nem értek egyet ezzel a +/- rendszerrel. amíg bárkinek egy kattintás addig nem ér semmit. sőt gyakran látom fórumokon hogy van vmilyen vita és van egy emberke aki beírja, hogy jaj hagyjátok már abba, ezt nem kéne...és kap 20-30 + jelecskét. ergo az ilyen megmondó emberek ugyanolyan súlyúak lennének, mint egy szakmai hozzászóló
kocka/nem kocka: szerintem is. sértődés lenne ill. szerintem csomó általatok leírt kocka nem kocka. ki dönti el, hogy ki kocka, miért ő...megint nem túl jó.
pa tagok: ez nem az én dolgom. ha zoli lennék benyust és szuszt minden torna, spirit meg balát minden cg hh-ra rállítanám, hogy írjanak rá. ha kezdő lennék és egy szusza ingyen beírna a handemhez repesnék az örömtől
blogok: nem értem ezt az egészet. ha nokiára, petikepokerre és giggolora van igény akkor van igény. aki olvassa és commenteli ezeket a blogokat maga mondja ezzel, hogy erre van igény. mindegy, hogy kiröhögöd, szörnyűlködsz...időt áldozol rá és az oldalon maradsz.
nyílt fórumokon rengeteg a hülyeség, a félinformáció. ezt ki kell tudni szűrni mind admin, mind felhasználói felületről. kurva szomorú, hogy a legnépszerűbb blogok egyike volt olasottság és kommentek szempontjából, de ebből nekem az jön le, hogy a látogató nem hh miatt jön az oldalra, hanem kikapcsolni, szórakozni. vhogy meg kell találni azt a felületet/oldalt/rész akármit ahol a hh olvasó hh-t talál, nokia/giggolo/petikepoker ... olvasói pedig magukat.
kicsit más:
ha már a moderálásnál tartunk, nem lehet valahogy kötelezővé tenni a converter használatát? szerintem genyaság anélkül postolni, mégis nagyonsokan nem teszik meg. ha más veszi a fáradtságot, hogy segitsen a saját szabadidejében, az a minimum, hogy megpróbálom minél olvashatóbbá tenni a handet, hogy ne kelljen a raw-HH-t bogarásznia. weaktightra 1 perc a regisztráció, és nem kérnek semmi adatot. gipsz jakab is regelhet...
Megfontolandó ötlet.
Viszont nem gond az, hogy amíg az új olvasó rájön arra, hogy mit is jelent a KOCKA szimbólum, addig már úgyis megismeri annyira az oldalt és tagokat, hogy tudja kinek a véleményére érdemes adni?
A fórumokon sokszor a hozzászólások számából is le lehet szűrni, azt az információt, hogy érdemes-e adni a posztoló véleményére, vagy sem.
Tudtam hogy kár megszólalnom és újra csak a támadás lesz belőle! Köszönöm hogy ahogy leírtam a másik részben máris én vagyok az egyik nagy oldalbomlasztó, nem próbálom meg megvédeni magamat mindenki azt gondol amit akar sőt el is ítélhet vagy mittomén, nem nagyon értem mivel szolgáltam rá a közutálatra de ezt is köszönöm mindenkinek tiszta szívből, még jó hogy nem vagyunk egyformák. Kedves Admin ez mi ha nem személyeskedés???????? jó hogy ahogy leírtok valamit máris vannak akik tojnak rá, ennyit a változásról!!
és még valami. Moderáláshoz rengeteg idő és energia kell. Ismerem Alyrt, meg Beust is a másik oldalról, sok-sok órájuk megy el vele. Ha ez pl. WTP-től a handelemzéstől veszi el az időt, akkor más megoldásokon kell gondolkozni.
párszor már leírtam, gondolom nem lenne olyan nagyon bonyolult regisztráció után küldeni 1 mailt a kedves juzereknek, amiben le vna írva pár sorban, hogy mi merre hogyan :) (ne spameljen, ne írjon mindenhova hülyeségeket, stb)
hsz alapján mennyire szűrhető le: nyílván van korreláció, de azért mind2 irányban vannak ellenpéldák
Az ötlet:
Akit arra érdemesnek tart az Akadémia Szerkesztő Csapata, az kapjon egy kiemelő jelet a neve mellé. Javaslom jelnek a „KOCKA”-t
....
azért KOCKA, mert jól hangzik :)
Támogatom, hasznos lenne.
Kocka helyett esetleg lehetne MP (Master Player) :D
le kell igazolni Alyrt modnak :D (én má' tegnap megmondtam :D)
, aztán lesz sok BR nullázás. :)
nem értek egyet ezzel a +/- rendszerrel. amíg bárkinek egy kattintás addig nem ér semmit.