Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!

Póker Fórum Archívum > Pokerakademia.com ügyfélszolgálat > Egy tanulságos történet arról, miért ne játsszon senki a Cake pokeren

Zbacsi
Válasz robinmasters kommentjére
2012. jún. 19. 22:16

Megemlítem, hogy a Pókerakadémia három-négy nap után sikeresen válaszolt az e-mailemre, és megnyugtattak, hogy ez egy teljesen természetes eljárás. Nem akarom bántani őket, én sem ugrálnék a helyükben, hiszen ebből élnek, de azért ez is egyfajta tanulság, amikor sokan azt hiszik, hogy ez a közösség értük van.

Ha valóban ennyi idő alatt és ezt válaszolták az szégyen.

Maxxxika
2012. jún. 19. 22:19

Perelünk Lalikám, perelünk?!

Bakker, hogy ez a poén csak most jutott eszembe :D

Holdenper
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. jún. 19. 22:32

WPGG, és grat! Örülök, hogy visszakaptad a pénzed:)

A PA-val meg nincs gond...igazából az ilyen ügyek megoldása nem is hiszem, hogy rájuk tartozna (max az image-ük védelme miatt).

Triccianus
Válasz hippiasz kommentjére
2012. jún. 19. 22:56

Grat az ügy sikeres befejezéséhez!

Azért remélem, még egy tanulságot leszűrtél magadnak: ha az ember kevesebbet anyázza a másikat, talán hamarabb megoldódnak a dolgok.

robinmasters
Válasz Triccianus kommentjére
2012. jún. 20. 10:24

Grat az ügy sikeres befejezéséhez!

Azért remélem, még egy tanulságot leszűrtél magadnak: ha az ember kevesebbet anyázza a másikat, talán hamarabb megoldódnak a dolgok.

Csak hogy mindenki számára világos legyen, az anyázásom annyiban merült ki, hogy "You gotta be fucking kidding me."

A "Have a nice weekend and go fuck yourselves" már csak akkor hangzott el, amikor zárolták az accountom és közölték, hogy lehúznak.

Matt Coburn
2012. jún. 20. 13:22

Grat. , hogy sikerült rendezni az ügyet.

Igazából a topik felütésével van a probléma, hogy miért ne játsszon senki a Cake-n, feltételezve hogy szándékosan át akarnak verni. Arra teljesen jó volt a topik, hogy kiderüljön, hogy egyrészt nem akartak átverni, csak durcás lett a supportos, illetve bénáztak, másrészt hogy supportosokkal ajánlatos udvariasnak maradni a végletekig, mert ha sértődösek, akkor szopacs van.

harmadrészt az is kiderült, hogy ha ezek után pereskedéssel fenyegetőzünk, akkor engedékenynek mutatkoznak :D

Maxxxika
Válasz Matt Coburn kommentjére
2012. jún. 20. 13:33

másrészt hogy supportosokkal ajánlatos udvariasnak maradni a végletekig, mert ha sértődösek, akkor szopacs van.

Szerintem az egyedüli, akinek itt szopacs lett, az a supportos.
Legalábbis egy ilyen húzás után az én cégemből páros lábbal rúgnám ki.

Matt Coburn
Válasz Maxxxika kommentjére
2012. jún. 20. 14:24

Szerintem az egyedüli, akinek itt szopacs lett, az a supportos.
Legalábbis egy ilyen húzás után az én cégemből páros lábbal rúgnám ki.

Na és ha szépek a mellei? :D

Maxxxika
Válasz Matt Coburn kommentjére
2012. jún. 20. 15:05

Na és ha szépek a mellei? :D

Egy második esély mindenkinek jár!!

CirkoB
2012. jún. 20. 15:23

Nagy gratuláció az ügy sikeres lezárásához!

Élő ügyfélszolgálat