Titcar utolsó blogbejegyzéséből nem látok semmit...ki lehetne belőle szedni a "szemetet"(vagy akkor nem marad semmi? :) )?!
Köszi..
Titcar utolsó blogbejegyzéséből nem látok semmit...ki lehetne belőle szedni a "szemetet"(vagy akkor nem marad semmi? :) )?!
Köszi..
Skacok,
Javaslom, hogy csabadeak blogját mielőtt rendberaknátok, mentsétek el a html kódot (jobb klikk, forrás megtekintése, majd kopipészt egy notepadba) és adjátok oda a programozónak, ugyanis akkor f*s kódot csinált belőle a wyswyg konverter, amit nem szeretnék minősíteni.
Egyébként ennek a konverternek van új verziója, levágja a wordos szemetet, cirka egy óra lenne a kódba beépíteni és kb ugyanennyi idő lenne tesztelni, szerintem megérné a ráfordítást...
Köszi..
felül a zöld csíkban levő szövegeket toljátok már egy kicsit összébb, mert ha nagyítva van (firefoxban pl) szétesik az egész és a "letöltések" rácsúszik a "főoldal"-ra. ami kb. az egyetlen amit gyakran használnék felülről (de gondolom mások is)
Nem jelennek meg a blogokba beszúrt Youtube-os videók firefox alatt.
Tudnátok ezzel valamit csinálni?
Nem jelennek meg a blogokba beszúrt Youtube-os videók firefox alatt.
Tudnátok ezzel valamit csinálni?
Véleményünk szerint a te beállításaidon múlik. Persze ez nem biztos, de nekünk megjelenik és hasonló panaszt még nem kaptunk.
Köszi.
Ebben az esetben nem tudom mit kellene beállítanom, mert a konkurenciánál minden gond nélkűl megjelennek a naplókba szúrt ugyancsak youtube-os videók.
szerintem tök király lenne valami összefoglaló a különböző networkök/termek pont/vip/bónusz rendszeréről.
egy csomószor tök sok keresgélés mire érdemleges infót találok mondjuk, hogy mi számít raked handenek, vagy 500 helyen ott van, hogy X pont az Y dodi bónusz, csak épp azt nem lehet megtudni, hogy PONTOSAN mi szerint gyűlnek a pontok.
esetleg közösen is össze lehet dobni, ha páran leírják, az adott helyről ahol játszanak. viszont csak úgy van értelme, ha pontos és naprakész infók lennének mindig.