Szerintem meg aki amit ír, azt vállalja be utólag is :D
Ne lehessen saját hsz-t törölni.
"Pontjaidat frissítetük."
Valamelyik témához volt egymás után két hozzászólásom és amikor visszaolvastam úgy értelmeztem, hogy kb ugyan azt mondtam. Ezért akartam törölni az egyiket, nehogy már pontot kapjak érte... :)
Valamelyik témához volt egymás után két hozzászólásom és amikor visszaolvastam úgy értelmeztem, hogy kb ugyan azt mondtam. Ezért akartam törölni az egyiket, nehogy már pontot kapjak érte... :)
"Pontjaidat frissítetük."
Nincs kedvem elolvasni mind az 1600 hozzászólást, ezért inkább megkérdezem. Volt már olyan ötlet, hogy legyen "unlike" is? Néha akkora ostobaságokat olvasok, hogy azt érzem, szeretném jelezni neki. :)
Nincs kedvem elolvasni mind az 1600 hozzászólást, ezért inkább megkérdezem. Volt már olyan ötlet, hogy legyen "unlike" is? Néha akkora ostobaságokat olvasok, hogy azt érzem, szeretném jelezni neki. :)
Akkor elolvasom. Köszi.
Volt már. Alaposan ki is lett vesézve miért nem hasznos. Ilyen biztos nem lesz.
javaslom az euró és a dollár árfolyamok mellé kirakni Isildur1 aktuális éves nyereségét, és akkor nem lenne szükség fél naponta friss cikkel jelentkezni róla! :)