kisrapi
Válasz GreEko kommentjére
2009. júl. 27. 12:36

Titcar utolsó blogbejegyzéséből nem látok semmit...ki lehetne belőle szedni a "szemetet"(vagy akkor nem marad semmi? :) )?!
Köszi..

Zoleee
Válasz kisrapi kommentjére
2009. júl. 27. 13:00

Titcar utolsó blogbejegyzéséből nem látok semmit...ki lehetne belőle szedni a "szemetet"(vagy akkor nem marad semmi? :) )?!
Köszi..

Done

Polacheck
Válasz Zoleee kommentjére
2009. júl. 27. 13:31

Skacok,

Javaslom, hogy csabadeak blogját mielőtt rendberaknátok, mentsétek el a html kódot (jobb klikk, forrás megtekintése, majd kopipészt egy notepadba) és adjátok oda a programozónak, ugyanis akkor f*s kódot csinált belőle a wyswyg konverter, amit nem szeretnék minősíteni.

Egyébként ennek a konverternek van új verziója, levágja a wordos szemetet, cirka egy óra lenne a kódba beépíteni és kb ugyanennyi idő lenne tesztelni, szerintem megérné a ráfordítást...

titcar
Válasz kisrapi kommentjére
2009. júl. 27. 14:44

Köszi..

hm pedig egy részét én is kiszedtem...

titcar
Válasz titcar kommentjére
2009. júl. 29. 15:52

felül a zöld csíkban levő szövegeket toljátok már egy kicsit összébb, mert ha nagyítva van (firefoxban pl) szétesik az egész és a "letöltések" rácsúszik a "főoldal"-ra. ami kb. az egyetlen amit gyakran használnék felülről (de gondolom mások is)

Sambenez
Válasz titcar kommentjére
2009. aug. 2. 17:31

Nem jelennek meg a blogokba beszúrt Youtube-os videók firefox alatt.
Tudnátok ezzel valamit csinálni?

Admin
Válasz Sambenez kommentjére
2009. aug. 2. 18:32

Nem jelennek meg a blogokba beszúrt Youtube-os videók firefox alatt.
Tudnátok ezzel valamit csinálni?

Véleményünk szerint a te beállításaidon múlik. Persze ez nem biztos, de nekünk megjelenik és hasonló panaszt még nem kaptunk.

Sambenez
Válasz Admin kommentjére
2009. aug. 3. 21:18

Véleményünk szerint a te beállításaidon múlik. Persze ez nem biztos, de nekünk megjelenik és hasonló panaszt még nem kaptunk.

Ebben az esetben nem tudom mit kellene beállítanom, mert a konkurenciánál minden gond nélkűl megjelennek a naplókba szúrt ugyancsak youtube-os videók.

TechAdmin
Válasz Sambenez kommentjére
2009. aug. 4. 2:19

Köszi.

Ebben az esetben nem tudom mit kellene beállítanom, mert a konkurenciánál minden gond nélkűl megjelennek a naplókba szúrt ugyancsak youtube-os videók.

Némi félreértésre adott okot, hogy nagyon általánosan fogalmaztál. Amikor a megjegyzésedet olvastuk akkor semmiféle hasonló bugot nem tapasztaltunk, ezért írtuk, hogy valószínűleg nálad lehet a gond.

Hasonló esetekben sokat segít, ha egy konkrét esetet felhozol példának ahol a hibát tapasztaltad.

Azóta én is észrevettem egy hasonló hibát, amikor bizonyos esetekben nem jelentek meg beágyazott youtube videók, de ezek nem csak firefox hanem semmilyen böngésző alatt nem voltak láthatóak, és ez azóta már javítva van.

Mindenesetre köszönöm, hogy szóltál, kérlek ha bármi hasonlót tapasztalsz írd meg nyugodtan.

titcar
Válasz TechAdmin kommentjére
2009. aug. 15. 16:14

szerintem tök király lenne valami összefoglaló a különböző networkök/termek pont/vip/bónusz rendszeréről.

egy csomószor tök sok keresgélés mire érdemleges infót találok mondjuk, hogy mi számít raked handenek, vagy 500 helyen ott van, hogy X pont az Y dodi bónusz, csak épp azt nem lehet megtudni, hogy PONTOSAN mi szerint gyűlnek a pontok.

esetleg közösen is össze lehet dobni, ha páran leírják, az adott helyről ahol játszanak. viszont csak úgy van értelme, ha pontos és naprakész infók lennének mindig.

Élő ügyfélszolgálat