Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
vadallat
Válasz naná hogy kommentjére
2013. máj. 29. 0:42

egyszerű. nem nyitod meg.

Romsy
2013. jún. 16. 14:00

megkérdeztem, hogy egyik tagot miért bannoltátok ki és kimoderáltátok a kérdést? ne velem ****zzetek.

danfiu
Válasz Romsy kommentjére
2013. jún. 16. 14:06

megkérdeztem, hogy egyik tagot miért bannoltátok ki és kimoderáltátok a kérdést? ne velem ****zzetek.

Mostanaban eleg feszult vagy, eszel te rendesen?

Romsy
Válasz danfiu kommentjére
2013. jún. 16. 14:43

Mostanaban eleg feszult vagy, eszel te rendesen?

nem találtam semmi szabályelleneset a hozzászólásomban. érdekelt hogy csak azért bannolták-e, mert egyszerű mint a faék és full kretén, vagy vétett a szabályok ellen. én kiállok a kreténekért, nem tűröm hogy diszkriminálják őket. bár a pro teambe is beraktak párat :rolleyes:

Romsy
2013. jún. 16. 14:45

és csak jeleztem hogy ne velem vízibiciklizzenek, hanem sétáljanak a Váci utcán :cool:

jak1
2013. jún. 16. 14:47

Egyébként hol található a szabályzat?

Romsy
2013. jún. 16. 14:51
jak1
2013. jún. 16. 15:02

Háááát ez kb ha akarom fehér, ha akarom fekete.

Admin
Válasz jak1 kommentjére
2013. jún. 16. 16:10

Egyébként hol található a szabályzat?

A szabályzat nem az amit Romsy linkelt. Úgy látszik még Ő sem ismeri, reméljük elolvassa ezután, így nem kell fölöslegesen feltennie egy olyan kérdést, hogy miért került valaki bannolásra.

Az esetben kerül valaki bannolásra, ha valaki a fórumszabályzat értelmében súlyosat vét, vagy azt rendszeresen figyelmen kívül hagyja.

Fórumszabályzat >>

Dyablo73-at privát üzenetben figyelmeztettük, hogy hagyjon alább a szinte kivétel nélkül semmitmondó hozzászólásaival. Több hónap türelmi idő után sem tette.

Amennyiben ő hozzászólt, (és nem kevésszer tette ezt) mindig tucatnyi hozzászólás követte, ami az ő hozzászólásával foglalkozott, nem pedig az adott témával.

Döntésünkről informáltuk és azt el is fogadta.

Romsy
2013. jún. 16. 16:29

nem is így írta a nevét.

Élő ügyfélszolgálat