Sonny ma csupa jó ötlettel álltál elő eddig! Mindkettőt támogatnám.
szerintem akkor lenne szakmaibb az egész fórum ha csak azért a ténykédésekért adnának pontokat/medálokat, melyek kizárólag a szakmai értékekhez kapcsolódnak: helyes "érdekes party" tipp, handelemzésre kapott like, leakfinder videó feltöltése, oktató videó feltöltése, stb... az összes offtopicot, meg "GL!" -szerű hozzászólást kihagynám, azokért nem adnék pontot
Ez a banner nem gyenge két oldalt!
Póker, Rakeback, Online póker bónusz, Póker stratégia --->> stargames.com??? lehúzó nyerőgépek reklámozása??
változtassatok doma1n nevet!
hova jutottatok ti is...
lehúzó nyerőgép? nem mindegy mit reklámoz az oldal? felőlem akár belga csokit is reklámozhat, vagy wc papírt.
nem tudom hova írjam, úgyhogy ide írom hogy fLeSs ha választ akarsz kapni a privát üzenetre, akkor törölj pár üzenetet mert megtelt a tárhelyed :)
nem tudom hova írjam, úgyhogy ide írom hogy fLeSs ha választ akarsz kapni a privát üzenetre, akkor törölj pár üzenetet mert megtelt a tárhelyed :)
Utóbbi napokban, ha rákattintok egy fórum témára, akkor nem az utolsó olvasott üzenethez tesz, hanem a legvégére.
szintén, elég idegesítő...
Szerény véleményem szerint mostanában "blog" megjelöléssel olyan bejegyzések látnak napvilágot, amik semmiképpen nem sorolhatóak ebbe a kategóriába. Javasolnám, hogy - ha már tartalmilag és minőségileg nem is nagyon lehet előzetesen szűrni - legalább minimális terjedelmi követelményt állítsatok be! Az, hogy valaki ír 4 mondatot, azt nem nevezném blognak.
Twitterfalra kellene tiltòlista. Kikèszülök ettől az àllandòan semmitmondò aberràlt vigyortòl.....