Régebbi HH-k elromlottak...az lehet a gond, hogy :js: vagy nagy J helyett? Nem tudnátok beállítani, hogy a nagybetűs és a kisbetűs is ugyanarra az emoticonra mutasson? Mert így a weaktight.com FTR fórumos HH stílusával készült historyk mind elromlottak. Köszi!
Jó ez az új dolog, de lehetne több skin. A HSZ-ek mellett a nickek eléggé elvesznek (esetleg nagyobb betűmérettel lehetnének, vagy kontrasztosabb színnel). Még 1-2 változtatás, és marha jó lesz ez:) WPGG
a régebbi teljesen átlátható volt, ez pedig nem
eddig a fórumban látszott ha új PM érkezett ami nagyon jó feature volt. Asszem ez eltűnt.
Sziasztok!
Esetleges ötlet ami az újítással kapcsolatban felmerült bennem, hogy anno 1-1 oldalnál előfordult, hogy egy kattintással el lehetett érni egy ideig/ akár véglegesen a régi verziót is. Szerintem ez se lenne egy rossz dolog, ha valaki a régit kezelhetőbbnek találja, akkor ilyen módon el tudná érni.
a hsz és a válasz idézettel input mezője nagyon kicsi és nem is fókuszálja az oldalt oda ahova kellene. 3-4x ekkora legalább kellene mint régen.
Már írták, de adnék én is egy szavazatot arra hogy a nick-ek nagyobb betűvel jelenjenek meg,
emellett nekem is bántja a szemem hogy ilyen világos lett, de lehet hogy ez később nem lesz zavaró.
A fejléc így már nagyon "default 1.0", de ezt is írták a bloghoz.
Több dologba nem tudok belekötni hirtelen, én örülök a változásnak. :)
a fejléc nagyon elüt az új fejlesztésektől. A fórumot én már most megszoktam, baromi jó!
Én még új vagyok, de láttam a régit is és ez fainabb szerintem sokkal.
Aki használ más fórumokat, az már lehet megszokta a felületet.
Szerintem jobb lenne ha a tetszikelés helyett megköszönni lehetne. Egyrészt, nehogy elszabaduljanak a lájk gyűjtögetők, másrészt lehetne mérni valamilyen szinten, hogy ki mennyire segítette a közösség fejlődését. Pl ha valaki tanácsot adna egy leosztással kapcsolatban, azt meg lehetne köszönni. Vagy aki segítene valamilyen problémában. Nem egy nagy ötlet, de szerintem a lájkolásnál hasznosabb.
Ezzel a fehér háttérrel csináljatok vmit pls.