Thorles
Válasz naná hogy kommentjére
2013. aug. 24. 21:56

Sonny ma csupa jó ötlettel álltál elő eddig! Mindkettőt támogatnám.

vadallat
2013. aug. 24. 22:08

szerintem akkor lenne szakmaibb az egész fórum ha csak azért a ténykédésekért adnának pontokat/medálokat, melyek kizárólag a szakmai értékekhez kapcsolódnak: helyes "érdekes party" tipp, handelemzésre kapott like, leakfinder videó feltöltése, oktató videó feltöltése, stb... az összes offtopicot, meg "GL!" -szerű hozzászólást kihagynám, azokért nem adnék pontot

pennywise
2013. aug. 26. 20:41

Ez a banner nem gyenge két oldalt!

Póker, Rakeback, Online póker bónusz, Póker stratégia --->> stargames.com??? lehúzó nyerőgépek reklámozása??

változtassatok doma1n nevet!

hova jutottatok ti is...

vadallat
2013. aug. 26. 22:03

lehúzó nyerőgép? nem mindegy mit reklámoz az oldal? felőlem akár belga csokit is reklámozhat, vagy wc papírt.

qwertibie
2013. aug. 27. 11:18

nem tudom hova írjam, úgyhogy ide írom hogy fLeSs ha választ akarsz kapni a privát üzenetre, akkor törölj pár üzenetet mert megtelt a tárhelyed :)

svajcifiu
Válasz qwertibie kommentjére
2013. aug. 27. 11:20

nem tudom hova írjam, úgyhogy ide írom hogy fLeSs ha választ akarsz kapni a privát üzenetre, akkor törölj pár üzenetet mert megtelt a tárhelyed :)

üzenek neki skypon

Maxxxika
2013. szept. 2. 23:44

Utóbbi napokban, ha rákattintok egy fórum témára, akkor nem az utolsó olvasott üzenethez tesz, hanem a legvégére.

valospr
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. szept. 4. 22:57

szintén, elég idegesítő...

jak1
2013. szept. 9. 13:28

Szerény véleményem szerint mostanában "blog" megjelöléssel olyan bejegyzések látnak napvilágot, amik semmiképpen nem sorolhatóak ebbe a kategóriába. Javasolnám, hogy - ha már tartalmilag és minőségileg nem is nagyon lehet előzetesen szűrni - legalább minimális terjedelmi követelményt állítsatok be! Az, hogy valaki ír 4 mondatot, azt nem nevezném blognak.

S0nnyB1ack
2013. szept. 14. 22:54

Twitterfalra kellene tiltòlista. Kikèszülök ettől az àllandòan semmitmondò aberràlt vigyortòl.....

Élő ügyfélszolgálat