már nem csak ablogírásnál, hanem a blog hsz. írásnál is kb. 5.ször fordul elő velem, hogy elvész az éterbe a szellemi termékem.
Para kezdek lenni, minden egyes mehet, vagy küldés, vagy mentés gomb megnyomasa elott ctrl+c-zek :D :D
minden egyes mehet, vagy küldés, vagy mentés gomb megnyomasa elott ctrl+c-zek :D :D
én gyakorlatilag már minden e-mail, vagy bármelyik fórumon hozzászólás megírása után :)
olyanra van lehetőség most, hoyg blogokat ne a szerző szerint rakja legfrissebb szerint sorba, hanem a címe szerint?
pl keresek egy nemrég írt blogot, a címe alapján megtalálnám, de fogalmam nincs ki írta :)
Ha ilyen nincs, akkor fejlesztési ötlet... :)
Blog keresés
Blog fül alatt a keresés opciónak igazából nem sok értelmét látom: beírom a keresőbe a blog szerzőjének a pontos nick nevét, és az ég világon minden kilistáz... hozzászólásokat is.
Valami priorítást meg lehetne adni, hogy előbb a blog bejegyzéseket listázza és utána a hozzászolásokat. De legelőször is feldobhatna egy listát, hogy miket talált és azok alapján lehetne csemegézni tovább...
Blog fül alatt a keresés opciónak igazából nem sok értelmét látom: beírom a keresőbe a blog szerzőjének a pontos nick nevét, és az ég világon minden kilistáz... hozzászólásokat is.
Valami priorítást meg lehetne adni, hogy előbb a blog bejegyzéseket listázza és utána a hozzászolásokat. De legelőször is feldobhatna egy listát, hogy miket talált és azok alapján lehetne csemegézni tovább...
A weaktight és/vagy a poker hand history konverterek jobb támogatása a fórumban. Jól jönne.
Tudom, hogy nem újdonság, a hibalistán is biztosan szerepel már: a blogok egy részét internet explorerrel nem lehet látni, pontosabban csak a cím látható. Jól gondolom, hogy már ez is szerepel a listán?
Tudom, hogy nem újdonság, a hibalistán is biztosan szerepel már: a blogok egy részét internet explorerrel nem lehet látni, pontosabban csak a cím látható. Jól gondolom, hogy már ez is szerepel a listán?
a cikkek közt tök jó lenne, ha lenne valami használható keresési módszer :)