Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Póker Akadémia versenyek > William Hill Monitor Csapatverseny

tesla79
Válasz rockett kommentjére
2015. szept. 14. 6:00

Grat a versenyedhez mindenesetre! :) Whatsgoingon bandája erősen szerepelt, de szerintem mi is benne lehetünk az élmezőnyben, kiderül ha megérkezik az elszámolás, meg a nick visszaigazolások... Vicces, hogy a versenyek végével még nem lehetünk benne biztosak, hogy ki nyert. :D Kizárják-e pl ezt a versenyzőt? Akkor én több pontot kapnék egy szinttel...

Köszi! Szintén gratulálok. A 220 elég keményen hangzik...

DaDirk
Válasz Pokeradmin kommentjére
2015. szept. 15. 17:03

Hivatalos végeredmény mikor várható?

Admin
Válasz DaDirk kommentjére
2015. szept. 15. 17:34

Hivatalos végeredmény mikor várható?

Szeretnénk felhívni a figyelemetek, hogy a William Hill poker manager-e nemzeti ünnep miatt legkorábban csak szeptember 16-án fogja tudni ellenőrizni, hogy egy adott játékos Pókerakadémiához tartozik-e, és így a csapatverseny aloldalon a csapatok jogosultságát is csak ezt követően fogjuk tudni visszaigazolni, illetve a hivatalos végeredmény is csak ekkor fog kikerülni. Emiatt a William Hill nevében is elnézést kérünk!

Ha még a verseny előtt biztosan szeretnétek tudni a nyereményre való jogosultságotok, akkor azt javasoljuk, hogy forduljatok a William Hill ügyfélszolgálatához, akik meg fogják tudni mondani nektek, hogy a regisztrációtok Pokerakademia.com-hoz tartozik-e.

Admin
Válasz Pokeradmin kommentjére
2015. szept. 18. 10:28

Az eredmények kihirdetésre kerültek. Gratulálunk a nyertes csapatnak, és kérjük, hogy a tagjai emailben jelentkezzenek a nyereményükért az info[kukac]pokerakademia[pont]com címen.

rockett
Válasz Admin kommentjére
2015. szept. 18. 11:57

Az eredmények kihirdetésre kerültek. Gratulálunk a nyertes csapatnak, és kérjük, hogy a tagjai emailben jelentkezzenek a nyereményükért az info[kukac]pokerakademia[pont]com címen.

Úgy tudtam, hogy 2.-ak leszünk. :D Grat a győzteseknek!

tesla79
Válasz rockett kommentjére
2015. okt. 7. 14:56

Úgy tudtam, hogy 2.-ak leszünk. :D Grat a győzteseknek!

Nem baj, legközelebb mi nyerünk!
Grat a győzteseknek!

Élő ügyfélszolgálat