kormi88
Válasz titcar kommentjére
2009. jan. 11. 18:59

Beírom ide is, hogy a helyén is meglegyen:

Kellene egy topic/cikk, ami összefoglalja az oldal, a fórum, a fórumban lévő fontosabb topikok és a blog helyes használatát, meg hogy miről szól ez az egész pókerakadémia.
Ha valakiúj emeber jön, és esetleg nincs tisztában ezekkel a dolgokkal, akkor meg lehet neki mutatni, és akkor remélhetőleg megérti, hogy hogy s mint megy ez a dolog, és kevesebb szenvedés (és mulatság :)) lesz a nem megfelelő topikok miatt.

ceewyl
Válasz kormi88 kommentjére
2009. jan. 11. 20:05

Beírom ide is, hogy a helyén is meglegyen:

Kellene egy topic/cikk, ami összefoglalja az oldal, a fórum, a fórumban lévő fontosabb topikok és a blog helyes használatát, meg hogy miről szól ez az egész pókerakadémia.
Ha valakiúj emeber jön, és esetleg nincs tisztában ezekkel a dolgokkal, akkor meg lehet neki mutatni, és akkor remélhetőleg megérti, hogy hogy s mint megy ez a dolog, és kevesebb szenvedés (és mulatság :)) lesz a nem megfelelő topikok miatt.

Szerintem lehetne külön a leglátogatottabb topiknak az első hsz-ébe FAQ-t csinálni, mert sok topikban látom, hogy már a tizedik ember kérdezi meg ugyanazt (és nem csak új emberek).
Persze ez rengeteg munka lenne, de biztos sok segítőkész user lenne hozzá, ismerve a közösséget.
A topikok is átláthatóbbak lennének.

Példaként a Prohardver fórumot tudnám felhozni, ott sok topikban működik ez.

Polacheck
Válasz ceewyl kommentjére
2009. jan. 11. 20:10

Példaként a Prohardver fórumot tudnám felhozni, ott sok topikban működik ez.

Aha. Cirka 25 moderátorral és 15 fő/mellékállású alkalmazottal...

medgypeti
Válasz Polacheck kommentjére
2009. jan. 11. 20:38

Egy stickyt simán lehetne csinálni.

ceewyl
Válasz Polacheck kommentjére
2009. jan. 11. 20:46

Aha. Cirka 25 moderátorral és 15 fő/mellékállású alkalmazottal...

Meg kb. többszázszor annyi topikkal. ;)

Kb. 10-15 topik van itt, amit meg lehetne csinálni, az meg szerintem nem lehetetlen.

buktar
Válasz ceewyl kommentjére
2009. jan. 11. 21:32

Meg kb. többszázszor annyi topikkal. ;)

Kb. 10-15 topik van itt, amit meg lehetne csinálni, az meg szerintem nem lehetetlen.

Egyetértek, szerintem is meg lehetne oldani itt ezt a dolgot.

Zoleee
Válasz buktar kommentjére
2009. jan. 11. 22:11

Mind jól hangzik és szerintem idővel ezeket meg is tudjuk majd oldani. Jelenleg viszont egy és más miatt megvan kötve a kezünk. Előreláthatólag február végétől, március elejétől tudjuk az Akadémia fejlesztését folytatni....

De addig írjátok csak a javítandó dolgokat. Ebbe a topickban meg lesz minden és akkor majd pontrol pontra végig vehetjük. :)

vinczesz
Válasz Zoleee kommentjére
2009. jan. 15. 10:27

Nálam tetrapoda - Összejátszás című blogbejegyzése is üres az Explorer 7-ben. Megnyitottam más böngészővel és lementettem a forrást. Belenéztem és megtaláltam, hogy a MS Word tesz bele egy bizonyos stílusformázó tag-et, ami a nem MS böngészők számára figyelmen kívül hagyandó, viszont a MS saját böngészője dolgozik belőle. Ami nem is lenne baj, viszont a MS Word használt verziója még nem ismeri az IE7-et, így a tag csak az általa ismert IE változatokra vonatkozik. Az IE7 pedig okosan, nem úgy viselkedik, ahogy azt az egyébként ezt a speciális taget nem értelmező böngészők, hogy megjeleníti, úgy, ahogy tudja, hanem a taget értelmezi, de a feltételek alapján ő ki van zárva az ismert böngészők köréből, így nem jelenít meg semmit.

Szóval ez nem az Akadémia blogmotorjának a hibája, hanem a MS újabb WP-je...

Annyival lehetne ezt kiküszöbölni, ha nem használna senki MS Word-öt blogbejegyzés megírására. Vagy, ha mégis, akkor nem abból a formátumból kellene másolni, mert így mindig ez lesz.

Polacheck
Válasz vinczesz kommentjére
2009. jan. 15. 10:33

Nálam tetrapoda - Összejátszás című blogbejegyzése is üres az Explorer 7-ben. Megnyitottam más böngészővel és lementettem a forrást. Belenéztem és megtaláltam, hogy a MS Word tesz bele egy bizonyos stílusformázó tag-et, ami a nem MS böngészők számára figyelmen kívül hagyandó, viszont a MS saját böngészője dolgozik belőle. Ami nem is lenne baj, viszont a MS Word használt verziója még nem ismeri az IE7-et, így a tag csak az általa ismert IE változatokra vonatkozik. Az IE7 pedig okosan, nem úgy viselkedik, ahogy azt az egyébként ezt a speciális taget nem értelmező böngészők, hogy megjeleníti, úgy, ahogy tudja, hanem a taget értelmezi, de a feltételek alapján ő ki van zárva az ismert böngészők köréből, így nem jelenít meg semmit.

Annyival lehetne ezt kiküszöbölni, ha nem használna senki MS Word-öt blogbejegyzés megírására. Vagy, ha mégis, akkor nem abból a formátumból kellene másolni, mert így mindig ez lesz.

Az is egy egyszerű megoldás lenne, ha a html tageket szimlán kinyírná a rendszer kopipésztkor. Az újabb WYSWYG szerkesztő azt hiszem, hogy már tud ilyet.

Zoleee
Válasz vinczesz kommentjére
2009. jan. 15. 10:38

Ezt prédikálom már fél éve. Wordpad, vagy notepadet használj, akkor nincs gond..... :) Szerencsére aki régóta és igényesen blogol az figyel erre. Így jelenleg a 200 blogolóból csak kb. 10 olyan van aki nem.

Ennek ellenére ki akarunk valamit találni, hogy ez se fordulhassan elő... De a programozónk még nem talált rá megoldást...

IT fórumtársak! Van ötletetek eme probléma orvosolásásra?

Élő ügyfélszolgálat