Admin
Válasz atish81 kommentjére
2009. júl. 2. 18:53

nemrégiben azt hiszem volt róla szó, de azért felhozom a témát.
a napokban körülnéztem a cikkek közt és igazából azt hiszem lehetne sokkal több cikk. szerintem egy teljesen járható út lenne külföldi cikkeket fordítani (tudom meg kell állapodni az adott oldallal/újsággal meg stbstb), de tudtommal egyik nagy nemzetközi oldalnak sincs magyar megfelelője.
ami a fordítást illeti, némi díjazásért biztosan lennének rá jelentkezők.

(tudom, igazából aki akar, az talál cikket, ha épp akar, de szvsz növelné a látogatottságot, meg azért némi + "szakmai" anyag lenne ugye)

Az elmúlt időszakban a WSOP-ra koncentráltunk, de stratégiai cikk fronton lesznek változások. Külföldi cikkek átvételén is elgondolkodunk, de ami biztos, hogy hamarosan további saját anyagokkal fog bővülni a felhozatal.
nemtom volt-e már hasonló 5let korábban, de tök jó lenne, ha a blogokhoz lenne egy oldalsáv, ahova kedvenc más blogokat + linkeket lehetne pakolászni...

Köszi a javaslatot, megfontoljuk.

Romsy
Válasz Admin kommentjére
2009. júl. 6. 23:49

Az hogy az önértékelési zavaros flame-ert megpróbálják helyretenni a tagok az a fórum érdeke. Ha megakarjátok előzni az ilyen vitákat a jövőben, a topik zárolása helyett az önértékelési zavaros flame-er bannolása a megoldás, vagy hogy hagyjátok kibontakozni a vitát, hátha magától belátja, hogy a (tudás, arc, stílus) függvénye bőven az elviselhető alatti és változtat rajta.

BaLa
Válasz Romsy kommentjére
2009. júl. 7. 0:23

Az hogy az önértékelési zavaros flame-ert megpróbálják helyretenni a tagok az a fórum érdeke. Ha megakarjátok előzni az ilyen vitákat a jövőben, a topik zárolása helyett az önértékelési zavaros flame-er bannolása a megoldás, vagy hogy hagyjátok kibontakozni a vitát, hátha magától belátja, hogy a (tudás, arc, stílus) függvénye bőven az elviselhető alatti és változtat rajta.

++++

CantusPutnok
Válasz Romsy kommentjére
2009. júl. 7. 0:43

Ott a pont...
Off: fejleszthetnétek egy valamirevaló Ongame klienst is... A website fenntartása tuti megtérülne belőle, sőt...

Powerotti
Válasz Romsy kommentjére
2009. júl. 7. 6:37

Ha úgy érzed lett volna értelme folytatni, én kérek elnézést. Van aki nem partner a konstruktív vitában, ez kiderült már 10-20 hsz után...
Csak magatokat hergelitek, teljesen feleslegesen.

titcar
Válasz Powerotti kommentjére
2009. júl. 7. 12:05

Ha úgy érzed lett volna értelme folytatni, én kérek elnézést. Van aki nem partner a konstruktív vitában, ez kiderült már 10-20 hsz után...
Csak magatokat hergelitek, teljesen feleslegesen.

2 opciót is említett, ez csak az egyik volt :D

fejes1988
Válasz titcar kommentjére
2009. júl. 7. 19:45

Ma a belépés az oldalra elég nehezen ment, konkrétan már azt hittem bannolva lettem :D Kb 5. próbálkozásra engedett belépni..ez miért lehet?

Admin
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. júl. 7. 22:45

Ma a belépés az oldalra elég nehezen ment, konkrétan már azt hittem bannolva lettem :D Kb 5. próbálkozásra engedett belépni..ez miért lehet?

Az utóbbi 1-2 nap valami nagyobb gubanc keletkezett a loginok terén. Ideiglenesen előfordul, hogy nem lehet belépni, majd minden további nélkül, újra működik. A programozónk jelenleg is dolgozik rajta, hogy megoldja a problémát.

Ha veletek is előfordulna, érdemes 10-20 perc után újra probálkozni, általában menni fog. Reméljük ez a hiba minnél hamarabb elhárításra kerül.

Elnézést a kellemetlenségekért!

Admin
Válasz Admin kommentjére
2009. júl. 8. 11:22

Az oldalon jelenleg sajnos sok funkció nem elérhető (ki/belépés, blogírás, hozzászólás stb.). A hibák elhárításán jelenleg is dolgozunk, kérjük türelmeteket.

Polacheck
Válasz Admin kommentjére
2009. júl. 8. 12:08

Az oldalon jelenleg sajnos sok funkció nem elérhető (ki/belépés, blogírás, hozzászólás stb.). A hibák elhárításán jelenleg is dolgozunk, kérjük türelmeteket.

Pont most akartam szólni a blogpostok elbukása miatt...

Élő ügyfélszolgálat