Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia versenyek > William Hill Monitor Csapatverseny

Sambenez
Válasz Pokeradmin kommentjére
2015. szept. 13. 19:39

Vajon BazsijonA8assal aki mind a 3 versenybe benevezett, viszont nincs a csapatversenyre nevezettek között mennyire fogja befolyásolni az összetett eredményt?

buktar
Válasz Sambenez kommentjére
2015. szept. 13. 19:53

Az ilyennel nem tudsz mit kezdeni.
Nálunk CL. :)

rockett
2015. szept. 13. 20:16

Vajon BazsijonA8assal aki mind a 3 versenybe benevezett, viszont nincs a csapatversenyre nevezettek között mennyire fogja befolyásolni az összetett eredményt?

Szerintem a zsíros mezőny és a nagy, promoción kívüli nyeremények vonzották be.

Szerk: Megfontolandó, hogy csak azok kapják meg a jelszót, akik kész csapatok tagjai, így ez a malőr nagyrészt könnyen kiküszöbölhető.

rockett
Válasz rockett kommentjére
2015. szept. 13. 20:26

FT-ig jutottam, GL tesla, benned a remény! :cool:

Krejdül
Válasz rockett kommentjére
2015. szept. 13. 20:30

Szerintem a zsíros mezőny és a nagy, promoción kívüli nyeremények vonzották be.

Szerk: Megfontolandó, hogy csak azok kapják meg a jelszót, akik kész csapatok tagjai, így ez a malőr nagyrészt könnyen kiküszöbölhető.

Igen, ezzel az utóbbi résszel én is egyetértek. És nem csak azért, mert egy kiváló call-al ő ejtett ki. :)

Sambenez
2015. szept. 13. 20:35

Az élet őt igazolta, 10$-al gazdagodott. :)

whatsgoingon
2015. szept. 13. 22:09

Számol esetleg valaki 220-nál több ponttal? Lobbyk sajnos hamar eltűntek a kliensből.

tesla79
2015. szept. 13. 22:12

csőőő,

azt azért érdemes lenne majd megnézni, hogy "BalázsA8asAudivaljön" vagy ki a tököm kinek trollkodott... Mindhárom versenyre nevezett, az egyiket be is húzta...

Köszi, üdv. T79

rockett
Válasz tesla79 kommentjére
2015. szept. 13. 22:17

csőőő,

azt azért érdemes lenne majd megnézni, hogy "BalázsA8asAudivaljön" vagy ki a tököm kinek trollkodott... Mindhárom versenyre nevezett, az egyiket be is húzta...

Köszi, üdv. T79

Grat a versenyedhez mindenesetre! :) Whatsgoingon bandája erősen szerepelt, de szerintem mi is benne lehetünk az élmezőnyben, kiderül ha megérkezik az elszámolás, meg a nick visszaigazolások... Vicces, hogy a versenyek végével még nem lehetünk benne biztosak, hogy ki nyert. :D Kizárják-e pl ezt a versenyzőt? Akkor én több pontot kapnék egy szinttel...

r3dsnake
2015. szept. 13. 23:17

Nem volt túl jó ez a lebonyolítás így. Pláne, hogy a csapatokat se lehetett normálisan összevadászni, mert senki se tudta, hogy a csapattagjai PA regesek-e. Jobb lett volna eltolni egy későbbi időpontra az egészet, amikor flottul megy.

Élő ügyfélszolgálat