Szerintem korrekt lenne, ha elhalasztásra kerülne a verseny egy olyan időpontra, amikor a nickek ellenőrzése is megtörténik. Így szinte lehetetlen csapatot összehozni olyanoknak, akik nem aktív fórumozók. 3 csapatba jelentkeztem, egyikbe se vettek be. Ha meg sajátot indítok, biztos nem lennénk elegen. (Valamint azt se lehetne tudni megfelelnek-e a követelményeknek. Nem lenne jó érzés megnyerni a versenyt, majd kiesni ilyen miatt.)
Szia Regnarok, elfogadtam a jelentkezést, de akadémiás regisztrációd van? Mert nekem sajnos nincs...
Megkérdeztem őket ;I can confirm that your account is registered under akademiacpa. Ez egyenlő az akadémiával ugye?
Én tudom, hogy az enyém nem az, de honnan tudjam, hogy (egy adott) másik két csapattagé akadémiás reg-e? Nem kérdezhetek végig 40 nicket.
Szeretnénk felhívni a figyelemetek, hogy a William Hill poker manager-e nemzeti ünnep miatt legkorábban csak szeptember 16-án fogja tudni ellenőrizni, hogy egy adott játékos Pókerakadémiához tartozik-e, és így a csapatverseny aloldalon a csapatok jogosultságát is csak ezt követően fogjuk tudni visszaigazolni, illetve a hivatalos végeredmény is csak ekkor fog kikerülni. Emiatt a William Hill nevében is elnézést kérünk!
Ha még a verseny előtt biztosan szeretnétek tudni a nyereményre való jogosultságotok, akkor azt javasoljuk, hogy forduljatok a William Hill ügyfélszolgálatához, akik meg fogják tudni mondani nektek, hogy a regisztrációtok Pokerakademia.com-hoz tartozik-e.
Csoszogi33 beférnék hozzátok 3. tagnak? Nincs PA-s regem.
Kezdem elveszteni a reményt, hogy bekerüljek bárhova is. :(
Buktar: Beférnék a csapatotokba? dzsairosz-nak is PA-s a regisztrációja?
Köszi!
nem pókerakadémiás regisztrációval kell valakinek csapattárs? biztos résztvevője lennék a versenynek
Buktar: Beférnék a csapatotokba? dzsairosz-nak is PA-s a regisztrációja?
Köszi!