Tudom ezt nem lehet,de légyszives ne töröld egy darabig...tanulságos ez is :(
erre varrj
Illetve még egy dolog érdekelne. Miért fáj bárkinek is, hogy valaki be akarja perelni az egyik termet?
Az biztos! Valami rettenetesen idegesitö a tag az állandó okoskodásaival.. nagyon sokan szoltak már neki de hihetetlen hogy nem bir leállni és folyamatosan irkálja a 100 oldalas értelmetlen faszságait.
ui: hol lehet beállitani azt a funkciot hogy bizonyos emberek hsz-eit ne lássam? merthogy nem olvasom az nyilvánvalo.
De végül is nem én pénzem, nem én időm, nem én gondom, szóval nem akarok belepofázni:)
Régebben volt egy cikk itt az akadémián, valami Dán vagy nem tudom hova valósi srác ugyanígy járt mint robinmasters. Valamin össze veszett a supportal, majd elküldte őket melegebb éghajlatra, akik erre zárolták a accountját (asszem vmi $1000 volt neki rajta). A srác nem hagyta ennyiben ment az illetékes hatóságokhoz, akik azonnal kötelezték a termet az accountja feloldására.
Nem találtam meg a cikket sajnos esetleg, ha valaki megtalálja belinkelheti. Szóval nem reménytelen felvenni a kesztyűt egy pókerteremmel. De mondok mást is Dr Lehmann György ügyvéd az OTP-t perelte be és nyert. (devizahiteles ügy kapcsán)
Elarulod abbol hogy jon ki a 60 netto te zseni?:D
Igazad van. Pontosan 60.915 ft a nettó minimálbér. Köss bele még valamibe, te zseni.
Mmmm, csak úgy mondom, de 100$ DS simán benne van egy NL10-es, vagy 3-5$-os sng-ket grindoló 1-2 napjába (és akkor itt micro stakesről van szó, szóval ettől csak feljebb van kb)...szóval nem tudom mit lovagoltok ezen. Vagy nektek még nem volt olyan, hogy szimplán 100$-t buktatok egy-két nap alatt, mert rosszul futottatok?
Mmmm, csak úgy mondom, de 100$ DS simán benne van egy NL10-es, vagy 3-5$-os sng-ket grindoló 1-2 napjába (és akkor itt micro stakesről van szó, szóval ettől csak feljebb van kb)...szóval nem tudom mit lovagoltok ezen. Vagy nektek még nem volt olyan, hogy szimplán 100$-t buktatok egy-két nap alatt, mert rosszul futottatok?
Ha esetleg még érdekel valakit a topik, tudatom, hogy per nélkül sikeresen lezárult harcom a Cake Gaming N.V-vel. Megkaptam a pénzt és újranyitották a számlámat.
Amint korábban már jeleztem, a licencadóval való kapcsolatfelvételemet követően szinte azonnal megkerestek, hogy amennyiben visszavonom a panaszt, akkor visszaállítják az accountom és megkapom a pénzem. Ehhez képesek voltak egy olyan szánalmas storyt társítani, hogy az a kártyakép amit utoljára küldtem rossz minőségű volt, ezért nem tudtak azonosítani. Ennek alátámasztásául csináltak egy szar minőségű képet arról, hogy "náluk hogy jelenik meg" a file amit küldtem, és elküldték nekem :D. Hát hangosan elkezdtem szakadni a röhögéstől.
És, hogy a tanulságos történet tanulsága is meglegyen:
Nem kell birkának lenni! Ha le akarnak húzni, mindegy, hogy ki, egy pókerterem, az állam vagy maga a török császár akarja elvenni a gyémánt félkrajcárod, akkor sem kell meghunyászkodni, és elkönyvelni downswingként, merthogy "úgysincs esélyem, neki több pénze van, jobb ügyvédje, messze van".
Pont azért juthatnak el oda ezek a modernkori despoták, hogy azt hiszik bármit megtehetnek, mert mindenki meghunyászkodik.
Meg kell tanulni, hogy a mai információs társadalomban semmi nincs messze, minden elérhető egy e-maillel vagy egy weblappal ingyen, különösen az állami és egyéb felügyeleti szervek.
Megemlítem, hogy a Pókerakadémia három-négy nap után sikeresen válaszolt az e-mailemre, és megnyugtattak, hogy ez egy teljesen természetes eljárás. Nem akarom bántani őket, én sem ugrálnék a helyükben, hiszen ebből élnek, de azért ez is egyfajta tanulság, amikor sokan azt hiszik, hogy ez a közösség értük van.
Végül zárásként az egyik kedvenc idézetem inspirációjul azoknak, akik hozzám hasonlóan nem adják fel harcot az "elnyomó" pókertermekkel szemben:
"Nem szabadság hajnalán, de rabság alkonyában éltem."
Robin