Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Admin
Válasz Romsy kommentjére
2013. jún. 16. 18:59

Mint ahogy azt páran már biztos észre vettétek, a twitter fal jelenleg nem működik.

A holnapi nap folyamán programozónk javítana fogja a hibát. Addig is türelmeteket kérjük.

vadallat
Válasz Romsy kommentjére
2013. jún. 16. 21:34

nem is így írta a nevét.

true story :cool:

mi a helyzet kistáskával? rá is illenek a vádak :)) ahogy észrevettem ő se a szakmai észrevételei miatt közkedvelt közszereplő.

ja ha már itt tartunk hogy fejlesztési ötletek, énis próbálok a témánál maradni:

mi lenne ha nem csak lájkolni lehetne, hanem dislikeolni? ha valamelyik hozzászólás mondjuk elérné a 20 díszlájkot, akkor törlés szomorú sorsára jutna a bejegyzés?
és ezáltal az érte kapott pontot is bukná a delikvens, tehát TALÁN elgondolkozna azon hogy minél több szellemi munka után posztoljon, ahogyan tőle telik. kedves Admin, és többiek: vélemény? what do ya think?

Admin
Válasz vadallat kommentjére
2013. jún. 16. 23:27

mi lenne ha nem csak lájkolni lehetne, hanem dislikeolni? ha valamelyik hozzászólás mondjuk elérné a 20 díszlájkot, akkor törlés szomorú sorsára jutna a bejegyzés?
és ezáltal az érte kapott pontot is bukná a delikvens, tehát TALÁN elgondolkozna azon hogy minél több szellemi munka után posztoljon, ahogyan tőle telik. kedves Admin, és többiek: vélemény? what do ya think?

A dislike opció még több személyeskedést szülne. A legtöbb felhasználó nem tud objektív maradni. Gondolkozz csak el azon, miért nincs a legtöbb helyen ilyen, a Facebook vajon miért nem vezette be?

Krono
Válasz Admin kommentjére
2013. jún. 16. 23:30

a Facebook vajon miért nem vezette be?

mert a sok agyhalott tizenéves felvágná az ereit, ha 500 ismerősből 300 dislikeolná az uzsijáról kitett képet.

Itt azért vélhetőleg felnőtt emberek írogatnak, akiknek nem sérül a kis lelki világuk 1-2 dislike miatt

Romsy
Válasz naná hogy kommentjére
2013. jún. 17. 0:09

csak fél az Admin hogy mindenki dislike-olná.

jak1
2013. jún. 17. 0:12

Krono, felnőtt emberként azt kell, mondjam, hogy bárcsak úgy lenne, ahogy azt írod!!! Ez az oldal szerintem (csak tippelek adatok hiányában) sokkal népszerűbb, mint hogy azt elképzeljük. Ezzel együtt azt kell, hogy mondjam, hogy komoly társadalmi felelőssége van a tulajdonosoknak, még akkor is ha nem szeretjük! Nagyon utálom, hogy törölték az összeesküvés elméletekről szóló topic-ot - pláne, hogy nézeteimmel egyeztethető volt - viszont megértem. Lehet, hogy az aktív felhasználók nagy része ismereteink alapján értelmes / szimpatikus, viszont "mi" az olvasótábor kb maximum 10%-a vagyunk. És akkor még nem is említettem az érdekeket...

BelaKecske
2013. jún. 17. 0:54

10%-nál sokkal kisebb része az olvasóknak sztem az aktívan fórumozó réteg. A dislike gomb köbö arra lenne jó, hogy még azok is kifejezzék a véleményüket, akiknek amúgy már egyszerű mondatok képzése is gondot okoz.

jak1
2013. jún. 17. 1:11

Akkor gyakorlatilag egyetértünk.

jak1
Válasz BelaKecske kommentjére
2013. jún. 17. 1:12

Erre fel rakok is be egy hand-et elemezni... :)

Holdenper
Válasz Admin kommentjére
2013. jún. 17. 1:58

Amennyiben ő hozzászólt, (és nem kevésszer tette ezt) mindig tucatnyi hozzászólás követte, ami az ő hozzászólásával foglalkozott, nem pedig az adott témával.

lol ez Romsyra is ráillik (nó offenz bró)

Élő ügyfélszolgálat