval tovább folytatni stakerrel."
-minél hamarabb...hat persze mindenkinek minél hamarabb jól jönne ha esne valami...
természetesen az h nyitott vagy a tanulásra,közös sessionokre az legalább biztató...arra akartam célozni az egésszel hogy nagyon türelmetlennek tünsz....tanusíts egy kis tiszteletet a játék iránt is kitartóan tanulj és told a lehetöségeidhez mérten,biztosan meglesz az eredménye...