Zoleee
Válasz Polacheck kommentjére
2009. jan. 15. 10:40

Az is egy egyszerű megoldás lenne, ha a html tageket szimlán kinyírná a rendszer kopipésztkor. Az újabb WYSWYG szerkesztő azt hiszem, hogy már tud ilyet.

Ez jól hangzik! Továbbítom ...

vinczesz
2009. jan. 15. 10:41

Az is egy egyszerű megoldás lenne, ha a html tageket szimlán kinyírná a rendszer kopipésztkor. Az újabb WYSWYG szerkesztő azt hiszem, hogy már tud ilyet.

Ebben is valószínűleg az MS termékből MS termékbe másolás a hibás. Persze így is meg lehetne oldani. Szerintem a legtökéletesebb az lenne, ha nem vesznének el a bejegyzések elküldéskor. Illetve, ha lehetne menteni bejegyzésírás közben, de úgy, hogy a félkész írás még nem publikálódna.

Polacheck
Válasz Zoleee kommentjére
2009. jan. 15. 11:10

Ez jól hangzik! Továbbítom ...

FCkeditort kellene berakni modulként. Ebben minden van, amit én hiányolok :)
Lehet wordből beilleszteni benne (van egy külön gombocska rá és az levagdossa a szemetet a kódból) és végre lenne html nézet is.

Egyébként nektek is sokkal jobb lenne cikkíráshoz a mostaninál szerintem.

Polacheck
Válasz vinczesz kommentjére
2009. jan. 15. 11:12

Ebben is valószínűleg az MS termékből MS termékbe másolás a hibás. Persze így is meg lehetne oldani. Szerintem a legtökéletesebb az lenne, ha nem vesznének el a bejegyzések elküldéskor. Illetve, ha lehetne menteni bejegyzésírás közben, de úgy, hogy a félkész írás még nem publikálódna.

Ez sem tűnik nehéznek egyébként. Adatbázisból dolgoznak a srácok, kellene lehetőség arra, hogy a timestampet a saját bejegyzéseinél mindenki maga adja meg. A blogmodulban meg annyit kellene változtatni, hogy ne a legújabb x bejegyzés jelenjen meg, hanem a jelenlegi időponttól visszafelé az x legújabb. Az elveszős bejegyzés probléma nem tudom, hogy miért lehet.

titcar
2009. jan. 22. 15:41

srácok nem akarom osztani az észt, de valami how-to-t össze kéne állítani az oldal használatához, még mielőtt egy kontrollálatlan összevisszaság lesz az egészből :) (legalább annyi, hogy hogyan használjuk a keresőt, meg hogy ne legyen 70 ugyanolyan topic, márcsak visszakereshetőségi szempontból se)

lásd: hány 3-4 hsz-es topic nyílt az utóbbi időben, aminek már volt topic (akár több is)

Zoleee
Válasz titcar kommentjére
2009. jan. 24. 17:39

srácok nem akarom osztani az észt, de valami how-to-t össze kéne állítani az oldal használatához, még mielőtt egy kontrollálatlan összevisszaság lesz az egészből :) (legalább annyi, hogy hogyan használjuk a keresőt, meg hogy ne legyen 70 ugyanolyan topic, márcsak visszakereshetőségi szempontból se)

lásd: hány 3-4 hsz-es topic nyílt az utóbbi időben, aminek már volt topic (akár több is)

Sajnos csak ismételni tudom magam: előreláthatólag márciusban kerül sorra a nagytakarítás. Ekkor pontrol pontra átveszünk mindent és kijavítjuk az Akadémia remélhetőleg összes bugját és hiányosságát.

Jónéhány topikot összevontunk közben és jónéhány más topikba való hozzászólást meg átmozgattunk a megfelelő topikba. Igyekszünk erre figyelni!

Powerotti
2009. jan. 29. 10:43

Lehetne egy olyan kis kiegészítés, hogy látszódna a fórumhozzászólásoknál az avatar alatt, hogy milyen limiten/hol játszik az illető.
Könnyebben lehetne szelektálni a kommentek között, ezzel is időt spórolva az érétékes információt keresőknek.
Továbbá lassan aktuális lehet egy tiltólista (#gag), akiknek a kommentjeire nem kiváncsi az ember...

Polacheck
2009. febr. 5. 9:27

Lenne egy nagyszerű ötletem a mostanában ömlő gyatra blogbejegyzések áthidalására (ide akár az enyémek is érthetőek).

Legyen beállítható, hogy kiknek a bejegyzéseit szeretném látni a főoldalon és kikét nem. Akár az is lehet, hogy csak kiemelve legyen az általam beállított szerző a többiről pedig csak 1-1 sor jelenjen meg.

Sőt, a mostaninál akár az is jó megoldás lenne, ha valamelyik szerkesztő pakolgatná ki a főoldalra a blogokat a többit pedig a blogoldalon lehetne olvasni.

A mostani megoldás szerintem nem életképes szerintem ennyi blogbejegyzés mellett.

Zehy
2009. febr. 5. 9:52

Igen, vmi megoldás kellene, mert elég vicces, h este ír vki blogot, én pedig már reggel nem látom.
Illetve most vki írt kettőt is egymás után, ezzel szorítva le másokat a "láthatóságról". Persze ez a kettő post, pont lehetett volna egy is, azt már csak halkan jegyzem meg....

kisrapi
Válasz Zehy kommentjére
2009. febr. 5. 10:12

Igen, vmi megoldás kellene, mert elég vicces, h este ír vki blogot, én pedig már reggel nem látom.
Illetve most vki írt kettőt is egymás után, ezzel szorítva le másokat a "láthatóságról". Persze ez a kettő post, pont lehetett volna egy is, azt már csak halkan jegyzem meg....

Én akiére kíváncsi vagyok, azt visszakeresem és elolvasom...

Amúgy én a blogindítást bizonyos hsz-számhoz kötném...mondjuk olyan 200-300

Élő ügyfélszolgálat