Zoleee
Válasz MADriD kommentjére
2012. okt. 3. 11:29

Az új twitter aloldalon nem nagyon működik nálam a user-re szűrés chorme alatt

Megnéztük és nálunk minden böngészőben tökéletesen fut. Sőt még mobilról is leteszteltem.

Nyomj egy pár F5-öt és szerintem jó lesz. Lehet még nem frissült a háttérben egy két dolog neked.

MADriD
Válasz naná hogy kommentjére
2012. okt. 3. 12:28

Szerk: No néhány f5 után tényleg megoldódott :) A fölső sávot nem tudta rendesen betölteni

Matt Coburn
Válasz MADriD kommentjére
2012. okt. 4. 16:31

Kb. 1 hete volt az indexen hír, hogy hazánkban tartózkodik a jungleman nicknevű srác, és itt is szándékozik letelepedni. Egy időre. Most én azt hittem, hogy ez itt egy főhír lesz, és foglalkozunk vele, de még csak az általános hírek közt se véltem felfedezni. Nem kéne ilyenkor foglalkozni vele? Mittudomén meghívni magyar headsuposokkal csatázni, persze nem óriási összegekben, inkább funolás, bemutató jelleggel, esetleg interjú, ilyesmi.

Zoleee
Válasz Matt Coburn kommentjére
2012. okt. 4. 16:59

Kb. 1 hete volt az indexen hír, hogy hazánkban tartózkodik a jungleman nicknevű srác, és itt is szándékozik letelepedni. Egy időre. Most én azt hittem, hogy ez itt egy főhír lesz, és foglalkozunk vele, de még csak az általános hírek közt se véltem felfedezni. Nem kéne ilyenkor foglalkozni vele? Mittudomén meghívni magyar headsuposokkal csatázni, persze nem óriási összegekben, inkább funolás, bemutató jelleggel, esetleg interjú, ilyesmi.

Mi hoztuk le először és főhír volt az akadémián is >>
( az index is ránk hivatkozott:-))

A hozzátartozó fórumtopikban mindent megtalálsz. >>

Többek közt írtam neki és az alábbit írta vissza:

Thanks for your offer . Unfortunately, I am not in Budapest right now (in Bucharest), but I do appreciate your generosity and would be interested in meeting you next time I am Budapest Image

~Dan

Szóval jelenleg nem itt tartozkódik, de ha itt lesz igyekszünk vele készíteni interjút.

Matt Coburn
Válasz Zoleee kommentjére
2012. okt. 4. 17:25

Oké oké. Csak furcsa volt, hogy nincs a hír kiemelt helyen.

Romsy
2012. nov. 27. 23:49

GoodGame eddig milyen néven fórumozott és mennyire kell tőle félni?

Admin
Válasz Romsy kommentjére
2012. nov. 27. 23:56

GoodGame support és szerkesztői jellegű feladatokat lát el az oldalon, és egyáltalán nem kell félni tőle. :)

music74
2012. nov. 28. 0:28

akkor segítsen a problémámban, hisz elküldtem az emailt az általa megadott címre.

GoodGame
Válasz music74 kommentjére
2012. nov. 28. 10:15

akkor segítsen a problémámban, hisz elküldtem az emailt az általa megadott címre.

A felelős kolléga hamarosan válaszolni fog. Köszönjük a türelmed!

GoodGame
Válasz Romsy kommentjére
2012. nov. 28. 10:15

nem harapok ;)

Élő ügyfélszolgálat