Feni
Válasz Admin kommentjére
2012. máj. 4. 23:33

SNG segédeszköz topic törlését kérném. Köszönöm

Admin
Válasz moneybowl kommentjére
2012. máj. 4. 23:33

a fejléc nagyon elüt az új fejlesztésektől. A fórumot én már most megszoktam, baromi jó!

Az oldal elemei részenként újulnak meg, a fejlécre is sor fog kerülni. Több más fejlesztés is folyamatban van már.

Admin
Válasz Feni kommentjére
2012. máj. 4. 23:35

SNG segédeszköz topic törlését kérném. Köszönöm

Megtörtént.

Admin
Válasz _Roll_ kommentjére
2012. máj. 4. 23:35

Aki használ más fórumokat, az már lehet megszokta a felületet.
Szerintem jobb lenne ha a tetszikelés helyett megköszönni lehetne. Egyrészt, nehogy elszabaduljanak a lájk gyűjtögetők, másrészt lehetne mérni valamilyen szinten, hogy ki mennyire segítette a közösség fejlődését. Pl ha valaki tanácsot adna egy leosztással kapcsolatban, azt meg lehetne köszönni. Vagy aki segítene valamilyen problémában. Nem egy nagy ötlet, de szerintem a lájkolásnál hasznosabb.

Köszi a javaslatot, megfontoljuk.

fairlane12
Válasz Admin kommentjére
2012. máj. 5. 11:55

Kezelőpultot,követett témákat remélem visszaállítjátok mert nem találom.Ha én vagyok vak tárgytalan.

daPEPEhu
Válasz fairlane12 kommentjére
2012. máj. 5. 11:58

A like átváltoztatása köszönöm gombra tényleg nem hülyeség, viszont a ahogy látom egy témát is lehet "lájkolni" az pl. maradhatna...színváltoztatás +1, egy kicsit erősebb színeket használnék én..

Admin
Válasz fairlane12 kommentjére
2012. máj. 5. 16:05

Kezelőpultot,követett témákat remélem visszaállítjátok mert nem találom.Ha én vagyok vak tárgytalan.

Jó, hogy szóltál, ezek közvetlen linkjének a fórum fejlécbe történő visszahelyezését fontosnak tartjuk mi is. Zárós időn belül meglesz.

Admin
Válasz daPEPEhu kommentjére
2012. máj. 5. 16:06

A like átváltoztatása köszönöm gombra tényleg nem hülyeség, viszont a ahogy látom egy témát is lehet "lájkolni" az pl. maradhatna...színváltoztatás +1, egy kicsit erősebb színeket használnék én..

Oks, köszi Tőled is a véleményt! Ahogy írtuk ezeket a dolgokat mindenképpen megfontolás tárgyává tesszük.

bandus
Válasz Admin kommentjére
2012. máj. 5. 16:53

szerintem is kellene valamit kezdeni a színekkel, nagy monitoron kifejeztten zavaró ez a nagy fehérség. pl egy hasonló színvilágú fórum, ami az én szememnek jóval kellemesebb: Mobilarena Fórum

zulusierra
Válasz Admin kommentjére
2012. máj. 5. 18:44

Nickek karakterméretén változtattunk, valamint félkövérre vettük a betűstílust. Így megfelelő?

Igen, így jobb, köszi!

Élő ügyfélszolgálat