Twitterfalra kellene tiltòlista. Kikèszülök ettől az àllandòan semmitmondò aberràlt vigyortòl.....
Pókerakadémiás Twitterfal, ahogy én látom:
Ezt a twitterezést amúgy sem értettem sosem.
Bárki azt hiszi, hogy a sz@ros élete érdekel valakit is?
ugyanez a facebook. mindenki szeretne abban az illúzióban élni, hogy másokat érdekli az élete. a nagymellű tizenéveseket legalább meg akarják dugni ezért likeolják, de aki ismeretleneknek twitterel az wtf
írók, költők, újságírók, sok médiaszemélyiség is ismeretlenekkel osztja meg a gondolatait, ez is mind mehetne a kukába, ha az ismeretleneknek twitterezés azért wtf, mert ismeretleneknek szól.
írók, költők, újságírók, sok médiaszemélyiség is ismeretlenekkel osztja meg a gondolatait, ez is mind mehetne a kukába, ha az ismeretleneknek twitterezés azért wtf, mert ismeretleneknek szól.
ja ez elég halovány volt. van a minőség és a wtf. a te általad hozott példákban is elég sok wtf van a mai világban és kevés a minőség sajnos
nyilván nem egy kategória, bár vannak rossz írók, költők stb is. arra próbáltam csak utalni, hogy a twitter pont arra való, hogy ismeretlenekhez szóljunk. Az más kérdés, hogy érdemes e ilyesmit csinálnunk, ha gondolataink totál érdektelenek, de ez nyilván szubjektív.
Aki jár élő versenyekre, azt érdekelheti, hogy éppen adja vagy nem adja.
Meg aztán itt az akadémiás fele is egy nagy rakás izé, ettől még nem lesz a blogolás hülyeség.