Főoldalon nem látom megint a privát üzenetet.
pont hozzá akartam szólni az isildur topikhoz :(
sauce (L)
Nem tudom megoldható-e, de tök jó lenne egy olyan lehetőség, hogy ha valami kóddal írjuk be egyik fórumtársunk nevét (mondjuk [nick]Holdenper[/nick]), akkor megjelenne az értesítőknél nála, hogy hozzá intéz intéztük mondandókat xy topicban
Hali!
Nem lehetne esetleg egy olyat csinálni, hogy az aktuális fórumtémáknál szétválasztani az offtopikot? Mivel szerintem tök rossz, hogy egyre gyakrabban csak ezek pörögnek (most is a 10-ből 5 az) és a pókeres topikok meg elsikkadnak!
Üdv,
Zoli
Hali!
Nem lehetne esetleg egy olyat csinálni, hogy az aktuális fórumtémáknál szétválasztani az offtopikot? Mivel szerintem tök rossz, hogy egyre gyakrabban csak ezek pörögnek (most is a 10-ből 5 az) és a pókeres topikok meg elsikkadnak!
Üdv,
Zoli
lol, sztem nem teljesen fogtad a lényeget :)
Sziasztok,
Nem tudom jó fórumot választottam a kérdésemhez, de nem találtam topicot....
1. Nem egyértelmű számomra:
Betfred promócióban indulnék First deposittal
Az exkluzív $5000 Cash Race részt vehetek-e, ha DON-ozok 6 fős asztalokon (STG)
2. mi lenne a legjobb ajánlat most októberre: havi kb 3.000 raket termelek DON (Double up) asztaloknál 10-30$ téteken
(mielőtt rátok találtam a willhill-en játszottam, ahol az új pontrendszer bevezetése előtt kb 95% ot is termeltem FD (first deposittal)
Sziasztok,
Nem tudom jó fórumot választottam a kérdésemhez, de nem találtam topicot....
1. Nem egyértelmű számomra:
Betfred promócióban indulnék First deposittal
Az exkluzív $5000 Cash Race részt vehetek-e, ha DON-ozok 6 fős asztalokon (STG)
2. mi lenne a legjobb ajánlat most októberre: havi kb 3.000 raket termelek DON (Double up) asztaloknál 10-30$ téteken
(mielőtt rátok találtam a willhill-en játszottam, ahol az új pontrendszer bevezetése előtt kb 95% ot is termeltem FD (first deposittal)
Az új twitter aloldalon nem nagyon működik nálam a user-re szűrés chorme alatt