Zoleee
Válasz pilotkex kommentjére
2009. jan. 2. 11:00

fejlesztési ötlet:
OPERÁt használok, és próbáltam írni egy új blogbejegyzést, de elszállt :(
"bejegyzés, kötelező kitölteni" rózsaszín felirat.
mégis milyen böngésző lenne jó?

Esetleg előkotorható a küldeni próbált szövegem??

Valószínú az volt a hiba, hogy már írtál egy ilyen című bejegyzést. Ilyenkor is ezt a hiba üzenetet dobja.

A legjobb browser az Akadémia esetén a Mozilla/Firefox.

A blog írás esetén javasolt előtte elmenteni az írásunk, mert sajnos előfordul, hogy a mentés gombra nyomva kidob a főoldalra. Ennek megoldása például egy újévi célkitüzés :) (Bár van egy titkos fegyver: fent a browserben nyomunk egy backet, majd egy forwardot és mégis megjelenik)

Még valami : Ha nem a blogfelületen írjátok a bejegyzést, akkor worppadet, vagy notepadet használjatok, mert ha más szövegszerkesztőkből copyztok be írást a blog szerkesztő felületére, akkor előfordulhat, hogy az a különböző formátumokat, nem helyesen értelmezi, vagy szétesik a bejegyzés. Olyan is előfordul, hogy explorerben nem is látszik.

Sajnos több bugja is van még a blog szerkesztő felületének, igykezeünk ezeket mihamarabb kijavítani.

titcar
Válasz naná hogy kommentjére
2009. jan. 3. 2:28

bloghoz írt kommentek is elvesznek néha, a héten 2 kommentem is elveszett, azaz legalább 2 mert ennyit vettem észre.

titcar
Válasz titcar kommentjére
2009. jan. 4. 13:40

nem kéne kibannolni Izsó kollegát? azt hittem már megtettétek... de most megint kezdi teleszemetelni a fórumot.

Admin
Válasz titcar kommentjére
2009. jan. 4. 15:22

nem kéne kibannolni Izsó kollegát? azt hittem már megtettétek... de most megint kezdi teleszemetelni a fórumot.

Izsó kollégának privát üzenet/figyelmeztetés ment. A legközelebbi alkalommal bannelni fogjuk.

Polacheck
Válasz Admin kommentjére
2009. jan. 4. 15:34

Izsó kollégának privát üzenet/figyelmeztetés ment. A legközelebbi alkalommal bannelni fogjuk.

túl elnézőek vagytok. rég ki kellett volna vágni. nyilván csak ezért regelt.

ivan41
Válasz Polacheck kommentjére
2009. jan. 4. 15:43

Gyerekek!
Nem tudtok arról, hogy lesz-e Karcagon valami pókerverseny?!
Minden infót szívesen veszek!

GamblingMan
Válasz ivan41 kommentjére
2009. jan. 4. 20:33

Hello!
A Poker Shop-ban Harrington 1 kötete alatt a link David Sklansky könyvajánlójához vezet.

tentaculata
Válasz ivan41 kommentjére
2009. jan. 4. 20:36

Gyerekek!
Nem tudtok arról, hogy lesz-e Karcagon valami pókerverseny?!
Minden infót szívesen veszek!

:D :D :D

fejes1988
Válasz tentaculata kommentjére
2009. jan. 5. 10:57

Lehet csak képzelődöm, de nem egyszer fordult már elő..
megyek blogokat olvasni, és a következőt tapasztalom, adott az utolsó 5 bejegyzés ebben a sorrendben mondjuk
Littlemage
Polacheck
darklol
dodi89
Waretraps

belemegyek az elsőbe, ok, és mire visszamegyek, Littlemage után nem Polacheck lesz, hanem más. pedig időben nagyon eltérő a két bejegyzés..
ugyanez előfordult már a hsz-nál is
Lehet ez? vagy beteg vagyok?:)

titcar
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. jan. 5. 17:00

Lehet csak képzelődöm, de nem egyszer fordult már elő..
megyek blogokat olvasni, és a következőt tapasztalom, adott az utolsó 5 bejegyzés ebben a sorrendben mondjuk
Littlemage
Polacheck
darklol
dodi89
Waretraps

belemegyek az elsőbe, ok, és mire visszamegyek, Littlemage után nem Polacheck lesz, hanem más. pedig időben nagyon eltérő a két bejegyzés..
ugyanez előfordult már a hsz-nál is
Lehet ez? vagy beteg vagyok?:)

ez azért van mert nem elküldés szerint dátumozza be a bejegyzsét, hanem amikor elkezdted írni. így pl. most mire elküldtem a bejegyzésemet már nem is az volt a legfrissebb, 10 perc múlva meg már csak a 3. volt :)

Élő ügyfélszolgálat