Admin
Válasz Holdenper kommentjére
2012. máj. 3. 18:20

Régebbi HH-k elromlottak...az lehet a gond, hogy :js: vagy nagy J helyett? Nem tudnátok beállítani, hogy a nagybetűs és a kisbetűs is ugyanarra az emoticonra mutasson? Mert így a weaktight.com FTR fórumos HH stílusával készült historyk mind elromlottak. Köszi!

Pénteken meglesz.

Jó ez az új dolog, de lehetne több skin. A HSZ-ek mellett a nickek eléggé elvesznek (esetleg nagyobb betűmérettel lehetnének, vagy kontrasztosabb színnel). Még 1-2 változtatás, és marha jó lesz ez:) WPGG

Nickeket boldozzuk és nagyobb karakterméretre állítjuk pénteken.
Hamarosan skinből is lesz több.

Köszi az észrevételeket, ezzel sokban segítitek a munkánkat! Jöhetnek még! :)

Admin
Válasz WARETRAPS kommentjére
2012. máj. 3. 18:21

a régebbi teljesen átlátható volt, ez pedig nem

Őszintén bízunk benne, hogy ez részben megszokás kérdése. De mindent megteszünk, hogy ennek érdekében javítsunk még rajta.

Admin
Válasz mrj kommentjére
2012. máj. 3. 18:23

eddig a fórumban látszott ha új PM érkezett ami nagyon jó feature volt. Asszem ez eltűnt.

Ezt az új verzió nem támogatja, ami bennünket is zavar. De próbáljuk megheckelni. :)

dfecco23
Válasz Admin kommentjére
2012. máj. 3. 19:03

Sziasztok!

Esetleges ötlet ami az újítással kapcsolatban felmerült bennem, hogy anno 1-1 oldalnál előfordult, hogy egy kattintással el lehetett érni egy ideig/ akár véglegesen a régi verziót is. Szerintem ez se lenne egy rossz dolog, ha valaki a régit kezelhetőbbnek találja, akkor ilyen módon el tudná érni.

mrj
Válasz dfecco23 kommentjére
2012. máj. 3. 19:09

a hsz és a válasz idézettel input mezője nagyon kicsi és nem is fókuszálja az oldalt oda ahova kellene. 3-4x ekkora legalább kellene mint régen.

zulusierra
Válasz rockett kommentjére
2012. máj. 3. 20:16

Már írták, de adnék én is egy szavazatot arra hogy a nick-ek nagyobb betűvel jelenjenek meg,
emellett nekem is bántja a szemem hogy ilyen világos lett, de lehet hogy ez később nem lesz zavaró.
A fejléc így már nagyon "default 1.0", de ezt is írták a bloghoz.
Több dologba nem tudok belekötni hirtelen, én örülök a változásnak. :)

moneybowl
Válasz zulusierra kommentjére
2012. máj. 3. 20:27

a fejléc nagyon elüt az új fejlesztésektől. A fórumot én már most megszoktam, baromi jó!

Feni
Válasz JociBalboa kommentjére
2012. máj. 3. 21:56

Én még új vagyok, de láttam a régit is és ez fainabb szerintem sokkal.

_Roll_
Válasz Feni kommentjére
2012. máj. 3. 22:13

Aki használ más fórumokat, az már lehet megszokta a felületet.
Szerintem jobb lenne ha a tetszikelés helyett megköszönni lehetne. Egyrészt, nehogy elszabaduljanak a lájk gyűjtögetők, másrészt lehetne mérni valamilyen szinten, hogy ki mennyire segítette a közösség fejlődését. Pl ha valaki tanácsot adna egy leosztással kapcsolatban, azt meg lehetne köszönni. Vagy aki segítene valamilyen problémában. Nem egy nagy ötlet, de szerintem a lájkolásnál hasznosabb.

Tieru
Válasz _Roll_ kommentjére
2012. máj. 3. 22:15

Ezzel a fehér háttérrel csináljatok vmit pls.

Élő ügyfélszolgálat