Morzdomigron
Válasz tentaculata kommentjére
2010. jún. 8. 14:27

ha nem is IQ, de egy az akadémiás cikkekre utaló teszt

Egy olyan teszt, amiknek a válaszait megtalálja a Póker Stratégia fül alatt található cikkekben csak nem sért emberi jogokat. Egy kis motiváció, hogy olvasson olyan dolgokat amikből tanulhat, ráadásul ha még nem is tudja a delikvens a válaszokat, amíg azokat megkeresi csitulnak az indulatai.

Morzdomigron
Válasz Morzdomigron kommentjére
2010. jún. 8. 14:34

Lehet hogy valaki szórakoztatónak tartja az ilyen és ehhez hasonló jellegű topicokat, de azért jó lenne ha megütne egy színvonalat. Elég tág az internet, lehet sok baromságot találni.
Ha én nem is vagyok az, de régi akadémiásoktól láttam több kommentet, hogy mennyire hígult az oldal minősége a felhasználók és hozzászólások terén. Én ezzel csak magasabbra tenném a lécet, mert én is inkább a minőséget preferálom a mennyiséggel szemben. De ugyebár ez csak egy _ötlet_.

Matt Coburn
2010. jún. 8. 15:43

Egy olyan teszt, amiknek a válaszait megtalálja a Póker Stratégia fül alatt található cikkekben csak nem sért emberi jogokat. Egy kis motiváció, hogy olvasson olyan dolgokat amikből tanulhat, ráadásul ha még nem is tudja a delikvens a válaszokat, amíg azokat megkeresi csitulnak az indulatai.

Én, mint az idióták apostola ellenzem, hogy pusztán butaság, tájékozatlanság miatt ne nyerhessünk regisztrációt. Szerintem a fórum öntisztuló, kiveti magából az oda nem valókat, előbb-utóbb elmennek, vagy kikupálódnak. Oké, ellenpélda vagyok. :-DD

Meg a korábban idézett topik témája sem igazi butaság, hát kiben ne merült volna fel az elején egy-egy rosszul sikerült session végén, hogy csaltak ellene? Kezdők félelmei, orvosolhatóak egy kis kiröhögéssel. :)

gorcsy
Válasz Matt Coburn kommentjére
2010. jún. 9. 18:21

Király az új háttér:)

h_gerizson
Válasz gorcsy kommentjére
2010. jún. 9. 18:23

AZTA! De komoly lett a háttér! Awesome! :):)

Darkablo
Válasz h_gerizson kommentjére
2010. jún. 9. 19:39

Micsoda háttér !! :)

Nagyon ottvan !

Tori18
Válasz Darkablo kommentjére
2010. jún. 9. 19:50

tényleg király:)

eduard
2010. jún. 10. 12:27

Nem vagyok egy dícsérős típus, de ez a háttér nagyon király lett.

Grat a kitalálónak és a készítőnek is!

titcar
Válasz eduard kommentjére
2010. jún. 12. 19:14

jó lenne ha híreknél, cikkeknél felül is lehetne lapozni, nem kéne legörgetni

másik sztem jobb lenne ha a hírhez tartozó topicnak ugyanaz lenne a címe, mint a hírnek

Ger1bacsi
Válasz titcar kommentjére
2010. jún. 12. 19:17

A háttér csak wsop ideje alatt lesz kint?

Élő ügyfélszolgálat