fejlesztési ötlet:
OPERÁt használok, és próbáltam írni egy új blogbejegyzést, de elszállt :(
"bejegyzés, kötelező kitölteni" rózsaszín felirat.
mégis milyen böngésző lenne jó?
Esetleg előkotorható a küldeni próbált szövegem??
bloghoz írt kommentek is elvesznek néha, a héten 2 kommentem is elveszett, azaz legalább 2 mert ennyit vettem észre.
nem kéne kibannolni Izsó kollegát? azt hittem már megtettétek... de most megint kezdi teleszemetelni a fórumot.
nem kéne kibannolni Izsó kollegát? azt hittem már megtettétek... de most megint kezdi teleszemetelni a fórumot.
Izsó kollégának privát üzenet/figyelmeztetés ment. A legközelebbi alkalommal bannelni fogjuk.
Gyerekek!
Nem tudtok arról, hogy lesz-e Karcagon valami pókerverseny?!
Minden infót szívesen veszek!
Hello!
A Poker Shop-ban Harrington 1 kötete alatt a link David Sklansky könyvajánlójához vezet.
Gyerekek!
Nem tudtok arról, hogy lesz-e Karcagon valami pókerverseny?!
Minden infót szívesen veszek!
Lehet csak képzelődöm, de nem egyszer fordult már elő..
megyek blogokat olvasni, és a következőt tapasztalom, adott az utolsó 5 bejegyzés ebben a sorrendben mondjuk
Littlemage
Polacheck
darklol
dodi89
Waretraps
belemegyek az elsőbe, ok, és mire visszamegyek, Littlemage után nem Polacheck lesz, hanem más. pedig időben nagyon eltérő a két bejegyzés..
ugyanez előfordult már a hsz-nál is
Lehet ez? vagy beteg vagyok?:)
Lehet csak képzelődöm, de nem egyszer fordult már elő..
megyek blogokat olvasni, és a következőt tapasztalom, adott az utolsó 5 bejegyzés ebben a sorrendben mondjuk
Littlemage
Polacheck
darklol
dodi89
Waretraps
belemegyek az elsőbe, ok, és mire visszamegyek, Littlemage után nem Polacheck lesz, hanem más. pedig időben nagyon eltérő a két bejegyzés..
ugyanez előfordult már a hsz-nál is
Lehet ez? vagy beteg vagyok?:)