kocka21
Válasz JociBalboa kommentjére
2010. jún. 18. 16:11

chubbyhun: Ja hogy úgy? Hmmmmm, ez már jobban hangzik. Lehetne ezt esetleg valahogy írásba foglalni? Nem kellene végre ennyit szarakodnom a játékom fejlesztésével, csak dőlne a lé. :)

JociBalboa: na ja, 22-es csapdája ez, asszem a mai hsz-eim átlagszínvonalával sikerrült az off-o-meter mutatóját tiltre tennem :)

Romsy
Válasz titcar kommentjére
2010. jún. 18. 17:57

le kell igazolni Alyrt modnak :D (én má' tegnap megmondtam :D)

inkább godmode/spirited/zehy, ha már nem lenne elég a jelenlegi moderátor létszám. a fórumhoz, meg a pókerhez is több közük van.

titcar
Válasz Romsy kommentjére
2010. jún. 18. 18:19

inkább godmode/spirited/zehy, ha már nem lenne elég a jelenlegi moderátor létszám. a fórumhoz, meg a pókerhez is több közük van.

próbáld értelmezni a szmájlikat :)

Romsy
2010. jún. 18. 18:23

próbáld értelmezni a szmájlikat :)

ahhoz engedélyezni kell a képeket a böngészőben :D

djeleven
Válasz Romsy kommentjére
2010. jún. 18. 19:43

V.Peti véleménye áll eddig legközelebb az enyémhez.
A szűrés módját lehetne szélesíteni (témák tagok topikok ignorálása), könyvjelzőket lehetne illeszteni a nekem tetsző témákhoz stb., így kizárnám ami - aki nem érdekel.
A jobb blogok főoldalra helyezése eszerint megoldódik, a hulladékok meg elbújnak az új érában, nagyon helyes.
A cikkek olvasottsága, rákattintások száma látszik most valahol?
Az segítene ha a legolvasottabb naplók mintájára lenne ilyen a cikkekre, topikokra.
Lehet van is már, csak még nem láttam/vettem eddig igénybe.
GL!

titcar
Válasz djeleven kommentjére
2010. jún. 18. 20:57

amúgy az se lenne baj, ha az 1db formázatlan handhistoryt vagy 1db hülye kérdést tartalmazó blogokra nyomkodnátok az instadelt

Matt Coburn
2010. jún. 18. 22:41

amúgy az se lenne baj, ha az 1db formázatlan handhistoryt vagy 1db hülye kérdést tartalmazó blogokra nyomkodnátok az instadelt

És legyünk radikálisok is. Égessünk pókerkönyveket, és tiltogassunk mindenfele. Jelentkezem őrnek az akadémia-tábor egyik tornyába. Aki a kerítéshez közel megy, figyelmeztetés nélkül sorozat! :)

titcar
Válasz Matt Coburn kommentjére
2010. jún. 18. 22:46

És legyünk radikálisok is. Égessünk pókerkönyveket, és tiltogassunk mindenfele. Jelentkezem őrnek az akadémia-tábor egyik tornyába. Aki a kerítéshez közel megy, figyelmeztetés nélkül sorozat! :)

a 2 közül melyikre való a blog?

Matt Coburn
2010. jún. 19. 11:24

a 2 közül melyikre való a blog?

Az akadémia-tábor őrsége pl. írhatna naplót a mindennapjairól...

Lev729
Válasz Matt Coburn kommentjére
2010. jún. 19. 11:28

Az akadémia-tábor őrsége pl. írhatna naplót a mindennapjairól...

Miért?

Élő ügyfélszolgálat