SNG segédeszköz topic törlését kérném. Köszönöm
a fejléc nagyon elüt az új fejlesztésektől. A fórumot én már most megszoktam, baromi jó!
SNG segédeszköz topic törlését kérném. Köszönöm
Aki használ más fórumokat, az már lehet megszokta a felületet.
Szerintem jobb lenne ha a tetszikelés helyett megköszönni lehetne. Egyrészt, nehogy elszabaduljanak a lájk gyűjtögetők, másrészt lehetne mérni valamilyen szinten, hogy ki mennyire segítette a közösség fejlődését. Pl ha valaki tanácsot adna egy leosztással kapcsolatban, azt meg lehetne köszönni. Vagy aki segítene valamilyen problémában. Nem egy nagy ötlet, de szerintem a lájkolásnál hasznosabb.
Kezelőpultot,követett témákat remélem visszaállítjátok mert nem találom.Ha én vagyok vak tárgytalan.
A like átváltoztatása köszönöm gombra tényleg nem hülyeség, viszont a ahogy látom egy témát is lehet "lájkolni" az pl. maradhatna...színváltoztatás +1, egy kicsit erősebb színeket használnék én..
Kezelőpultot,követett témákat remélem visszaállítjátok mert nem találom.Ha én vagyok vak tárgytalan.
A like átváltoztatása köszönöm gombra tényleg nem hülyeség, viszont a ahogy látom egy témát is lehet "lájkolni" az pl. maradhatna...színváltoztatás +1, egy kicsit erősebb színeket használnék én..
szerintem is kellene valamit kezdeni a színekkel, nagy monitoron kifejeztten zavaró ez a nagy fehérség. pl egy hasonló színvilágú fórum, ami az én szememnek jóval kellemesebb: Mobilarena Fórum
Nickek karakterméretén változtattunk, valamint félkövérre vettük a betűstílust. Így megfelelő?