Nagyon szépen megkérnék mindenkit, hogy ha bármiféle hibaüzenet vagy egyéb hasonló rendellenességet tapasztal az oldal működésében akkor ne csak azt írja, hogy "hibát jelez és nem is jön be" hanem írja meg azt is, hogy pontosan mi az a hiba amit jelez? Esetleg egy képernyő kép is jó lehet.
Ezzel nagyban segítenétek, hogy minél hamarabb orvosolni tudjam a problémát. Alapvetően arra törekszünk, hogy a lehető legtöbb böngészőben elérhető és használható legyen minden funkció, aloldal, stb.
operával már időtlen idők óta a keresés/express pop-up-ok teljesen rossz pozicióban jelennek meg
hello! eltűnt az eddigi profilbeállításom. nem lehet logoképet cserélni +berakott a nevem mellé valami vbulletin feliratot, pontosabban képet. ha ráklikkelek a profilomra azt írja, hogy nem vagyok regisztrált tag. előre is köszi a segítséget!
operával már időtlen idők óta a keresés/express pop-up-ok teljesen rossz pozicióban jelennek meg
hello! eltűnt az eddigi profilbeállításom. nem lehet logoképet cserélni +berakott a nevem mellé valami vbulletin feliratot, pontosabban képet. ha ráklikkelek a profilomra azt írja, hogy nem vagyok regisztrált tag. előre is köszi a segítséget!
Zoleee, nemtom tudtok-e róla, de nekem tegnap helyreállt, ugyanez volt pár hónapja. És hát ott van a kötőjel a nevemben. Szóval lehet Ti hoztátok helyre, de ha nem, akkor mondom szólok, hogy valami történt a mátrixban :D
Erről tudunk, de még megoldást nem találtunk rá. Egy szoftver frissítés után jelentkezett a hiba. Azokat érinti akiknek space, kötőjel, ékezet vagy pont van a nicknevükben. A prioritási listán előrébb helyezzük és igyekszünk mihamarabb orvosolni. Addig is az érintettek türelmét kérjük.
Kissé elszállt a kezdő oldalon egy adatbázis lekérdezés.
Kissé elszállt a kezdő oldalon egy adatbázis lekérdezés.
Az oktatóknál lehetne jelezni a szabad kapacitást.