Littlemage
Válasz titcar kommentjére
2009. jan. 7. 11:32

már nem csak ablogírásnál, hanem a blog hsz. írásnál is kb. 5.ször fordul elő velem, hogy elvész az éterbe a szellemi termékem.

Para kezdek lenni, minden egyes mehet, vagy küldés, vagy mentés gomb megnyomasa elott ctrl+c-zek :D :D

vinczesz
Válasz Littlemage kommentjére
2009. jan. 7. 12:16

minden egyes mehet, vagy küldés, vagy mentés gomb megnyomasa elott ctrl+c-zek :D :D

Ahogy minden más előrelátó ember a környéken.

attiati
Válasz vinczesz kommentjére
2009. jan. 7. 15:40

én gyakorlatilag már minden e-mail, vagy bármelyik fórumon hozzászólás megírása után :)

attiati
Válasz attiati kommentjére
2009. jan. 7. 16:01

olyanra van lehetőség most, hoyg blogokat ne a szerző szerint rakja legfrissebb szerint sorba, hanem a címe szerint?

pl keresek egy nemrég írt blogot, a címe alapján megtalálnám, de fogalmam nincs ki írta :)

Ha ilyen nincs, akkor fejlesztési ötlet... :)

Powerotti
Válasz attiati kommentjére
2009. jan. 10. 23:45

Blog keresés

Blog fül alatt a keresés opciónak igazából nem sok értelmét látom: beírom a keresőbe a blog szerzőjének a pontos nick nevét, és az ég világon minden kilistáz... hozzászólásokat is.
Valami priorítást meg lehetne adni, hogy előbb a blog bejegyzéseket listázza és utána a hozzászolásokat. De legelőször is feldobhatna egy listát, hogy miket talált és azok alapján lehetne csemegézni tovább...

Zoleee
Válasz Powerotti kommentjére
2009. jan. 11. 1:21

Blog fül alatt a keresés opciónak igazából nem sok értelmét látom: beírom a keresőbe a blog szerzőjének a pontos nick nevét, és az ég világon minden kilistáz... hozzászólásokat is.
Valami priorítást meg lehetne adni, hogy előbb a blog bejegyzéseket listázza és utána a hozzászolásokat. De legelőször is feldobhatna egy listát, hogy miket talált és azok alapján lehetne csemegézni tovább...

Az egész keresési funkció ...... :) Ez is a hiba listán van már. Az év első harmadában szeretnénk minden jelen lévő hibát kijavítani.

Köszi az észrevételt.

nando42
Válasz Zoleee kommentjére
2009. jan. 11. 1:37

A weaktight és/vagy a poker hand history konverterek jobb támogatása a fórumban. Jól jönne.

oes
Válasz nando42 kommentjére
2009. jan. 11. 2:08

Tudom, hogy nem újdonság, a hibalistán is biztosan szerepel már: a blogok egy részét internet explorerrel nem lehet látni, pontosabban csak a cím látható. Jól gondolom, hogy már ez is szerepel a listán?

Zoleee
Válasz oes kommentjére
2009. jan. 11. 5:32

Tudom, hogy nem újdonság, a hibalistán is biztosan szerepel már: a blogok egy részét internet explorerrel nem lehet látni, pontosabban csak a cím látható. Jól gondolom, hogy már ez is szerepel a listán?

Ez az első a listán! :) Kb 8 ember van, aki nem tudom milyen szövegszerkesztőböl copyzza be, na azok nem mennek.... De ez is javítva lesz

titcar
Válasz Zoleee kommentjére
2009. jan. 11. 10:47

a cikkek közt tök jó lenne, ha lenne valami használható keresési módszer :)

Élő ügyfélszolgálat