Tudom hogy legkisebb gondotok is nagyobb ennel ,de
ketto pikk hatos szerepel a fooldalon levo peldaban :)
Tudom hogy legkisebb gondotok is nagyobb ennel ,de
ketto pikk hatos szerepel a fooldalon levo peldaban :)
Egy hiányzó .jpeg
Pokerakademia.com - Póker stratégia / No Limit Holdem Póker / A pozíció jelentősége No Limit Holdem játékban | Online poker, Rakeback, Póker bónusz
egy link preflop kezdőkéz táblázatra mutat ami már nem él. Azt hiszem egy másikban is volt hivatkozás ugyanerre a helyre / képre.
További jó munkát!
Igen, a cikk publikálását követően megváltozott több stratégiai cikk eredeti linkje, ezért itt-ott rossz linkek vannak az ilyen cikkekben. Ezek egy részét most javítottuk, köztük azt is, amelyiket te linkeltél.
A blogokon belül a WYSWYG editorban a "link eltávolítása" opció nem működik. Lásd legutolsó postom.
Van jónéhány blogbejegyzés, aminek csak a címét és a bevezetőt látom. PL. attiati legújabb blogbejegyzése. IE7-et használok.
Van jónéhány blogbejegyzés, aminek csak a címét és a bevezetőt látom. PL. attiati legújabb blogbejegyzése. IE7-et használok.
A blogokon belül a WYSWYG editorban a "link eltávolítása" opció nem működik. Lásd legutolsó postom.
how-tokat bővíteni kéne (esetleg kitenni balra/fel egy howto-k gombot), neteller, mb topicban sztem csak folyamatosan ugyanaz a 10-15 kérdés ismétlődik...
ja amugy a blogokban a sok wordos hulladék kihagyására lehet, hogy megoldás, ha nem úgy kopiz az ember, hogy "mindent kijelöl" parancs (ctrl + a), hanem a szöveget jelöli ki kézzel.
nem megoldás sajnos.