vadallat
Válasz naná hogy kommentjére
2013. máj. 29. 0:42
egyszerű. nem nyitod meg.
Romsy
2013. jún. 16. 14:00
megkérdeztem, hogy egyik tagot miért bannoltátok ki és kimoderáltátok a kérdést? ne velem ****zzetek.
danfiu
Válasz Romsy kommentjére
2013. jún. 16. 14:06
megkérdeztem, hogy egyik tagot miért bannoltátok ki és kimoderáltátok a kérdést? ne velem ****zzetek.
Mostanaban eleg feszult vagy, eszel te rendesen?
Romsy
Válasz danfiu kommentjére
2013. jún. 16. 14:43
Mostanaban eleg feszult vagy, eszel te rendesen?
nem találtam semmi szabályelleneset a hozzászólásomban. érdekelt hogy csak azért bannolták-e, mert egyszerű mint a faék és full kretén, vagy vétett a szabályok ellen. én kiállok a kreténekért, nem tűröm hogy diszkriminálják őket. bár a pro teambe is beraktak párat :rolleyes:
Romsy
2013. jún. 16. 14:45
és csak jeleztem hogy ne velem vízibiciklizzenek, hanem sétáljanak a Váci utcán :cool:
jak1
2013. jún. 16. 14:47
Egyébként hol található a szabályzat?
Romsy
2013. jún. 16. 14:51
jak1
2013. jún. 16. 15:02
Háááát ez kb ha akarom fehér, ha akarom fekete.
Admin
Válasz jak1 kommentjére
2013. jún. 16. 16:10
Egyébként hol található a szabályzat?
A szabályzat nem az amit Romsy linkelt. Úgy látszik még Ő sem ismeri, reméljük elolvassa ezután, így nem kell fölöslegesen feltennie egy olyan kérdést, hogy miért került valaki bannolásra.
Az esetben kerül valaki bannolásra, ha valaki a fórumszabályzat értelmében súlyosat vét, vagy azt rendszeresen figyelmen kívül hagyja.
Fórumszabályzat >>
Dyablo73-at privát üzenetben figyelmeztettük, hogy hagyjon alább a szinte kivétel nélkül semmitmondó hozzászólásaival. Több hónap türelmi idő után sem tette.
Amennyiben ő hozzászólt, (és nem kevésszer tette ezt) mindig tucatnyi hozzászólás követte, ami az ő hozzászólásával foglalkozott, nem pedig az adott témával.
Döntésünkről informáltuk és azt el is fogadta.